Komsu geliyor temizlik

Pogca

member: 458862"]
kurabiye ve poğaça tarifini alabilir miyiz?

125 gram yumuşamış margarin.
Yarim yemek kaşığı yogurt
1 su bardağı tozseker
Yarim su bardagi siviyag
1 yemek kaşığı rendelenmiş limon yada portakal kabuğu
1 adet yumurta
1 çay kasigi karbonat (1 çay kaşığı limon suyu)
3,5 su bardağı un
Butun malzemeler karistitip en son un koyup yuvarlak beze yapip 170 derecede uzeri kizarinca çıkarıyoruz
[/QUOTE]
Bu kurabiyenin adı ne

Asla temizliğe çok dikkat eden biri değilim, yani fayans aralarına kadar silmem, ama mesela her gün süpürürüm, tuvalet zaten mutlaka temiz olmalı.
Cam falan çok onemsemem.
Şu ana kadar hayatımda gittiğim bir ev gözüme pis gelmişti, o da, mutfak kapısında, koleksiyon yapılmış kakali bezlerin buram buram kokusu, ve tuvalette o malum izlerden vardı.
Bu olmadığı sürece, elini de yikiyorsa sıkıntı yok bence

Evine gittigim kişinin temizligine bakmıyorum
Lavabo falan desem hiçbir yerde tuvalete giremiyorum zaten(kötü bir huy)
Sadece tırnaklarına caktırmadan bakarım ben

ay ona bnde bakarım kirliyse bu bunları elini yıkamadan mı yapmış derim.
bulaşık yıkasanız bile eliniz tırnağınız herşeyınız temiz oluyor zaten

Bu kurabiyenin adı ne
[/QUOTE]

Bu kurabiyenin adı ne
[/QUO
Çıtır kurabiye

Birgünden bir güne ne gittiğim evin temizliğine baktım, ne de böyle düşünecek kişiyi eve aldım. evde 3,5 yaşında kızım, kedim ve köpeğim var. hergün evi iyi kötü süpürüp siliyorum ama evim de hiçbir zaman bal dök yala kıvamında değil kızımdan beri. yani buna bakarak gelecek varsa da hiç zahmet etmesin. ha derse evde kedi, köpek var o yüzden pis (ki asla kedinin köpeğin pisliğini kabul etmem, kızım çok daha fazla dağıtıp kirletiyor) bi zahmet selam bile vermesin o zaman bana. kimseye göre yaşam görüşümü/şartlarımı/rutinimi değiştiremem. o yüzden de gittiğim hiçbir yerde bu tarz şeyler önemli değildir. ha belki çok çok aşırı pistir, pasaklıdır; ne tuvaletini kullanabilirirm, ne yaptığını yiyebilirm o ayrı; o zaman da evine gitmem, çok istiyorsam dışarda görüşürüm olur biter

Kurabiyeyi yazdım pogca birazdan yazicam
Pogca
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • Yarım bardağı yoğurt
  • 1 yumurta akı (Sarısı üzerine)
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • Kuru nane
  • 1 çay kaşığı tepeleme kabartma tozu
  • 2. 5 su bardağına yakın un
İçine:
  • 1 adet haşlanmış patates
  • Tuz
Yağ, yoğurt, Kuru nane koyup çırpma geliyor çırpılır.Sonra diğer malzemeler ekleyip yumuşak hamur elde edilir. Hamurdan parçalar koparıp içine patates koyup kapatılır.Tepsiye dizilip 175 derecede pişirilir.

Ev süpürülmüş ve wc temiz olması yeterli. Çayın yanına ağlayan pasta müthiş olur hem zor değil hem hafif tabii siz bilirsiniz ama birisi benim için bu pastayı yapsa mutlu olurdum yani

Tesekkur ederim.

Ben misafirliğe gittiğimde hiç bakınamam bazıları dolay dolay bakınır ya kesinlikle bakınamam fakat bazı şeylerde eğer pisse gözüne çarpar insanın.Arkadaşımın evi çok havasız ve de kapı girişinde parkenin üstünde leke vardı küçük bir leke de değil ve bir iki hafta sonra gittiğimde aynı leke yıne ordaydı,zaten kendisi temizliği sevmez.bende onu çağırıyorum sureklı evıme ona gıtmıyorum

Ben oyle temizligi falan incelemem orta derecede temizse yeter. Gelecek kisi dedikoducu diye dip kose temizlik yapmayin. Zaten her turlu dedikodu yapar o

İyi ki kontrol etmiyorsun. Ne kaldı ki geriye?

Konu sahibi titiz biri değilim, ama genel geçer kurallar benim için de geçerlidir. Ayağıma kırıntı takılması, tuvaletin genel olarak kir olması, el havlusunun kir olması beni çok irite eder.

Ve bir insanın mutfak tezgahı kirse, üstünde gereksiz ıvır zıvır varsa o insan dağınık ve tembel biridir bana göre..
Evdeki dağınıklığına, parfüm kokmamasına, dolap içlerine asla takılmam, ama mutfak dağınıklığına tahammülüm yok..

En son birinin evinde bir köşede bırakılmış türk kahvesi telvesi içinde organizma yaşamaya başladığını gördüğümden bu yana kenarda bırakılmış su bardağına bile kılım. Yani bir fincan kaç gün orada farketmeden bırakılabilir aklım almamıştı benim?

Bence gelmesin komşun, ne gerek var bak germiş seni durduk yere çok mu lazım, kendi evinde otursun kendi çayını içsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…