- 15 Haziran 2016
- 7.888
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.988
- 348
- 39
- Konu Sahibi Merve Aycan
Yaw insanlar salak mı sanıyorsunuz? Aralarında birşey olsa bu saatte evinde karısının yanında olan sevgilisinden gelen mesajı “ateşli erkeğim buyur emrine amadeyim” diye mi cevaplayacak?Evet kızlar ne kadar komik nerden biliyorsunuz öyle olduğunu ya şimdi ben eşimden yazdım kadın ablam falan dedi hiç bir şey demedi eşime ayrılmak istiyorum dedim kadını aradı senle ne alakam var dedi yuvam dağılacak dedi kadın da ne alaka ablam yuva bu kadar basit değil dedi kapattı ilk arayınca afalladı konuşuyor gibi değillerdi ben ayrılacam dedim telefon dökümanı yarın çıkaracam diyor hüngür hüngür ağlıyor
Ablam ne ya? Dün taşınan komşu ne ara ablam lı konuşur oldu? Normal şartlarda x bey x hanım diye konuşulur dimi?
Ayrılma sebebiniz ne? Ne sebepten ayrılacam dediniz? Kocanız tamam yarın gidelim davayı açalım artık bu evde kalmam doğru değil hadi iyi geceler sana deyip çıksa devirip totonuzu mışıl mışıl uyuyabilecek misiniz yoksa ateşe düşmüş gibi kocanız gitmesin diye uğraşacak mısınız?
Aldatmayan, haksızlığa iftiraya uğrayan karısı tarafından suçlanan adam ağlamaz, bir kez anlatır durumu karısı hala güvenmiyorsa alır ceketini çıkar daha da dönmez.
Aldatan karısı aldatıldığını anlayan adam yavşak yavşak ağlar sızlar çocukları üstüne yemin eder ilk fırsatta başka kadına gider.