Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

Boynuz tek değil boynuzlarımm

ya kadına neden hakaret ediyorsunuz siz karı koca
numarasını engellemiştiniz bitti gitti işte
kadının da tek derdi senin götlü göbekli kocandı zaten
senin kocan akıllı bi adam olsa elin kadınına kendi numarasını vermezdi zaten
o da senden özür dilemiş yaptığı salaklığın farkına varmış
kapatın konuyu geçin valla daha da uzarsa kadın başınıza bela olur
biri benimle bu şekilde uğraşsa alacağı karşılık çok daha farklı olurdu

Eee o zaman daha niye burada konu açıyorsunuz? Ya boşanın yolunuza bakın ya da susun adamın aldatmasını kabul edin. Başka yolu yok ki
Anlamıyorsun hepimiz kocasına inanıp konu sahibini ikna edeceğiz boşanma,yuvana sahip çık,kocan suçsuz görmüyor musun,bir şey yaşanmış olsaydı bu kadar rahat olur muydu diyeceğiz.

Konu sahibi de ikna olacak gönül rahatlığıyla evliliğine devam edecek. Şimdi böyle boşanmamak,affetmek,yutmuş olmak gibi bir şey onun için kendine yediremiyor,o iç huzura kavuşamıyor

İnsanlar yüzüne iyi yaptın,kocanı bırakmadın der arkasından ren geyiği der geçer. Biz gerçekleri direkt söylediğimiz için suçlu oluyoruz. Neymiş kocası yemeden içmeden kesilmiş vah vah ne kadar üzüldük

Ben ona zaten hayatı dar ettim yüzüne bakmıyorum ki muhatap değilim ağlayıp yalvarıp duruyor

Ben tüm sayfaları takip etmedim belki kaçırdım: kocası ağlamış mı?

Yok valla ben delil toplayım varsa çıksın dedim ama elime yüzüme bulaştı

Yok valla ben delil toplayım varsa çıksın dedim ama elime yüzüme bulaştı
Ay sakın delil melil toplama sen.Elinde delil olduğu halde yutmak zorunda kalırsın,kendini daha da kötü hissedersin,kocan da çekinmez senden bir daha

Mune'un yorumundan sonra bu konu kapanır sanmıştım ama hala tam gaz devam ediyorsunuz. Kadın da kadın... pes doğrusu, komşu kadın bulaştığına bulaşacağına pişman olmuştur. Eşinizin 10 sene önceki sevgilisinin numarası duruyor mu hala? Bir kontrol edin belki bir erkek adıyla kaydetmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…