Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

Kocanızın bir iki tatlı sözün peşine düşeceğini düşünüyorsanız aranızda komşunuzdan daha büyük problemleriniz var demektir.
Şuan meselenin geldiği durum hem size hem ilişkinize zarar.
Çevrenize karşı düştüğünüz durumu saymıyorum bile.
Kadını engellediniz. Aradı. Arayıp hakaret ettiniz. Burada da hatalısınız hakarete niye vardırıyorsunuz işi?
Lazım bir şey varsa beni ara deyip kapatacaktınız mevzuyu.
Niye tekrar kocanızdan engellemediniz ki iletişim kurabiliyor hala?

Kadın eşime yavrum diyor resmen asılıyor ben anlıyorum eşek değilim ne yapsak numarayı silmiyor eşim en son sen kimsin benimle ciddi konuş dedi
Dua edin o kadarla kalmış. Bi daha elin kadınları ile muhatap olmayın, başkası saçınızı yolup elinize verebilir. Bi doktora görünün hiç sağlıklı tepkiler vermiyorsunuz. Pimi çekilmiş bomba gibi dolanıyorsunuz resmen etrafta.

Ne kadar hadsizsiniz ya ! Komşunun tavuguna pist diyene kadar kendi horozunuza bakın!

Hep DUL olmamak için bu haklı mücadelemiz. Savaşta herşey mübah.

Birii ısrarla eşinzen yanaşsa yavrum dese ısrarla konuşmak için çabalasa ne yaparsınız herkes kıyameti koparır ha eşime de zaten hayatı dar ettim eğer bir şey varsa bileyim dimi ben de oyuncak değilim

Kadın aşırı haklı bunu biliyon ondan deliriyon.

Birii ısrarla eşinzen yanaşsa yavrum dese ısrarla konuşmak için çabalasa ne yaparsınız herkes kıyameti koparır ha eşime de zaten hayatı dar ettim eğer bir şey varsa bileyim dimi ben de oyuncak dwğşiö
Evet benim numaram olduğu halde eşimi arayıp engelli olduğu halde konuşmaya çalışıyor adam gibi olsa beni arar madem çok iyi

1. Kadın eşinizi durdurup sizi sormak yerine direk sizinle muhatap olabilirdi, burada haklısınız

2. Eşiniz, kadın numarasını istediğinde, "eşimin numarasını vereyim direk onunla iletişime geçin" diyebilirdi. Yani eşiniz de sütten çıkmış ak kaşık değil.

Elalemi arayıp hakaret saymak yerine eşinizle halledin bu meseleyi. Eşiniz de kadının üstüne giderek kendi hatasına gölge düşürüyor.

Kadın aşırı haklı bunu biliyon ondan deliriyon.
Eşim yapmış olsa zaten tekmeyi basardım sanki ayrılmaktan korkuyorum o kadar üstüne gittim herkesi kattım zaten ona numara verdiği için etmediğim şey kalmadı ama bana ilk gün söyledi zaten bir araması bir mesajı olsaydı def ederdim. Verdiği gün bana söyledi ama burdakiler oyun seni kandırıyor dedi ben de şüpheye düştüm

Birii ısrarla eşinzen yanaşsa yavrum dese ısrarla konuşmak için çabalasa ne yaparsınız herkes kıyameti koparır ha eşime de zaten hayatı dar ettim eğer bir şey varsa bileyim dimi ben de oyuncak değilim
Eşimi sorgularım hayırdır YAVRUM bu cesareti nerden buldu bu kadın derim. Ki zaten yakalanmışşar kabul mü edecekler. Zaten boşanmamak için uğraşıyorsunuz. Kurcalamayın. Olmuş birşeyler. Reddediyorlar normal olarak.

Eşim verdiği gün bana söyledi haberim vardı hatta ondan numarayı alıp kadını aradım ayıp olmasın komşu diye ama kadın beni kaydetmedi benle konuşmadı bile eşimi arayıp durdu ben de iyi niyetle yaklaştım

Söyledim kadına eşime de eşim annesi yanındaydı hastaneye gelecek yardım eder eşin dedi ben de benim numaramı verseydin dedim o da diyor haklsın ama ilk gün bana söyledi ben kadını aradım ama benimle konuşmadı hastaneye geldi ama aramadı eşimden engelelidm baktım aramış eşim görmemiş olacak 15 gün sonra engelli kutusunda gördüm araba soracakmış iyi madem beni ara zor mu

Cool story bro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…