• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu dul kadın ne yapmaya çalışıyor

Evet kızlar ne kadar komik nerden biliyorsunuz öyle olduğunu ya şimdi ben eşimden yazdım kadın ablam falan dedi hiç bir şey demedi eşime ayrılmak istiyorum dedim kadını aradı senle ne alakam var dedi yuvam dağılacak dedi kadın da ne alaka ablam yuva bu kadar basit değil dedi kapattı ilk arayınca afalladı konuşuyor gibi değillerdi ben ayrılacam dedim telefon dökümanı yarın çıkaracam diyor hüngür hüngür ağlıyor
Yaw insanlar salak mı sanıyorsunuz? Aralarında birşey olsa bu saatte evinde karısının yanında olan sevgilisinden gelen mesajı “ateşli erkeğim buyur emrine amadeyim” diye mi cevaplayacak?
Ablam ne ya? Dün taşınan komşu ne ara ablam lı konuşur oldu? Normal şartlarda x bey x hanım diye konuşulur dimi?
Ayrılma sebebiniz ne? Ne sebepten ayrılacam dediniz? Kocanız tamam yarın gidelim davayı açalım artık bu evde kalmam doğru değil hadi iyi geceler sana deyip çıksa devirip totonuzu mışıl mışıl uyuyabilecek misiniz yoksa ateşe düşmüş gibi kocanız gitmesin diye uğraşacak mısınız?
Aldatmayan, haksızlığa iftiraya uğrayan karısı tarafından suçlanan adam ağlamaz, bir kez anlatır durumu karısı hala güvenmiyorsa alır ceketini çıkar daha da dönmez.
Aldatan karısı aldatıldığını anlayan adam yavşak yavşak ağlar sızlar çocukları üstüne yemin eder ilk fırsatta başka kadına gider.

Kusura bakmayın ama konu başlığını "Komşu kadın" diyerek de açabilirdi ne hikmetse "Komşu Dul Kadın" diyerek açmış. Üstüne kimse kadının yaşını sormamasına rağmen 10 yaş büyük diye belirtmiş. Aklı sıra kadını küçük görüyor. Kocam 10 yaş büyük, dul kadınlara bakmaz diye düşünüyor ama kazın ayağı öyle değil. Bakan her şekilde bakar. Komşunun yaşının bu konuyla hiçbir alakası yokken araya onu da sıkıştırmış. Konu sahibinin zihniyeti yazdıklarından konu başlığından bile belli🤷🏻‍♀️ 2024 yılında Aliye Rona karakterleri gibi konuşup konu açarsa insanlar da huylanır.
Ben de zaten bunu kastettim. Kadinin dul olmasini onu kötü göstermek icin kullanmis... Yani dul ve yetim maasi alan kadinlar ve cocuklar ben dul degilim, bana yetim demeyin demiyor, mesela.

Dul diye aşağılamayi biliyorsunuz lakin manasını sanırım bilmiyorsunuz . Eşi ölene dul denir . Bosanan kişiye de boşanmış/ayrılmış denir . Boşanmış kadınlar yamuk eşinizin peşinden Tarkan kovalar gibi kovalamiyor hanımefendi. Kullandığınız sıfat rezalet. Yarın birgün sizinde bir DUL hatta DULLAMA olmayacaginizin garantisi var mı ??
Konu sahibinin hemcinslerine yönelik yaklaşımında bir sorun olduğunu düşünüyorum. Önceki konusunda da kocasının sosyal medyada eklediği bir kız hakkında "açık bir kız" diye belirtme ihtiyacı duymuş. Burada da "10 yaş büyük dul kadın" olarak bahsetmiş. Gereksiz detayları belirtip etiketleme yapmakta üstüne yok. Açık,kapalı,dul...Bilmiyorum beni tarzı rahatsız etti. Umarım kendini bu konuda geliştirir🙏

Valla dikkat edin ağlayan erkeğin sonu pek iyi değil. Anamın bi lafı var o... ağlamayla kurtulurmuş.
Ahahhahaha ah katibim ya senin yorumlarına gülmekten karnıma ağrılar giriyor seni doğuranı da tanımak isterdim :KK70:

Merhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı ne ben mi abarttım
Dul lafını yakıştıramadım cünkü benim ablamda dul ama kimseyi rahatsız etmwyi bırak kimsenin evine girip cıkmaz laf olur diye tek bir hedefi var cocuklarını büyütmek lütfen dul kelimesini degiştir cünkü dul kelimesi masum insalarıda zan altında bırakmış oluyorsun

Yaw insanlar salak mı sanıyorsunuz? Aralarında birşey olsa bu saatte evinde karısının yanında olan sevgilisinden gelen mesajı “ateşli erkeğim buyur emrine amadeyim” diye mi cevaplayacak?
Ablam ne ya? Dün taşınan komşu ne ara ablam lı konuşur oldu? Normal şartlarda x bey x hanım diye konuşulur dimi?
Ayrılma sebebiniz ne? Ne sebepten ayrılacam dediniz? Kocanız tamam yarın gidelim davayı açalım artık bu evde kalmam doğru değil hadi iyi geceler sana deyip çıksa devirip totonuzu mışıl mışıl uyuyabilecek misiniz yoksa ateşe düşmüş gibi kocanız gitmesin diye uğraşacak mısınız?
Aldatmayan, haksızlığa iftiraya uğrayan karısı tarafından suçlanan adam ağlamaz, bir kez anlatır durumu karısı hala güvenmiyorsa alır ceketini çıkar daha da dönmez.
Aldatan karısı aldatıldığını anlayan adam yavşak yavşak ağlar sızlar çocukları üstüne yemin eder ilk fırsatta başka kadına gider.

Başlıkta dul kadın yazınca kocanizin üzerine atladığını da görseniz bir anlamı kalmaz, suzcuz görülür 🫠 ifadeyi tabi ki doğru bulmadım ama konu başlıkla birlikte dağılmış oluyor baştan.

Kocanızin kadinla bir iletişimi olmuş gibi duruyor ama devam eden bir şey, bir iliski olsa engeli kalkardı sanki, aramaları da görmemiş esiniz.

Konu sahibinin hemcinslerine yönelik yaklaşımında bir sorun olduğunu düşünüyorum. Önceki konusunda da kocasının sosyal medyada eklediği bir kız hakkında "açık bir kız" diye belirtme ihtiyacı duymuş. Burada da "10 yaş büyük dul kadın" olarak bahsetmiş. Gereksiz detayları belirtip etiketleme yapmakta üstüne yok. Açık,kapalı,dul...Bilmiyorum beni tarzı rahatsız etti. Umarım kendini bu konuda geliştirir🙏
Valla kociskosu 10 yaş büyük dullarin ve açık kızların peşinde demekki kendisi hakir gördüğü tayfadan daha aşağıda . Sorry 👽

Konu baştan sona bana enterasan geldi. Ben komşumla tanışmak istesem neden kocasına gidip söyleyeyim ki? Elbet kadını da görürüm gördüğüm yerde tanışmak istediğimi söylerim. Hadi bir anlık boşluk oldu kocana söyledi e kadın seninle tanışmak istediğini söylediği halde eşin neden kendi telefonunu veriyor? Kadın telefon numarası istediği an ''ben eşime iletirim tanışmak istediğinizi'' gibi şeyler söyleyebilirdi bence. Ve kadının tek taraflı gelin güvey olup eşinizi aradığınızı düşünmüyorum eşiniz de bana pek masum gelmedi gibi...
Eşinizin ağlamasına da fazla anlam yüklemeyin burada ne konular okuduk :) çoğu erkek suçluluk ve yakalanma psikolojisiyle ağlayabiliyor. Tabi o kücük akıllarıyla kimi ne kadar kandırabilirlerse :KK70:
GC: Eşiniz birde tinder indiren bir eş kişiymiş durum vahim. Siz kadını sorgulamayı bırakıp eşinize yönelin en iyisi çünkü bu kadın olmaz başkası olur eşiniz o potansiyelde bir insan çünkü. Ama pardon size göre yanlışıkla indirmiş asşlfd lasşdlşasd

Ben burada büyütülecek ne var anlamadim, alt tarafi komsu, ki "dul", belki de evde acil bir durum olsa irtibata gececegim insan olsun repertuarimda demistir. Kadinlar ve erkekler sadece seks icin mi iletisim kurar? Ben evli veya bekar erkek komsumun telefonunu alsam ne olacak yani?
Evde acil bir durum olursa diye güvenliğin kapıcının yöneticinin karakolun itfaiyenin ambulansın elektrikçinin tesisatçının restoranın numarasını alın elin adamının numarasını niye alıyorsunuz? Gece 3 te acil birşey olsa elin kocası karısının koynundan çıkıp size mi koşacak? Seks niyetiniz olmasa bile uygun birşey mi bu? İnsanların ailelerinin rahatsız olabileceği hiç mi aklınıza gelmiyor? Hemcinsinizin numarasını almak onunla komşuluk yapmak ailece görüşmek gibi seçenekler de var değil mi?

Merhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı ne ben mi abarttım
Kesin delidir. Uzak durun.

Başlıkta dul kadın yazınca kocanizin üzerine atladığını da görseniz bir anlamı kalmaz, suzcuz görülür 🫠 ifadeyi tabi ki doğru bulmadım ama konu başlıkla birlikte dağılmış oluyor baştan.

Kocanızin kadinla bir iletişimi olmuş gibi duruyor ama devam eden bir şey, bir iliski olsa engeli kalkardı sanki, aramaları da görmemiş esiniz.
Eskiden olmuştur zaten diye düşünüyorum ama bi acaba mı denmiş sanki, telefon vermeler karısı ile samimi yapmaya çalışmalar falan hiç masum gelmedi. Kadın da çok oralı olmamış zaten, göz devirmiş konu sahibine.

Ben burada büyütülecek ne var anlamadim, alt tarafi komsu, ki "dul", belki de evde acil bir durum olsa irtibata gececegim insan olsun repertuarimda demistir. Kadinlar ve erkekler sadece seks icin mi iletisim kurar? Ben evli veya bekar erkek komsumun telefonunu alsam ne olacak yani?
Bizim de acil durumlarda irtibata geçeceğimiz komşularımız var kimisi evli kimisi bekar. Ben neden kadını aramak yerine kocasını arayayım ki? Kadını ararım, eğer kocasının yapması gereken bir durum varsa o kocasına söyler zaten. Komşunuz böyle durumlarda sizi yok sayıp eşinizi aradığında problem etmiyorsanız bu sizin bakış açınız tabii.

Konu sahibi yaş farketmeksizin bütün kadınlara ''kocamı kapar bu'' düşüncesiyle bakıyor sanırım :D

Bana iftira attın binbeter ol sende tm ayrılalım dedi zaten
Mantık devre dışı sizde artık emin oldum
Elli kere hüngür hüngür ağlıyor yazmadınız mı hanımefendi, karısı iftira atan adam lanet olsun sana da evliliğine de der bana bunu yakıştırdıysan bu evlilik bitmiştir der kendi boşar sizi, tamam ayrılalım ühüü-üüü bana iftira attın ühüüüüü diye sümüğünü silmez, adam hala o evde karşınızda ağlıyor ya. Siz hiç evet karıcım aldattım çünkü bir tarafına sahip olamayan ahlaksız bir adamım diyenini duydunuz mu?

Evet kızlar ne kadar komik nerden biliyorsunuz öyle olduğunu ya şimdi ben eşimden yazdım kadın ablam falan dedi hiç bir şey demedi eşime ayrılmak istiyorum dedim kadını aradı senle ne alakam var dedi yuvam dağılacak dedi kadın da ne alaka ablam yuva bu kadar basit değil dedi kapattı ilk arayınca afalladı konuşuyor gibi değillerdi ben ayrılacam dedim telefon dökümanı yarın çıkaracam diyor hüngür hüngür ağlıyor
Eğer bir şeyin peşine düşeceksen bunu gizli gizli yapman daha doğru olmaz mıydı? Eşin bu saate kadını arayıp ''yuvam dağılacak'' gibi konuşursa yanında senin olduğun belliyken karşı taraf sence belli edecek bir şey söyler mi? Of saf mısınız ya...

Evde acil bir durum olursa diye güvenliğin kapıcının yöneticinin karakolun itfaiyenin ambulansın elektrikçinin tesisatçının restoranın numarasını alın elin adamının numarasını niye alıyorsunuz? Gece 3 te acil birşey olsa elin kocası karısının koynundan çıkıp size mi koşacak? Seks niyetiniz olmasa bile uygun birşey mi bu? İnsanların ailelerinin rahatsız olabileceği hiç mi aklınıza gelmiyor? Hemcinsinizin numarasını almak onunla komşuluk yapmak ailece görüşmek gibi seçenekler de var değil mi?
En basitinden bir ornek vereyim, yan komsuya arkadasi bir paket vermeye gelmisti, evde olmadigi icin bana birakti. Ben komsu ne zaman döner diyerek yolunu mu gozleyecektim? Telefon edip bildirdim. Kadin veya erkek ne farkeder?

Bizim de acil durumlarda irtibata geçeceğimiz komşularımız var kimisi evli kimisi bekar. Ben neden kadını aramak yerine kocasını arayayım ki? Kadını ararım, eğer kocasının yapması gereken bir durum varsa o kocasına söyler zaten. Komşunuz böyle durumlarda sizi yok sayıp eşinizi aradığında problem etmiyorsanız bu sizin bakış açınız tabii.
Beni yok saymiyor olmaz ki - belki gercekten evde yokum ve esim musait. Ha ben ha esim. Bence cinsiyetcilik yapinca daha rahatsiz edici bir ortam olusabilir.

Back
X