Pogca
member: 458862"]
kurabiye ve poğaça tarifini alabilir miyiz?
Evine gittigim kişinin temizligine bakmıyorum
Lavabo falan desem hiçbir yerde tuvalete giremiyorum zaten(kötü bir huy)
Sadece tırnaklarına caktırmadan bakarım ben
Bu kurabiyenin adı ne125 gram yumuşamış margarin.
Yarim yemek kaşığı yogurt
1 su bardağı tozseker
Yarim su bardagi siviyag
1 yemek kaşığı rendelenmiş limon yada portakal kabuğu
1 adet yumurta
1 çay kasigi karbonat (1 çay kaşığı limon suyu)
3,5 su bardağı un
Butun malzemeler karistitip en son un koyup yuvarlak beze yapip 170 derecede uzeri kizarinca çıkarıyoruz
Bu kurabiyenin adı ne125 gram yumuşamış margarin.
Yarim yemek kaşığı yogurt
1 su bardağı tozseker
Yarim su bardagi siviyag
1 yemek kaşığı rendelenmiş limon yada portakal kabuğu
1 adet yumurta
1 çay kasigi karbonat (1 çay kaşığı limon suyu)
3,5 su bardağı un
Butun malzemeler karistitip en son un koyup yuvarlak beze yapip 170 derecede uzeri kizarinca çıkarıyoruz
hönk o da neymiş artık pes
Merhaba tarıfı bana da verırmısıniz??Ben de misafirliğe gittiğimde ortalikta sac killarına dikkat ederim en sevmedigim sey iğrenç olur.Nefis kurabiye ve pogca tarifim var verebilirim isterseniz
Kurabiyeyi yazdım pogca birazdan yazicamMerhaba tarıfı bana da verırmısıniz??
PogcaKurabiyeyi yazdım pogca birazdan yazicam
Tesekkur ederim.Pogca
İçine:
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- Yarım bardağı yoğurt
- 1 yumurta akı (Sarısı üzerine)
- Yarım tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı şeker
- Kuru nane
- 1 çay kaşığı tepeleme kabartma tozu
- 2. 5 su bardağına yakın un
Yağ, yoğurt, Kuru nane koyup çırpma geliyor çırpılır.Sonra diğer malzemeler ekleyip yumuşak hamur elde edilir. Hamurdan parçalar koparıp içine patates koyup kapatılır.Tepsiye dizilip 175 derecede pişirilir.
- 1 adet haşlanmış patates
- Tuz
Ben beyaz çorap giyip gidiyorum eve gelince altını kontrol ediyorum temiz mi kirli mi diye.ben direkt halıyı kaldırıp altına bakıyorum
Ben misafirliğe gittiğimde hiç bakınamam bazıları dolay dolay bakınır ya kesinlikle bakınamam fakat bazı şeylerde eğer pisse gözüne çarpar insanın.Arkadaşımın evi çok havasız ve de kapı girişinde parkenin üstünde leke vardı küçük bir leke de değil ve bir iki hafta sonra gittiğimde aynı leke yıne ordaydı,zaten kendisi temizliği sevmez.bende onu çağırıyorum sureklı evıme ona gıtmıyorumBinadan bitane komsum yarın ilk defa evime gelicek pek tanımıyorum kendisini ama eltisi kaynanası aynı dairede oturuyorlar biraz dedikoducular. Bana gelen kadın 25 yasında 2 cocucu var pek tanımıyorum binadan kaynanası eltisi binadan pek kimseyle muhatap olmazlar diğer eltisi tepemde oturuyor her allahın günü tepeden pislik sirkeler kavgalıyız onla. Ona nispeten mi geliyom dedi bilemiyorum. Şimdi benim evimin temizliği orta derece ne pis ne de asırı temiz dikkat etmediğim yerler olabilir mesela sizler misafirliğe gittiğiniz zaman nelere dikkat edersiniz bende ona göre dikkat edeyim binada laf cıkmasın. Birde çayın yanına hafif atıştırmalık görseli güzel seyler yapmak istiyorum
Şaka olmalıBen beyaz çorap giyip gidiyorum eve gelince altını kontrol ediyorum temiz mi kirli mi diye.
Yapabilirim canmEv süpürülmüş ve wc temiz olması yeterli. Çayın yanına ağlayan pasta müthiş olur hem zor değil hem hafif tabii siz bilirsiniz ama birisi benim için bu pastayı yapsa mutlu olurdum yani
Bak başıma iş cıkartıyorsunGeçerken kapıüstüne parmağımı koyup geçerim hep
Ben kimsenin evini temiz mi pis mi diye kontrol etmem ama mumkunse ayagima kirintilar, tozlar yapismasin yururken. Bir de ne olursa olsun wc temiz olmali. Havlu yeni konmus olmali. Bana ne pisirmis, ne hazirlamis cok da muhim degil. Guleryuz olsun, hazir biskuvi bile olur cayin yaninda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?