Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

Zaten ben de dedim herkes kendine yakışanı yapar ama şüphe düştü içime sabredemedim varsa bir an önce çıksın dedim eşim dedi ben manyak mıyım aramadım msj atmadım hiç atar mıyım kadın gelip beni şikayet etse iftira atsa ama numara vermiş o ayrı bir saçmalık

Sizin numarayı kaydetmediyse siz de eşinizin telefonundan engelleyip numarasını silecektiniz. Komşu kadın yetmiyor bir de başka bir kadın daha karışmış olaya. Siz de olayı büyüttükçe büyütüp krize çevirmişsiniz. Nolmuş sizi kaydetmediyse, sokaktaki binadaki herhangi bir kadın. Diyelim ki kadının niyeti kötüydü. Numara kaydetmeyle kaydetmemeyle bir şey ispatlayamazsınız. Ayrıca ispatlama seviyesine gelmiş evlilik bence zaten bitme yoluna girmiştir. Güvensizlik şüphe varsa istediğiniz kadar başka kadınlarla kavga edin. Boşanın boşanmayın sizin bileceğiniz iş. Ama ben olsaydım bu konuyu kapatır daha fazla rezillik çıkarmazdım. Adama ayağını denk al bir dahaki saygısızlığında ben söylemeden eşyalarını topla defol git derdim. Elin kadınlarıyla senin yüzünden kavga etmem, sen kimsin ki beni böyle durumlara düşürüyorsun derdim. Güvenimi kazanmadan asla ama asla ondan hamile kalmazdım.

Kendinize şu sorunun cevabını verin. Bir daha böyle bir şey olursa, güvensizlik yaşarsam ailemi veya olmuşsa çocuğumu bahane etmeyeceğime emin miyim? Bu adamı hayatımdan çıkarıp evliliğimi bitirebilir miyim? Bunlara şimdiden karar verseniz iyi olur çünkü kocanız sağlam duruşu karakteri olan biri değil. En azından mental olarak hazır olursunuz.

Engellemiştim zaten aramalar engelli kutusuna düşmüş ondan sonra ben engeli kaldırıp aradım
Güzel kadın konunu biliyorum okudum seni de ilk hakli gördüm ama bu yaptığın olmaz.
Su götürür yanı yok.

Benim gayet bakımlı yakışıklı kocam var. Kocama bağlı çalışan onca insan var. Ararlar konuşurlar işlerinde sohbet muhabbet napayım deli deli ortada mı dolanayım.
Bu aksam konusu oldu hatta is yerinde kadindan cok erkeklerle anlasiliyor.
Hic birimizde donumuz elimizde gezmedik.

Yapmayın Allah aşkına kadınlık annelik en önemlisi insani değerini alta çekme.

Bu erkeklere böyle yapiyorsunuz onlarda hakaret bağırış vs kendilerinde hak görüp kendinizi ezdiriyorsunuz.

Merve Aycan,
eşinizle ilgili ilk konunuza yorum yazdığım için hatırladım sizi, sizin sorununuz kadınlar değil eşiniz, eşinize 1 gram bile güvenmiyorsunuz, ki haklı sebepleriniz vardır diye düşünüyorum, mesela yorum yazdığım konunuzda ayrı kaldığınız bir dönem eşinizin tindera bakıp indirip indirmediğini bilmediğini söylemesi, arkadaşım dediği kadının durumunu eşinizin görüntüleyip sizin görüntüleyememeniz gibi hadiseler vardı, şimdi de komşunuz olan kadın, bir insan başka birine durduk yere yavrumlu konuşmaz, karşısındaki insanın samimi yaklaşımına istinaden böyle hitap eder, eşiniz kadının boşanmış olduğunu biliyordur gayet de samimi olmuştur sonra sizden tepki görünce çark etmeye başlamıştır, siz olayı görmek istemiyorsunuz lakin kadına numarasını veren eşiniz, ilk konunuzda da yazmıştınız bunu, hatta demiştiniz ki yanımda eşime kur yaptı yüz bulmasa yapar mı? Çok doğru eşiniz yüz vermese telefon numarasını vermese samimi davranmasa komşu kadın niye yavrum desin?

Konunuzu iyi hatırlıyorum eşiniz anlaşmalı boşanmaya yanaşmadığı için bezdirme politikası uyguluyordunuz, ben de size bunlara gerek olmadığını hemen gidip boşanma davası açabileceğinizi yazmıştım, annem boşanırsan sütümü helal etmem dedi demiştiniz, mutlu olmadığınız evlilikte annenizin bu sözünün hükmü olmadığını söylemiştim.

Her neyse lafı uzattım ama günlerdir aynı kadın için konu açtığınızı görünce yazmak istedim, mesele telefondaki kayıtlı kız arkadaş, komşu kadın vs değil mesele eşinizin kaşının gözünün ayrı oynaması, yakalanınca çark edip sanki kadınlar ona asılıyormuş gibi tavırlara girmesi, mesele sizin aslında bu huyunu bildiğiniz için eşinize hiç güvenmemeniz ama bir yandan da boşanmaya cesaret edememeniz, yoksa dün telefonda kayıtlı kız arkadaş, bugün komşu kadın, yarın iş arkadaşı, öbür gün internetten tanıştığı biri derken asıl zaptetmeniz gereken eşinizken, kadınların hangisiyle ne kadar uğraşacaksınız?

sevgili konu sahibesi ilk mesajınızı beni alıntılayıp yazmışsınız.. takılmış plak gibi hep aynı cevabı veriyorsunuz ama asla soruma cevap vermiyorsunuz tekrar soruyorum
araba gurusumu sunuz?
ısrarla ben yardımcı olcaktım ben olcaktım ama kocama sordu diyorsunuz.
arabalara özel merakınız mı var?
araba tamircisimi siniz?
araba piyasası hakkında bilginiz var mı?
tavsiye verebilecek durumda mısınız?
şunu alma bunu al onun motor gücü düşük/yüksek vs vs ..

Bir numarayı engellemek bu kadar zor olmamalı numarayı engellersin sizi gelmemi rahatsiz ediyor alamazsınız gidip polise şikayetçi olursunuz bu kadın bizi rahatsız ediyor diye ama siz arayıp yok şöyle yok böyle bakın eşiniz ilk başta hata yapmış numarasını vermiş eşiniz yüz vermiş eğer yüz vermeseydi kadin bu kadarını yapamazdı emin olun ama eşiniz başta yüz verince olay bu kadar uzadı neden engellemiyorsunuz mesela hicmi aklınıza gelmiyor anlamış degilimdi burda suçlu aramayı kesin dediğim gibi eşiniz ilk başta yüz vermiş ben olsam eşimle kavga ederdim hep senin yuzunde uğraştığımız şeye bak sen zamanında yüz vermeseydin numaranı vermeseydin olay bu kadar. İlerlemezdi diye

Bir koca sizde var tamam.
Esinizin eli yok mu engellesin madem telefondan. Burada muhatabınız eşiniz. Etrafa hakaret etme hakkiniz yok.

Ne kadar toksik ve itici bir kadınsiniz. Umarım komşu kadın bedelini size ödetir

Ay tamam kocanız masum melek.
Anladık,dul!kadın aramamalı eşinizi.
Zırt pırt aynı konunun benzerini açıyorsunuz,kocanızı aklamak için anladık onu da.
Tamam da bize aklasanız ne olacak onu anlamadım.

Bir koca sizde var tamam.
Esinizin eli yok mu engellesin madem telefondan. Burada muhatabınız eşiniz. Etrafa hakaret etme hakkiniz yok.
Ben engelledim 8 aydır verdiği günden 1 hafta sonra eşimle zaten boşanma aşamasına geldim kavga etmekten gücüm kalmadı sorun 1 ay önce aradı ben kendim eşimden engeli kaldırıp yazdım eşimin ağzından dedim bakalım ne diyecek zaten engelliydi aradı ben dedim ararsan bir daha şikayetçi olurum eşime laf etmediğimi nerden çıkardınız kavga ettim konuşmuyorum boşanma durumuna gelmişim

sürekli de yeni bir detay ekleniyor her yorumunda
Yok güya kadının kimsesi yok hayat mücadelesi veriyormuş eşim arabadan anlarmış ne alaka adam mı yok dedim evet kimsem yok diyor oldu olacak ona eşlik de yapsın kimsesi yok ya al birini vur ötekini,

10 yaş büyük, dul kadın diye kendince küçümsediğin kadın seni nasıl delirtmiş? Günde 3 öğün aynı konuyu açıyorsunuz. Sorun eşinizde bir kabul edin. İyi günde,kötü günde yanında olacağım diye yemin eden sadakat sözü veren eşiniz. Komşu kadının size sadakat sözü yok ki. Bekar kadın istediğiyle takılır, yaptığı yanlış ama tek taraflı onu suçlayamazsınız. Apartmanda o kadar evli erkek varken niye sizin kocanıza yavrum diyor bir düşünün. Komşu kadın gider bir başkası gelir sizin kocanızın her yeri ayrı oynuyor. Ya kabul edip devam edeceksiniz artık boynuzlarınız ren geyiği gibi olacak ya da boşanacaksınız.

Bende aynısını söyledim zaten o kadar kişi var sen yüz vermişsin dedim

Ben kadına bie şey dedim eşime 10 şey evet o konuşmasa zorla konuşmaz dışarda her türlü kişi var eşim vermiş numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…