- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Kocası suçsuz olsa bunu kapının önüne koyar. Eşşek kadar herif kadına hakaret ediyor karısıyla.Kocan niye hakaret ediyor ne hakla sen hallet kadınla erkeğin kadın polemiğinde işi ne
Evet kaldırdım eşimin telefonundan ben yazdım neden beni aradın diye oysa 1 ay öncesi bne ona hakaret edip uzak dur dedim ablam yavrum araç bak diyecektim hiç bir şey olmamış gibi konuşuyor insan engeller muhatap olmaz
Kocan niye hakaret ediyor ne hakla sen hallet kadınla erkeğin kadın polemiğinde işi ne
Ben eşim bir şey yaptı mı onun peşindeyimSiz saydırdınız diye yerinde durmadı ki.
Her yerden engelleyin. Ararsa arasın mühim olan ulaşabiliyor mu?
Siz niye bu kadar muhatap olup prim veriyorsunuz kadına?
Kocan niye hakaret ediyor ne hakla sen hallet kadınla erkeğin kadın polemiğinde işi ne
Siz saydırdınız diye yerinde durmadı ki.
Yok valla gerçekMerve Hanım, bu olay sizin kurgunuz olabilir mi? Sosyal bir deney falan mı yapıyorsunuz KK’da? Psikolojiniz hiç iyi değil. Olay baştan sona saçma.
Yok valla gerçekSiz saydırdınız diye yerinde durmadı ki.
Eşiniz karşılık vermiyor ve kendisine güveniyorsanız, kadını rahatsız etmeyi bırakın bence.Kadın eşime yavrum diyor resmen asılıyor ben anlıyorum eşek değilim ne yapsak numarayı silmiyor eşim en son sen kimsin benimle ciddi konuş dedi
Kocan da senden çirkef anlaşılan, kendinizi rezil etmeye devam edin o zamanTaşınalım dedim eşim diyor gitsek suçlu gibi oluruz o kim ki diyor bana hala yavrum ablam diyor yuvam dağılacak diyor onun yüzünden
Ben ne yaptım arayan kadın benim alnım açıkbu kadar rezaletten sonra orada nasıl yaşayacaksınız...zaten aramıştınız daha ne kadar arayıp kendinizi küçük düşüreceksiniz..
Böyle mi çıkardınız,çıkan tek şey rezalet olmuş.Ben mi abarttım burda o kadar dediniz eşinle konuşuyorlar şu bu bende peşine düştüm çıksın dedim
Yav çok mu masum benim numaram dururken eşimi arıyor sil diyorum eşime yavrum diyor şaka mısınız
Ha kadın masum evli adamaKocan da senden çirkef anlaşılan, kendinizi rezil etmeye devam edin o zaman
Kocan da senden çirkef
Evet çok etkilendim boşanma davasına gittik ortalığı ayağa kaldırdım ama sonuç yok eşim numara verdiği gün bana söyledi ama buradakiler o da oyun dedi şüphe duydumÖnceki konunuzda yorum yazmamıştım ama buna yazıcam. Ben size kızdığım kadar öteki konuda sizi gazlayan üyelere de kızıyorum. Ortada fol yok yumurta yok, sanki yatakta ikisini basmış gibi yorumlar yazılıp gereksiz yere konu sahibi gaza getirildi ve olaylar böyle saçma sapan, gereksiz yerlere gelmiş. Yorum yazarken biraz dikkat etmek gerek, nerelere varacağını ölçüp tartmak gerek. Hele de karşınızda konu sahibi gibi çabuk gaza gelen bir insan varsa.
Bunun çözümü kadınla kari koca ağız dalaşına girmek değil. Senin derdin evliliğe devam etmek ama bunu da için almadığından ne yapacağını şaşırmışsın.Bana diyor istesem ayartırdım diyor erkekler kolay kanar ben öyle biri değilim diyor bu cümle normal mi. Ben mi çattım evli adama yavrum ne bilim ne samimiyet ki rahatsz oluyorum dedim hala devam ediyor eşim dedi benimle ciddi konuş
Ne alaka neyse ortaya çıksın dedim öyle bir derdim olsa bu kadar peşine düşmem hadş çıksaydı kadın bana hakaret ettin al mesaja atmış aramış deseydi ben dedim dökülsünBunun çözümü kadınla kari koca ağız dalaşına girmek değil. Senin derdin evliliğe devam etmek ama bunu da için almadığından ne yapacağını şaşırmışsın.
Kadinla saç baş kavga edin tam olsun.
Siz de masum değilsiniz boşuna suçu sizi gazlayan üyelere atmayın. Siz de konuyu öyle bir anlatmışsınız ki sanki karşınızda uzman avcı bir kadın var gibi. Üstelik Allah akıl fikir vermiş, bu kadar etkileniyosanız konu açmayın burda.Ha kadın masum evli adama
Evet çok etkilendim boşanma davasına gittik ortalığı ayağa kaldırdım ama sonuç yok eşim numara verdiği gün bana söyledi ama buradakiler o da oyun dedi şüphe duydum
Sizin dengesizliğiniz ortada kusura bakmayın.Ne alaka neyse ortaya çıksın dedim öyle bir derdim olsa bu kadar peşine düşmem hadş çıksaydı kadın bana hakaret ettin al mesaja atmış aramış deseydi ben dedim dökülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?