- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
İyi de zaten kardeşimizin yığınla masrafını karşılıyorsunuz annenizin evine çıkın kira yerine kenara para atın kendi eviniz olsun bu bir.Hanimlar gunaydin. Dun bakamadim buraya yazilan tum mesajlar icin cok ama cok tesekkur ederim. Dun aksam yasadigim olaydan sonra bugun mesajlarinizi okumak cok iyi geldi.
Dun aksam kapi caldi baktim komsu abla.
Hep dedigim gibi kadini severim. Ama kapiyi acar acmaz bir baktim elinde asure.
İceri geldi. 5 dk ugradim kacicam dedi.Buyur dedim salona. İlgincim dedi, x dediki asure istemissiniz.dolaba yapip yigmistim bir kase daha getirmek istedim dedi.
Bir iki saniye kaldim oyle basinizdan asagi su dokulur ya sinirden. ilgin konuya gir dedim kendi kendime. Kadina dedim tesekkur ederim ama x esime mesaj atmis asure getircegini soylemis.ertesi gun tam aksine asure istemedigimi, annemin yaptigini, gerek kalmadigini soyledim kizina dedim. Aa bana soylemedi, istediginizi soyleyince aldim geldim dedi.soylemedi ya dedim.
Esime is yerindede mesaj atmis dedim. Bir sorusu oldugunda veya esimle muhatap olmasi gerektiginde calardi kapimi bende haber ederdim esime dedim.
İlgincim bilirsin, x esini abisi gibi gorur dedi.
Kadin o kadar habersizce konusuyorduki ne yapacagimi bilemedim. esini abisi gibi gorur dedigi anda bende bitti inanin.
Bu kadina ne dersem diyim 'abisi gibi gorur' lafindan sonra kizini savunacagini anladim. Dolap asure dolu biz bunlari ne ara yicez gibi konusup asuresinide almadim.ikram elbette geri cevrilmez ama dayanamadim artik ben.
Kadin utanip mi abisi gibi gorur dedi yoksa gayet normal mi geldi bilmiyorum.
Annemle konustum. annem evlendigimiz zaman esimle bana demisti kiracimi cikartiyim gelin orda oturun. Hanimlar istememistim cunku kiz kardesim okuyor ve universiteye gidecek en azindan onun masraflari karsilanir anne demistim.bende elbette sana kira odicem aksi halde olmaz demistim.
Bu sabah annem aradi.olani anlattim. İlgin ordan tasinmak ister misin dedi.dusunmuyordum anne dedim. Annemin evi kentsel donusum dolayisiyla 4-5 aya biticek. Bitince oraya tasinmani istiyorum dedi. kira odemezsem olmaz biliyorsun dedim. oyle konustukta konustuk hanimlar.
Bunlar dile getirilmez yanlis anlamayin beni. Esimle kizkardesimin yurt masrafini okul masraflarini karsiliyoruz. Cok istemistik bunu yapmayi. Elimizden geldigince.Annemin evine tasinmak icin sebep olarak gordugumden degil asla ama icim rahat biraz.annemin evine tasinsamda kira odemek istiyorum aksi halde tasinmam.
Ama kesin tasinacagimdan degil.annem dediki tasinmaya karar verirsen esine ust komsunuz yuzunden degilde, bak iste yeni ev gel cikalim degisiklik olur falan felan soylersin dedi.
Ne yapacagimi bilemiyorum
İkincisi eşin kızın mesajlarına cevap vermeseydi bu olay kapanırdı ama Allah'ın ergeni ile inatlaşıp gururunu kırınca yakında bir iftira yiyip o apartmandan zoraki ayrılmanız yakındır. Dikkat edin gümbür gümbür bir ergen geliyor geçmiş ola.