Komşu dul kadın ne yapmaya çalışıyor

Yeni mi taşındınız bu eve? Kimseyi tanımadığıniza göre. Yandaki kadın derken, yan daire mi yan bina mı anlamadım ama bence bunların iletişimi eskiye dayalı gibi

Ben adamın günahını aldığını düşünüyorum ama sen bilirsin. Boşan da adam bir pranoyakla yaşamasın bari.

Eski konularını okumadınız sanırım tinder başka kızlar fake adresler zaten sürekli konu açıyor konu sahibi bu adamla ilgili

Yeni mi taşındınız bu eve? Kimseyi tanımadığıniza göre. Yandaki kadın derken, yan daire mi yan bina mı anlamadım ama bence bunların iletişimi eskiye dayalı gibi
WhatsApp ta kadının engelini kaldırdım ben engellediğimden beri kaldırılmış orda gösteriyor yaa engeli kaldırdınız diye ondan beri dokunmamış son 1 yıllık da arama kaydı çıkaracam dedi bilmiyorum valla yapmışsa Allah a havale ediyorum ayrılmayı düşünüyorum

Eski konularını okumadınız sanırım tinder başka kızlar fake adresler zaten sürekli konu açıyor konu sahibi bu adamla ilgili
Evet tek bu değil hep şüphe.. Şüphe ile de yaşanmıyor şimdi ağlasın dursun benim gibi enayi zor bulur hem çalışayım eve para getir hem ev işi yap hem namuslu ol kendi bir başına kalsın ailesi de adam yerine koymadı kendi düşen ağlamaz

Merhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı ne ben mi abarttım
Ay bırakın bu kocam da kocam ayaklarını 😑

Yok öyle değilim asla babamın oğluna güvenmen ama bunda çok inandırdı en başta söyledi ben bu kadar düşünemedim
İnanma bacım, fırsatını bulamamıştır yapmamıştır.
Eşimi biriyle bassam ya da bir mevzusunu yakalasam direkt onun suratına tükürürüm banane elalemin karısından kızından.
Kadın ister dul olur ister eskort olur hiç farketmez.
Siz kendinize güvenin ve eşinizin davranışlarını takip edin. Ha bir de lütfen korunun. ✌

Eşinizle ne ara samimi olmuşlarda araba bak bana demek için aramış.
Kadını arayıp arayıp durmayın, kocanızı sorgulayın siz. Eşiniz asla rahat durmayacak bir tip. Ayşe gider fatma gelir ama illa birilerini bulur.
Önceki konulara istinaden söylüyorum bu u

Evet kızlar ne kadar komik nerden biliyorsunuz öyle olduğunu ya şimdi ben eşimden yazdım kadın ablam falan dedi hiç bir şey demedi eşime ayrılmak istiyorum dedim kadını aradı senle ne alakam var dedi yuvam dağılacak dedi kadın da ne alaka ablam yuva bu kadar basit değil dedi kapattı ilk arayınca afalladı konuşuyor gibi değillerdi ben ayrılacam dedim telefon dökümanı yarın çıkaracam diyor hüngür hüngür ağlıyor
Cevap 1 eski konundan biliyoruz
Cevap 2 adam ne derse inancan zaten yalandan kurcalama da yüzsüz konumuna düşme

Tinder indirmiş demedim hiç bir zaman hanımefendi sadece basmış dedim ama bilmiyorum aldatıyorsa da kendi bilir zaten net bir şey görsem ayrılırım o konuda sık

İndirdiğini görmedim sadece play store de basmış dedim zaten indirmiş olduğunu görsem ayrılırım
Yooo indirmiş olduğunu gördün oyun indirirken yanlışlıkla elim bastı dedi inandın

Eşiniz telefon numarası alma verme, kaydetme konularında sabıkalı. Daha önce de konu açtınız, adam sizi huzursuz ediyor. Elalemin kadınlarında suç bulmayın. Tamam hoş değil ayak üstü telefon numaramı kaydet, eşin beni arasın demesi. Ne münasebet çok seviyesizce avam bir hareket. Benim eşim olsaydı numarayı kaydetmez fotoğrafını çeker bana gönderirdi. Görüşmek istersen ekle numarasını diye, ben de eklemem çünkü kendim bizzat tanışmadığım biriyke bu şekilde arkadaşlık kurmam.

Böyle emirvaki yapıldığı zaman ya kendimin ya eşimin email adresi veriyorum, buradan yazın diyorum. Telefon numarası vermek zorunda değiliz.

Ayrıca hikayeyi bir de komşu kadından dinlemek gerek, eşiniz güvenilir biri değil. Bir de genel olarak, hanımlar böyle seviyesiz işlere bulaşmayın. Elalemin kadınını arayıp hesap sormak falan yanlış geliyor bana. Benim kocam müsade ederse numarasını verirse kadın da arar.

Son olarak ağlayan zırlayan yapmadım diyen koca %90 yapmıştır ve suçludur. Karakterli ve duruşu olan adam açıklar izah eder, kendini sakince delil kanıt sunarak aklar.

Tanışmak istiyorsa sizin telefonunuzu verseydi eşiniz? Dul dul diye yazmanız hos değil, boşanmış insanları etiketliyor gibisiniz, eşiniz biraz saçmalamis bisey yapmadiysa, gider geliriz demis size neyse siz dikkatli olun.

Eşi vefat edene DUL, eşinden ayrılana bekar denir. Üstelik sizin sırf aşağılamak, yaftalamak için DUL kelimesini seçtiğinizi de anlayabilecek kapasitedeyiz hepimiz.

Kadının bir suçu yok ayrıca, eşiniz yoklama çekiyor hem kadına hem size. İlk başta size anlatma sebebi de bu yoklama

Planlı programlı taşınma gibi geldi bana. Eşinizle ilişkileri önceden başlayıp sonra size yakın taşınmış olabilir.

Ay valla tüm boşanmışlar bana saldırdı he boşanırsam kimseyi takmam
Küfürsüz söyleceğim ama herkes anlayacak yaprağımı takmazsınız on gün ağlamazsınız ben hiçbir halt yaşamadım bu hayatta siz zaten onurlu gururlu insan olsanız eşiniz sizi ilk aldattığında hadi sektir git derdiniz dediniz mi ? Yooo !? Susup oturdunuz kendinizi bir halt sanmayın millet yükseldi diye

Ayrılacam zaten düşük yaptım demek böylesi hayırlı. Kadın diyor sen efendisin asla öyle değil bilmem ne ay kafa kalmadı yapmışsa da kendine yapmış ayrılırım o kaybetti ağlamaktan gözleri şişti tm git aç davayı dedi
Kocanızla sadece sizle arkadaşlık kurmak istediğini konuştularsa sadece sizi sorup numarasını verdiyse ve yeni taşındıysa kocanızın “efendi”olduğunu nereden biliyor? Belki organ mafyası belki uyuşturucu satıcısı kocanız?
Dava açmak için izin aldınız yani kocanızdan, aferin

Back
X