- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Zaten ben de dedim herkes kendine yakışanı yapar ama şüphe düştü içime sabredemedim varsa bir an önce çıksın dedim eşim dedi ben manyak mıyım aramadım msj atmadım hiç atar mıyım kadın gelip beni şikayet etse iftira atsa ama numara vermiş o ayrı bir saçmalıkbak mesela ben eşim için hiç boyle seyler düşünmem, aldatabilirmi tabiki aldatabilir her zaman bir ihtimaldir ama bunun içinde kontol manyağı olmadım olmamda yani yaparsa yakalarsam tekmeyi basarım.
neden kendi hayatımi kendime zindan edeyim değermi değmez canıma yazık yahu.
kirli donunu kirli sepetine atmayi beceremeyen varlıklar için bu ne hırs bune çaba.
Sizin numarayı kaydetmediyse siz de eşinizin telefonundan engelleyip numarasını silecektiniz. Komşu kadın yetmiyor bir de başka bir kadın daha karışmış olaya. Siz de olayı büyüttükçe büyütüp krize çevirmişsiniz. Nolmuş sizi kaydetmediyse, sokaktaki binadaki herhangi bir kadın. Diyelim ki kadının niyeti kötüydü. Numara kaydetmeyle kaydetmemeyle bir şey ispatlayamazsınız. Ayrıca ispatlama seviyesine gelmiş evlilik bence zaten bitme yoluna girmiştir. Güvensizlik şüphe varsa istediğiniz kadar başka kadınlarla kavga edin. Boşanın boşanmayın sizin bileceğiniz iş. Ama ben olsaydım bu konuyu kapatır daha fazla rezillik çıkarmazdım. Adama ayağını denk al bir dahaki saygısızlığında ben söylemeden eşyalarını topla defol git derdim. Elin kadınlarıyla senin yüzünden kavga etmem, sen kimsin ki beni böyle durumlara düşürüyorsun derdim. Güvenimi kazanmadan asla ama asla ondan hamile kalmazdım.Verdiği gün söyledi ben o kadar normal karşıladım iyi yapmışsın dedim nedense o zaman basiretim bağlandı sonra kadın benim numarayı kaydetmedi ondan sonra şüphe ettim yoksa valla arasa da takmazdım bana diyor ilk söyledim iyi yapmışsın dedin işte yanında annesi vardı demiş böyle şöyle bilmiyorum valla iyi niyetle verme ihtimali yüzde 30
Güzel kadın konunu biliyorum okudum seni de ilk hakli gördüm ama bu yaptığın olmaz.Engellemiştim zaten aramalar engelli kutusuna düşmüş ondan sonra ben engeli kaldırıp aradım
Merve Aycan,Hanımefendi gerçekten anlatamıyorum ben kadını aradım eşime numara verince benimle konuşmadı bir mesaj attı bıraktı numaramı kaydetmedi ısrarla eşimi aradı onun numarası kayıtlı benimkini tenezzül bile etmedi telefonda konuşunca yavrum diylr konuşma tarzı cıvık ben manyak mıyım durduk yere millte bulaşayım arama dediğim halde engelli aramış hadi onu aradı ulaşmadı beni neden aramıyor hani işi düşmüş komşuluk hatrı yok ben yokum hikayede
Ne alaka ben kadına yardımcı olacam dedim aradım komşuluk hakkı dedim ama benim numaramı kaydetmeyip eşimi aradı benimle konuşmuyor eşime soru soruyor yatdı
doğal olarak şüphe duydum
Bakın bana dul demişim diye demedikleri kalmadı ben o amaçla yazmadım. Düşünemedim. Benim 2 tane en yakın arkadaşım ayrıldı ben 1 yıl boşanan arkadaşımı evime aldım ortada kalmasın diye tm onun da parası vardı memur ama pskoğa götürdüm her türlü destek verdim. Başka arkdşım boşandı çocuğu ile eşi para vermedi yardım topladık kemdi cebimden verdim. Bu benim ismim değil kimse beni tanımaz ama sanki biri boşanmış diye ben öyle yapmışım ben kadını yardım amaçlı aradım kadın benim numaramı kaydetmiyor eşimi arıyor ben varken eşim numarasını vermiş zaten ona hayatı dar ettim ama kadına boşandığı için de
Ben hakkımı helal etmiyorum size iftira ben üniversitesi mezunuyum ve yemin ederim dulu eşinden boşanmış birine söyleniyor diye biliyordum. Birinin kalbini kırmışsam özür dilerim gerçekten bilmiyordum. Ayrıca ben kendim ayrılmış kişilere yardım topladım kendim eşim de ölebilir hadi diyelim süper biri yani ben garanti mi verdim ne alaka ayrılmak çok normal ben buna kötü demedim
sürekli de yeni bir detay ekleniyor her yorumundaMerve Hanım, bu olay sizin kurgunuz olabilir mi? Sosyal bir deney falan mı yapıyorsunuz KK’da? Psikolojiniz hiç iyi değil. Olay baştan sona saçma.
Ne kadar toksik ve itici bir kadınsiniz. Umarım komşu kadın bedelini size ödetirEşimle o kadar kavga ettik yapmadığım hakaret kalmadı en son dayanamadım tekrar aradım kadını dedim sen neden beni değil eşimi aradın sen yamamaya mı çalışıyorsun ya da eşim mi senin peşinde söyle dedim utanmaz dedim o da siz benden ne istiyorsunuz dedi burdan taşının dedi eşimde hiç bir yere taşınımıyoruz diyip hakaret etti. Ondan sonra ikimizin tanıdığı başka komşu kadın aradı. Bana dedi annesiyle yaşıyor kendi halinde ben kefilim 4 yıldır tanıyorum. O araç olan kadında aynı işyerinde 4 yıldır tanıyorum. Neyse asla öyle bir şey yok. Kadının kimsesi yok eşin arabadan anlar sanmış. Neyse hayat mücadelesi veriyor kadın. Öyle bir derdi olsa istediğine ulaşır. Eşim de dedi biz ayrılma noktasına geldik ben numara verdim hatalıyım bir daha aramasın. Tamam birbrninle artık konuşmayın onun da taşınma lüksü yok babasının evi. İşte böyle şeyler için kendinizi yıpratmayın dedi. Sizce ne yapmalıyım
Ben engelledim 8 aydır verdiği günden 1 hafta sonra eşimle zaten boşanma aşamasına geldim kavga etmekten gücüm kalmadı sorun 1 ay önce aradı ben kendim eşimden engeli kaldırıp yazdım eşimin ağzından dedim bakalım ne diyecek zaten engelliydi aradı ben dedim ararsan bir daha şikayetçi olurum eşime laf etmediğimi nerden çıkardınız kavga ettim konuşmuyorum boşanma durumuna gelmişimBir koca sizde var tamam.
Esinizin eli yok mu engellesin madem telefondan. Burada muhatabınız eşiniz. Etrafa hakaret etme hakkiniz yok.
Ne alaka ben mi milleti arıyorum vallaNe kadar toksik ve itici bir kadınsiniz. Umarım komşu kadın bedelini size ödetir
Yok güya kadının kimsesi yok hayat mücadelesi veriyormuş eşim arabadan anlarmış ne alaka adam mı yok dedim evet kimsem yok diyor oldu olacak ona eşlik de yapsın kimsesi yok ya al birini vur ötekini,sürekli de yeni bir detay ekleniyor her yorumunda
Bende aynısını söyledim zaten o kadar kişi var sen yüz vermişsin dedim10 yaş büyük, dul kadın diye kendince küçümsediğin kadın seni nasıl delirtmiş?Günde 3 öğün aynı konuyu açıyorsunuz. Sorun eşinizde bir kabul edin. İyi günde,kötü günde yanında olacağım diye yemin eden sadakat sözü veren eşiniz. Komşu kadının size sadakat sözü yok ki. Bekar kadın istediğiyle takılır, yaptığı yanlış ama tek taraflı onu suçlayamazsınız. Apartmanda o kadar evli erkek varken niye sizin kocanıza yavrum diyor bir düşünün. Komşu kadın gider bir başkası gelir sizin kocanızın her yeri ayrı oynuyor. Ya kabul edip devam edeceksiniz artık boynuzlarınız ren geyiği gibi olacak ya da boşanacaksınız.
Eee o zaman daha niye burada konu açıyorsunuz? Ya boşanın yolunuza bakın ya da susun adamın aldatmasını kabul edin. Başka yolu yok kiBende aynısını söyledim zaten o kadar kişi var sen yüz vermişsin dedim
Ben kadına bie şey dedim eşime 10 şey evet o konuşmasa zorla konuşmaz dışarda her türlü kişi var eşim vermiş numaraYani olayın içeriğine tam vakıf olamadım. Gelişmeyi de okuyamadım. Ama en kötü ihtimali düşündüğümüzde dahi başka bir kadının size sadakat sözü ya da borcu yok. Ama eşinizin var. O yüzden yaşadığınız güven sorununu eşinizle çözmeniz lazım.
Verdiği gün bana söyledi o da oyunmuş bence ben bir şey demedim diyeBen kadına bie şey dedim eşime 10 şey evet o konuşmasa zorla konuşmaz dışarda her türlü kişi var eşim vermiş numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?