Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

Sen boşan, herkese rezil oldunuz zaten, git üzerine de tedavi ol. Elin kadınını da rahat bırak, iki defa aramış engelli olduğunu anlayınca da tekrar aramamış, sal herkesi. Hastasın sen

Zaten verdim ama ne aradım ne yazdım ilk gün sana söyledim kötü bir niyetim yoktu dedi zaten arama mesaj olsa kadın söylerdi bunca şeyden. Eşimi rezil ettim zaten ben yapmam seviyorum ediyorum bilmedim bir daha asla

Sondaki cümleye kadar iyiydi ya ahahjshd

Sen boşan, herkese rezil oldunuz zaten, git üzerine de tedavi ol. Elin kadınını da rahat bırak, iki defa aramış engelli olduğunu anlayınca da tekrar aramamış, sal herkesi. Hastasın sen
Hayır ondan sonra mesajda yavrum ablam diyor araba bakar mısın diyor hala konuşuyor hiç mi yüzü yok

Hayır ondan sonra mesajda yavrum ablam diyor araba bakar mısın diyor hala konuşuyor hiç mi yüzü yok
Kadın da sıkıntılı sizde sıkıntılısınız bu kadar olay olmuş kiskandiginizi biliyor neden yavrum falan diyor araba bak diyor .

Sizde elalemin kadınıyla muhattap olup niye kendinizi küçük düşürüyorsunuz ?

Kadına acıdım şu an iki kişi bir olmuş hakaret gırla. Puh size
Bana diyor istesem ayartırdım diyor erkekler kolay kanar ben öyle biri değilim diyor bu cümle normal mi. Ben mi çattım evli adama yavrum ne bilim ne samimiyet ki rahatsz oluyorum dedim hala devam ediyor eşim dedi benimle ciddi konuş

Offf bi git ya, kadından kıllandıysan da taşın bitti gitti. Bu ne şirretlik, bu ne hadsizlik. Onurla uzaklaşmayı bi becerin, bunca rezalet neyin nesi.

Ya siz engellememiş miydiniz eşinizin telefonundan kadını? Hala nasıl mesaj atabiliyor? Engeli mi kaldırdınız?
Sebep nedir?
Kadın art niyetli gözüküyor da, bu işi çözmenin yolu bu mu gerçekten?

Ya siz engellememiş miydiniz eşinizin telefonundan kadını? Hala nasıl mesaj atabiliyor? Engeli mi kaldırdınız?
Sebep nedir?
Kadın art niyetli gözüküyor da, bu işi çözmenin yolu bu mu gerçekten?
Evet kaldırdım eşimin telefonundan ben yazdım neden beni aradın diye oysa 1 ay öncesi bne ona hakaret edip uzak dur dedim ablam yavrum araç bak diyecektim hiç bir şey olmamış gibi konuşuyor insan engeller muhatap olmaz

Ben senin yerinde olsam, oturduğunuz binanın tam karşısındaki binaya şöyle boydan boya gelinlikli-damatlıklı boydan bir fotoğrafı devasa boyutlarda astırır, komşuya nispet yapardım.

Offf bi git ya, kadından kıllandıysan da taşın bitti gitti. Bu ne şirretlik, bu ne hadsizlik. Onurla uzaklaşmayı bi becerin, bunca rezalet neyin nesi.
Taşınalım dedim eşim diyor gitsek suçlu gibi oluruz o kim ki diyor bana hala yavrum ablam diyor yuvam dağılacak diyor onun yüzünden

Kocan niye hakaret ediyor ne hakla sen hallet kadınla erkeğin kadın polemiğinde işi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…