- 21 Ağustos 2023
- 967
- 2.467
- 33
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Kocanızın bir iki tatlı sözün peşine düşeceğini düşünüyorsanız aranızda komşunuzdan daha büyük problemleriniz var demektir.Evet kaldırdım eşimin telefonundan ben yazdım neden beni aradın diye oysa 1 ay öncesi bne ona hakaret edip uzak dur dedim ablam yavrum araç bak diyecektim hiç bir şey olmamış gibi konuşuyor insan engeller muhatap olmaz
Dua edin o kadarla kalmış. Bi daha elin kadınları ile muhatap olmayın, başkası saçınızı yolup elinize verebilir. Bi doktora görünün hiç sağlıklı tepkiler vermiyorsunuz. Pimi çekilmiş bomba gibi dolanıyorsunuz resmen etrafta.Kadın eşime yavrum diyor resmen asılıyor ben anlıyorum eşek değilim ne yapsak numarayı silmiyor eşim en son sen kimsin benimle ciddi konuş dedi
Ne kadar hadsizsiniz ya ! Komşunun tavuguna pist diyene kadar kendi horozunuza bakın!Eşimle o kadar kavga ettik yapmadığım hakaret kalmadı en son dayanamadım tekrar aradım kadını dedim sen neden beni değil eşimi aradın sen yamamaya mı çalışıyorsun ya da eşim mi senin peşinde söyle dedim utanmaz dedim o da siz benden ne istiyorsunuz dedi burdan taşının dedi eşimde hiç bir yere taşınımıyoruz diyip hakaret etti. Ondan sonra ikimizin tanıdığı başka komşu kadın aradı. Bana dedi annesiyle yaşıyor kendi halinde ben kefilim 4 yıldır tanıyorum. O araç olan kadında aynı işyerinde 4 yıldır tanıyorum. Neyse asla öyle bir şey yok. Kadının kimsesi yok eşin arabadan anlar sanmış. Neyse hayat mücadelesi veriyor kadın. Öyle bir derdi olsa istediğine ulaşır. Eşim de dedi biz ayrılma noktasına geldik ben numara verdim hatalıyım bir daha aramasın. Tamam birbrninle artık konuşmayın onun da taşınma lüksü yok babasının evi. İşte böyle şeyler için kendinizi yıpratmayın dedi. Sizce ne yapmalıyım
Dua edin o kadarla kalmış. Bi daha elin kadınları ile muhatap olmayın, başkası saçınızı yolup elinize verebilir. Bi doktora görünün hiç sağlıklı tepkiler vermiyorsunuz. Pimi çekilmiş bomba gibi dolanıyorsunuz resmen etrafta.
Birii ısrarla eşinzen yanaşsa yavrum dese ısrarla konuşmak için çabalasa ne yaparsınız herkes kıyameti koparır ha eşime de zaten hayatı dar ettim eğer bir şey varsa bileyim dimi ben de oyuncak değilimHep DUL olmamak için bu haklı mücadelemiz. Savaşta herşey mübah.
Ne kadar çirkef bir kadınsınız. Konu da haklılık payınız da var ama yine de size şu tavrınızdan dolayı hak veremiyorum.Dalga
Açsın dava ben arama dediğim halde eşimi arayan kendisi
Kadın aşırı haklı bunu biliyon ondan deliriyon.Bana diyor istesem ayartırdım diyor erkekler kolay kanar ben öyle biri değilim diyor bu cümle normal mi. Ben mi çattım evli adama yavrum ne bilim ne samimiyet ki rahatsz oluyorum dedim hala devam ediyor eşim dedi benimle ciddi konuş
Birii ısrarla eşinzen yanaşsa yavrum dese ısrarla konuşmak için çabalasa ne yaparsınız herkes kıyameti koparır ha eşime de zaten hayatı dar ettim eğer bir şey varsa bileyim dimi ben de oyuncak dwğşiöHep DUL olmamak için bu haklı mücadelemiz. Savaşta herşey mübah.
Evet benim numaram olduğu halde eşimi arayıp engelli olduğu halde konuşmaya çalışıyor adam gibi olsa beni arar madem çok iyiDua edin o kadarla kalmış. Bi daha elin kadınları ile muhatap olmayın, başkası saçınızı yolup elinize verebilir. Bi doktora görünün hiç sağlıklı tepkiler vermiyorsunuz. Pimi çekilmiş bomba gibi dolanıyorsunuz resmen etrafta.
Ne haklısı ya benim numaram var yardım için arıyormuş ısrarla ama beni aramıyor eşim engellemiş hala beni aramıyor valla garipKadın aşırı haklı bunu biliyon ondan deliriyon.
1. Kadın eşinizi durdurup sizi sormak yerine direk sizinle muhatap olabilirdi, burada haklısınızEşimle o kadar kavga ettik yapmadığım hakaret kalmadı en son dayanamadım tekrar aradım kadını dedim sen neden beni değil eşimi aradın sen yamamaya mı çalışıyorsun ya da eşim mi senin peşinde söyle dedim utanmaz dedim o da siz benden ne istiyorsunuz dedi burdan taşının dedi eşimde hiç bir yere taşınımıyoruz diyip hakaret etti. Ondan sonra ikimizin tanıdığı başka komşu kadın aradı. Bana dedi annesiyle yaşıyor kendi halinde ben kefilim 4 yıldır tanıyorum. O araç olan kadında aynı işyerinde 4 yıldır tanıyorum. Neyse asla öyle bir şey yok. Kadının kimsesi yok eşin arabadan anlar sanmış. Neyse hayat mücadelesi veriyor kadın. Öyle bir derdi olsa istediğine ulaşır. Eşim de dedi biz ayrılma noktasına geldik ben numara verdim hatalıyım bir daha aramasın. Tamam birbrninle artık konuşmayın onun da taşınma lüksü yok babasının evi. İşte böyle şeyler için kendinizi yıpratmayın dedi. Sizce ne yapmalıyım
Eşim yapmış olsa zaten tekmeyi basardım sanki ayrılmaktan korkuyorum o kadar üstüne gittim herkesi kattım zaten ona numara verdiği için etmediğim şey kalmadı ama bana ilk gün söyledi zaten bir araması bir mesajı olsaydı def ederdim. Verdiği gün bana söyledi ama burdakiler oyun seni kandırıyor dedi ben de şüpheye düştümKadın aşırı haklı bunu biliyon ondan deliriyon.
Eşimi sorgularım hayırdır YAVRUM bu cesareti nerden buldu bu kadın derim. Ki zaten yakalanmışşar kabul mü edecekler. Zaten boşanmamak için uğraşıyorsunuz. Kurcalamayın. Olmuş birşeyler. Reddediyorlar normal olarak.Birii ısrarla eşinzen yanaşsa yavrum dese ısrarla konuşmak için çabalasa ne yaparsınız herkes kıyameti koparır ha eşime de zaten hayatı dar ettim eğer bir şey varsa bileyim dimi ben de oyuncak değilim
Eşim verdiği gün bana söyledi haberim vardı hatta ondan numarayı alıp kadını aradım ayıp olmasın komşu diye ama kadın beni kaydetmedi benle konuşmadı bile eşimi arayıp durdu ben de iyi niyetle yaklaştım1. Kadın eşinizi durdurup sizi sormak yerine direk sizinle muhatap olabilirdi, burada haklısınız
2. Eşiniz, kadın numarasını istediğinde, "eşimin numarasını vereyim direk onunla iletişime geçin" diyebilirdi. Yani eşiniz de sütten çıkmış ak kaşık değil.
Elalemi arayıp hakaret saymak yerine eşinizle halledin bu meseleyi. Eşiniz de kadının üstüne giderek kendi hatasına gölge düşürüyor.
Söyledim kadına eşime de eşim annesi yanındaydı hastaneye gelecek yardım eder eşin dedi ben de benim numaramı verseydin dedim o da diyor haklsın ama ilk gün bana söyledi ben kadını aradım ama benimle konuşmadı hastaneye geldi ama aramadı eşimden engelelidm baktım aramış eşim görmemiş olacak 15 gün sonra engelli kutusunda gördüm araba soracakmış iyi madem beni ara zor muEşimi sorgularım hayırdır YAVRUM bu cesareti nerden buldu bu kadın derim. Ki zaten yakalanmışşar kabul mü edecekler. Zaten boşanmamak için uğraşıyorsunuz. Kurcalamayın. Olmuş birşeyler. Reddediyorlar normal olarak.
Cool story broEşimle o kadar kavga ettik yapmadığım hakaret kalmadı en son dayanamadım tekrar aradım kadını dedim sen neden beni değil eşimi aradın sen yamamaya mı çalışıyorsun ya da eşim mi senin peşinde söyle dedim utanmaz dedim o da siz benden ne istiyorsunuz dedi burdan taşının dedi eşimde hiç bir yere taşınımıyoruz diyip hakaret etti. Ondan sonra ikimizin tanıdığı başka komşu kadın aradı. Bana dedi annesiyle yaşıyor kendi halinde ben kefilim 4 yıldır tanıyorum. O araç olan kadında aynı işyerinde 4 yıldır tanıyorum. Neyse asla öyle bir şey yok. Kadının kimsesi yok eşin arabadan anlar sanmış. Neyse hayat mücadelesi veriyor kadın. Öyle bir derdi olsa istediğine ulaşır. Eşim de dedi biz ayrılma noktasına geldik ben numara verdim hatalıyım bir daha aramasın. Tamam birbrninle artık konuşmayın onun da taşınma lüksü yok babasının evi. İşte böyle şeyler için kendinizi yıpratmayın dedi. Sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?