- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.154
- 498
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Sen boşan, herkese rezil oldunuz zaten, git üzerine de tedavi ol. Elin kadınını da rahat bırak, iki defa aramış engelli olduğunu anlayınca da tekrar aramamış, sal herkesi. Hastasın senEşimle o kadar kavga ettik yapmadığım hakaret kalmadı en son dayanamadım tekrar aradım kadını dedim sen neden beni değil eşimi aradın sen yamamaya mı çalışıyorsun ya da eşim mi senin peşinde söyle dedim utanmaz dedim o da siz benden ne istiyorsunuz dedi burdan taşının dedi eşimde hiç bir yere taşınımıyoruz diyip hakaret etti. Ondan sonra ikimizin tanıdığı başka komşu kadın aradı. Bana dedi annesiyle yaşıyor kendi halinde ben kefilim 4 yıldır tanıyorum. O araç olan kadında aynı işyerinde 4 yıldır tanıyorum. Neyse asla öyle bir şey yok. Kadının kimsesi yok eşin arabadan anlar sanmış. Neyse hayat mücadelesi veriyor kadın. Öyle bir derdi olsa istediğine ulaşır. Eşim de dedi biz ayrılma noktasına geldik ben numara verdim hatalıyım bir daha aramasın. Tamam birbrninle artık konuşmayın onun da taşınma lüksü yok babasının evi. İşte böyle şeyler için kendinizi yıpratmayın dedi. Sizce ne yapmalıyım
Zaten verdim ama ne aradım ne yazdım ilk gün sana söyledim kötü bir niyetim yoktu dedi zaten arama mesaj olsa kadın söylerdi bunca şeyden. Eşimi rezil ettim zaten ben yapmam seviyorum ediyorum bilmedim bir daha aslaKadın masum değil buna katılıyorum. Ama burada tepki göstermen gereken eşin. Dışarıda bir sürü böyle insanlar var. Demek ki eşin her isteyene numarasını dağıtacak. Ben böyle bir herife güvenmem.
Sondaki cümleye kadar iyiydi ya ahahjshdYa Merve affetmek için kıvranıp durma koca senin evlilik senin. Ortalığı ayağa kaldırıp dediğini yapacak göz yok sende(bak göz diyorum). İnsanlar sosyal varlıklar,çevre,tanıdık,komşu,iş hayatı. Ve sadece 2 cinsiyet var kadın ve erkek bir şekilde iletişim kurabilirler. Herkesin bir birine ihtiyaçı var. Boklu kocanı kim ne yapsın
Hayır ondan sonra mesajda yavrum ablam diyor araba bakar mısın diyor hala konuşuyor hiç mi yüzü yokSen boşan, herkese rezil oldunuz zaten, git üzerine de tedavi ol. Elin kadınını da rahat bırak, iki defa aramış engelli olduğunu anlayınca da tekrar aramamış, sal herkesi. Hastasın sen
Kadın da sıkıntılı sizde sıkıntılısınız bu kadar olay olmuş kiskandiginizi biliyor neden yavrum falan diyor araba bak diyor .Hayır ondan sonra mesajda yavrum ablam diyor araba bakar mısın diyor hala konuşuyor hiç mi yüzü yok
Bana diyor istesem ayartırdım diyor erkekler kolay kanar ben öyle biri değilim diyor bu cümle normal mi. Ben mi çattım evli adama yavrum ne bilim ne samimiyet ki rahatsz oluyorum dedim hala devam ediyor eşim dedi benimle ciddi konuşKadına acıdım şu an iki kişi bir olmuş hakaret gırla. Puh size
Offf bi git ya, kadından kıllandıysan da taşın bitti gitti. Bu ne şirretlik, bu ne hadsizlik. Onurla uzaklaşmayı bi becerin, bunca rezalet neyin nesi.Hayır ondan sonra mesajda yavrum ablam diyor araba bakar mısın diyor hala konuşuyor hiç mi yüzü yok
Evet kaldırdım eşimin telefonundan ben yazdım neden beni aradın diye oysa 1 ay öncesi bne ona hakaret edip uzak dur dedim ablam yavrum araç bak diyecektim hiç bir şey olmamış gibi konuşuyor insan engeller muhatap olmazYa siz engellememiş miydiniz eşinizin telefonundan kadını? Hala nasıl mesaj atabiliyor? Engeli mi kaldırdınız?
Sebep nedir?
Kadın art niyetli gözüküyor da, bu işi çözmenin yolu bu mu gerçekten?
Yemin ederim sonlara doğru telefon çaldı hızlı hızlı yazdım yolladımSondaki cümleye kadar iyiydi ya ahahjshd
Eşimle o kadar kavga ettik yapmadığım hakaret kalmadı en son dayanamadım tekrar aradım kadını dedim sen neden beni değil eşimi aradın sen yamamaya mı çalışıyorsun ya da eşim mi senin peşinde söyle dedim utanmaz dedim o da siz benden ne istiyorsunuz dedi burdan taşının dedi eşimde hiç bir yere taşınımıyoruz diyip hakaret etti. Ondan sonra ikimizin tanıdığı başka komşu kadın aradı. Bana dedi annesiyle yaşıyor kendi halinde ben kefilim 4 yıldır tanıyorum. O araç olan kadında aynı işyerinde 4 yıldır tanıyorum. Neyse asla öyle bir şey yok. Kadının kimsesi yok eşin arabadan anlar sanmış. Neyse hayat mücadelesi veriyor kadın. Öyle bir derdi olsa istediğine ulaşır. Eşim de dedi biz ayrılma noktasına geldik ben numara verdim hatalıyım bir daha aramasın. Tamam birbrninle artık konuşmayın onun da taşınma lüksü yok babasının evi. İşte böyle şeyler için kendinizi yıpratmayın dedi. Sizce ne yapmalıyım
Taşınalım dedim eşim diyor gitsek suçlu gibi oluruz o kim ki diyor bana hala yavrum ablam diyor yuvam dağılacak diyor onun yüzündenOfff bi git ya, kadından kıllandıysan da taşın bitti gitti. Bu ne şirretlik, bu ne hadsizlik. Onurla uzaklaşmayı bi becerin, bunca rezalet neyin nesi.
Valla biz değiliz de siz şakasınız bence. Fanus işini bir düşünün derim.Yav çok mu masum benim numaram dururken eşimi arıyor sil diyorum eşime yavrum diyor şaka mısınız
Ben mi abarttım burda o kadar dediniz eşinle konuşuyorlar şu bu bende peşine düştüm çıksın dedimValla biz değiliz de siz şakasınız bence. Fanus işini bir düşünün derim.
Kocan niye hakaret ediyor ne hakla sen hallet kadınla erkeğin kadın polemiğinde işi neBana diyor istesem ayartırdım diyor erkekler kolay kanar ben öyle biri değilim diyor bu cümle normal mi. Ben mi çattım evli adama yavrum ne bilim ne samimiyet ki rahatsz oluyorum dedim hala devam ediyor eşim dedi benimle ciddi konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?