- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Biz dikkat etmiyoruz desekte böyle oturmalarda mutlaka ediliyor.
Çay alma bahanesiyle mutfağa bakan bile var. Ben halıda saç tüy falan görürsem hoşlanmam.
Hahaha ay çok sevimlisin konu sahibi, senden kıymetli mi?Bak başıma iş cıkartıyorsun
Şaka tabi yani ben de temizliği severim, misafirim geldiğinde evim temiz olsun isterim ama dip bucak kontrol edecek misafir hiç gelmesin. Ben kimsenin evini kontrol etmem, edilmesini de istemem.Şaka olmalıben ozaman işimi tekrardan garantiye alıyım kapıdan girer girmez terlik veriyim
Ay bu kadarini da yapsin bir zahmet. Bunlar temel ihtiyacİyi ki kontrol etmiyorsun. Ne kaldı ki geriye?
Kızlar konuyu actıgımdan beridir temizlik yapıyom simdi TV izliyom birazdan kalkıp Halıları silicemEv temız olsun yeter heryerın parlamasına gerek yok. Zaten dedıkodu yaoacak kısı her yer bal dokup yalancak gıbı olsa bu seferde temızlık takıntısı var evıne gırılmez onun der
Sabahtan beri temizlik yapıyom evleri elimle dip Köse sildim yarın yine vilada yaparımBence gelmesin komşun, ne gerek var bak germiş seni durduk yere çok mu lazım, kendi evinde otursun kendi çayını içsin
Bu bahaneyle evini temizlemis oldunKızlar konuyu actıgımdan beridir temizlik yapıyom simdi TV izliyom birazdan kalkıp Halıları silicem
Halılar da cok leke var halıcıya vercektimEvi topla ortalıkta bi şey olmasın süpür paspas yap toz al tuvaleti banyoyu yıka bulaşık olmasın halıların lekeli değilse tamam iste temiz oldu evin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?