- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Merve Aycan
Yeni mi taşındınız bu eve? Kimseyi tanımadığıniza göre. Yandaki kadın derken, yan daire mi yan bina mı anlamadım ama bence bunların iletişimi eskiye dayalı gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adamın günahını aldığını düşünüyorum ama sen bilirsin. Boşan da adam bir pranoyakla yaşamasın bari.
WhatsApp ta kadının engelini kaldırdım ben engellediğimden beri kaldırılmış orda gösteriyor yaa engeli kaldırdınız diye ondan beri dokunmamış son 1 yıllık da arama kaydı çıkaracam dedi bilmiyorum valla yapmışsa Allah a havale ediyorum ayrılmayı düşünüyorumYeni mi taşındınız bu eve? Kimseyi tanımadığıniza göre. Yandaki kadın derken, yan daire mi yan bina mı anlamadım ama bence bunların iletişimi eskiye dayalı gibi
Boşanıyorum
Evet tek bu değil hep şüphe.. Şüphe ile de yaşanmıyor şimdi ağlasın dursun benim gibi enayi zor bulur hem çalışayım eve para getir hem ev işi yap hem namuslu ol kendi bir başına kalsın ailesi de adam yerine koymadı kendi düşen ağlamazEski konularını okumadınız sanırım tinder başka kızlar fake adresler zaten sürekli konu açıyor konu sahibi bu adamla ilgili
Düşük yaptım 3 hafta önce yeni istemeye başladım ama şuan gene istemem zaten bitircmCook dikkat et çocuk yapma konusunda
Ay bırakın bu kocam da kocam ayaklarınıMerhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı ne ben mi abarttım
Yok öyle değilim asla babamın oğluna güvenmen ama bunda çok inandırdı en başta söyledi ben bu kadar düşünemedimAy bırakın bu kocam da kocam ayaklarını![]()
İnanma bacım, fırsatını bulamamıştır yapmamıştır.Yok öyle değilim asla babamın oğluna güvenmen ama bunda çok inandırdı en başta söyledi ben bu kadar düşünemedim
Cevap 1 eski konundan biliyoruzEvet kızlar ne kadar komik nerden biliyorsunuz öyle olduğunu ya şimdi ben eşimden yazdım kadın ablam falan dedi hiç bir şey demedi eşime ayrılmak istiyorum dedim kadını aradı senle ne alakam var dedi yuvam dağılacak dedi kadın da ne alaka ablam yuva bu kadar basit değil dedi kapattı ilk arayınca afalladı konuşuyor gibi değillerdi ben ayrılacam dedim telefon dökümanı yarın çıkaracam diyor hüngür hüngür ağlıyor
Yooo indirmiş olduğunu gördün oyun indirirken yanlışlıkla elim bastı dedi inandınTinder indirmiş demedim hiç bir zaman hanımefendi sadece basmış dedim ama bilmiyorum aldatıyorsa da kendi bilir zaten net bir şey görsem ayrılırım o konuda sık
İndirdiğini görmedim sadece play store de basmış dedim zaten indirmiş olduğunu görsem ayrılırım
Küfürsüz söyleceğim ama herkes anlayacak yaprağımı takmazsınız on gün ağlamazsınız ben hiçbir halt yaşamadım bu hayatta siz zaten onurlu gururlu insan olsanız eşiniz sizi ilk aldattığında hadi sektir git derdiniz dediniz mi ? Yooo !? Susup oturdunuz kendinizi bir halt sanmayın millet yükseldi diyeAy valla tüm boşanmışlar bana saldırdı he boşanırsam kimseyi takmam
Kocanızla sadece sizle arkadaşlık kurmak istediğini konuştularsa sadece sizi sorup numarasını verdiyse ve yeni taşındıysa kocanızın “efendi”olduğunu nereden biliyor? Belki organ mafyası belki uyuşturucu satıcısı kocanız?Ayrılacam zaten düşük yaptım demek böylesi hayırlı. Kadın diyor sen efendisin asla öyle değil bilmem ne ay kafa kalmadı yapmışsa da kendine yapmış ayrılırım o kaybetti ağlamaktan gözleri şişti tm git aç davayı dedi