- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.878
- 268
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Ben konu sahibinin musaka gibi trol olduğunu düşünüyorum çok benziyorlar hal ve hareketleri,sakinlikleri,burada milleti çileden çıkartıp gülücük atıp eğlenmesiMune'un yorumundan sonra bu konu kapanır sanmıştım ama hala tam gaz devam ediyorsunuz. Kadın da kadın... pes doğrusu, komşu kadın bulaştığına bulaşacağına pişman olmuştur. Eşinizin 10 sene önceki sevgilisinin numarası duruyor mu hala? Bir kontrol edin belki bir erkek adıyla kaydetmiştir.
Ondan mı önceki konularda kocam yemeden içmeden kesildi,üzüldüm yazdınızBen ona zaten hayatı dar ettim yüzüne bakmıyorum ki muhatap değilim ağlayıp yalvarıp duruyor
Ben ona inanmamışım o ben ne yapsam inanırmış tm bitsin inşallah bin pişman ol dediAğladıysa tamam.Affet gitsin. Kolay mı öyle erkek adamın hüngür hüngür ağlaması.Suçlu olsaydı ağlar mıydı
Boşanmaktan korkmuyorum kiiOndan mı önceki konularda kocam yemeden içmeden kesildi,üzüldüm yazdınızUmursamıyor olsanız gelip burada konu açıp millete laf yetiştirmeye çalışmazdınız. Boşanma davasını açar zıkkım yesin derdiniz. Sözde 2 üniversite okumuşsunuz,memur olmuşsunuz. Cennet mahallesi gibi bir hayatınız var. Esra Erol'daki kadınlar gibi saç,baş yolup terlik de atın tam olsun. Okumuş, eğitimli, genç bir kadın olarak yaşadığınız hayata hiç üzülmüyor musunuz? Avam avam muhabbetler içindesiniz. Ben size gerçekten çok üzüldüm ve acıdım. Gerçekten eğitimli bir kadın mayo giyindiği için bir hemcinsine açık diye etiket yapıştırmaz. Çevresindeki kadınları potansiyel tehlike olarak görmez. Boşandığı için dul demez. Yaşından,kilosundan başka kadınları vurmaz. Ortada çocuk olmadığı halde boşanmaktan bu kadar korkmaz,güçlü olur. Mahalle ağzıyla konuşmaz. Diploma gerçekten görgü ve kültürü vermiyor, bunu bir kez daha görmüş olduk. Daha da size bir şey yazamıyorum.
Hı şimdi de ben yobaz oldum.. Peki fikrine saygı duyuyorum.Ondan mı önceki konularda kocam yemeden içmeden kesildi,üzüldüm yazdınızUmursamıyor olsanız gelip burada konu açıp millete laf yetiştirmeye çalışmazdınız. Boşanma davasını açar zıkkım yesin derdiniz. Sözde 2 üniversite okumuşsunuz,memur olmuşsunuz. Cennet mahallesi gibi bir hayatınız var. Esra Erol'daki kadınlar gibi saç,baş yolup terlik de atın tam olsun. Okumuş, eğitimli, genç bir kadın olarak yaşadığınız hayata hiç üzülmüyor musunuz? Avam avam muhabbetler içindesiniz. Ben size gerçekten çok üzüldüm ve acıdım. Gerçekten eğitimli bir kadın mayo giyindiği için bir hemcinsine açık diye etiket yapıştırmaz. Çevresindeki kadınları potansiyel tehlike olarak görmez. Boşandığı için dul demez. Yaşından,kilosundan başka kadınları vurmaz. Ortada çocuk olmadığı halde boşanmaktan bu kadar korkmaz,güçlü olur. Mahalle ağzıyla konuşmaz. Diploma gerçekten görgü ve kültürü vermiyor, bunu bir kez daha görmüş olduk. Daha da size bir şey yazamıyorum.
Yok valla gerçekBen konu sahibinin musaka gibi trol olduğunu düşünüyorum çok benziyorlar hal ve hareketleri,sakinlikleri,burada milleti çileden çıkartıp gülücük atıp eğlenmesi
Musakayı biliyor musunYok valla gerçek
Yok neyMusakayı biliyor musun
Ben kilolu kapalı niye dedim bir kullanıcı dedi bakımlı alımlı biri olmalı dedi bende onun için söyledimOndan mı önceki konularda kocam yemeden içmeden kesildi,üzüldüm yazdınızUmursamıyor olsanız gelip burada konu açıp millete laf yetiştirmeye çalışmazdınız. Boşanma davasını açar zıkkım yesin derdiniz. Sözde 2 üniversite okumuşsunuz,memur olmuşsunuz. Cennet mahallesi gibi bir hayatınız var. Esra Erol'daki kadınlar gibi saç,baş yolup terlik de atın tam olsun. Okumuş, eğitimli, genç bir kadın olarak yaşadığınız hayata hiç üzülmüyor musunuz? Avam avam muhabbetler içindesiniz. Ben size gerçekten çok üzüldüm ve acıdım. Gerçekten eğitimli bir kadın mayo giyindiği için bir hemcinsine açık diye etiket yapıştırmaz. Çevresindeki kadınları potansiyel tehlike olarak görmez. Boşandığı için dul demez. Yaşından,kilosundan başka kadınları vurmaz. Ortada çocuk olmadığı halde boşanmaktan bu kadar korkmaz,güçlü olur. Mahalle ağzıyla konuşmaz. Diploma gerçekten görgü ve kültürü vermiyor, bunu bir kez daha görmüş olduk. Daha da size bir şey yazamıyorum.
Kilolu kapalı biri bakımlı olamaz mı? Bakımı iyi ki kilosu var. Kapalı olup da çok bakımlı olan kadınlarımız varBen kilolu kapalı niye dedim bir kullanıcı dedi bakımlı alımlı biri olmalı dedi bende onun için söyledim
Olur ama onu sordu bende bakımlı değil dedim. Şimdi de bunu demişsin dersinizKilolu kapalı biri bakımlı olamaz mı? Bakımı iyi ki kilosu var. Kapalı olup da çok bakımlı olan kadınlarımız var
Niye değil dedin? Kapalı diye mi kilolu diye mi.Komşu dul 10 yaş büyük kapalı bakımlı değil vs siz çok kibirlisiniz,avamsınız belki de kendinize göre çok güzel bakımlısınız ama fayda etmemiş kocanız aranıyor durmadanOlur ama onu sordu bende bakımlı değil dedim. Şimdi de bunu demişsin dersiniz
Ben mi güzelim bakımlıyım dedim yuh vallaNiye değil dedin? Kapalı diye mi kilolu diye mi.Komşu dul 10 yaş büyük kapalı bakımlı değil vs siz çok kibirlisiniz,avamsınız belki de kendinize göre çok güzel bakımlısınız ama fayda etmemiş kocanız aranıyor durmadan
Engelledim arama engelli ye düşmüş gelmemiş zaten ama ben gördümKonunuz bana artık geçmiyor, inandırıcı gelmiyor. Siz önceki konuda o kadını telefondan engellediğinizi söylememiş miydiniz? Nasıl arıyor ki hala eşinizi? Ayrıca salın artık kadını, derdinizi eşinizle halledin. Kadın illallah etmiştir, neyin içine düştüm ben diye düşünüyordur kesin.
Merve Aycan,Engelledim atam
Engelledim arama engelli ye düşmüş gelmemiş zaten ama ben gördüm
Eşinizin suçsuzluğuna inanmak için dört dönüyorsunuz esas siz şaka mısınız?Yav çok mu masum benim numaram dururken eşimi arıyor sil diyorum eşime yavrum diyor şaka mısınız
Burdaki yorumları takma ya dün herkes kocan kesin kadınla ilişki yaşıyor dediler bugün sen kadını arayıp soruncada kadına yazık seni dava etsin diyorlar.Eşimle o kadar kavga ettik yapmadığım hakaret kalmadı en son dayanamadım tekrar aradım kadını dedim sen neden beni değil eşimi aradın sen yamamaya mı çalışıyorsun ya da eşim mi senin peşinde söyle dedim utanmaz dedim o da siz benden ne istiyorsunuz dedi burdan taşının dedi eşimde hiç bir yere taşınımıyoruz diyip hakaret etti. Ondan sonra ikimizin tanıdığı başka komşu kadın aradı. Bana dedi annesiyle yaşıyor kendi halinde ben kefilim 4 yıldır tanıyorum. O araç olan kadında aynı işyerinde 4 yıldır tanıyorum. Neyse asla öyle bir şey yok. Kadının kimsesi yok eşin arabadan anlar sanmış. Neyse hayat mücadelesi veriyor kadın. Öyle bir derdi olsa istediğine ulaşır. Eşim de dedi biz ayrılma noktasına geldik ben numara verdim hatalıyım bir daha aramasın. Tamam birbrninle artık konuşmayın onun da taşınma lüksü yok babasının evi. İşte böyle şeyler için kendinizi yıpratmayın dedi. Sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?