- 1 Aralık 2014
- 2.073
- 2.712
- 128
- 40
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Allah sizden razi olsun . kim yapar bu devirde.Buyuk konusmayayim ama asla birakmam acik ogretim sinav tercihimi bile ailemin bulundugu sehiri seciyorum esim hafta sonuda calisiyor diye. Diyorum ya dun banyo yapicak esimi kahveye gonderdim cay ic diye yikandi inanin camasirlarini hemen makineye attim banyoyu kuruladim Allah korusun ben bu kadar ince dusunurken kadin kizi aramiyor bile
cocugun bi sucu yok annesi oyle yetistrmis kabul etmeseydiniz ha kabul ettiyseniz sabrediceksiniz artik yapack bisey yok yaniHerkese slm direk konuma geciyorum
İki sene oldu bu mahalleye tanisinali bi o kadarda samimi oldugum bi komsum var gecenlerde uvey babasi vefat etti memlekete gidecekken 3 cocugu var buyuk kizi sana biraksam olurmu pazartesi doneriz dedi (cuma gunu) tmm dedim neyse dun aradim sali kizinin balosu varmis dedim gerci pazartesi gelicegine gore sorun yok dedim yooo bu hafta gelmiyoruz diyor e nolucak peki dedim cnm sen gotursen olmaz mi ama sey ogretmen ikramlik birseylerde istedi diyor telefonda kalakaldim resmen kiz 5 e gidiyor biraz hareketleri tuaf annem bana sunu alcakti baloya almadi sen alirmisin annem bize soyle yapmaz o gelinceye kadar sen yaparmisin esimde ne zaman geliyor ailesi resmen bu yasta seni kullaniyor dedi bu hafta gelmiyorlar deyince sinirlendi ay kizlar napicam ben yaaa bi akil verin bana
Konu sahibi bir iyilik yapmışsınız bence devamını getirin. Elbette bakmak zorunda değilsiniz ama en başta kabul etmişsiniz komşumuzun yaptığı şey yanlış olabilir ama siz doğru olun ne kaybedersiniz? O çocuk yarın büyüyecek ve doğruyu yanlışı görebilecek yaşa gelecek. Komşunuzun hatasını bence kıza yüklemeyin. Hoş zaten çok iyi baktığınız ortada onu gezdirmişsiniz hoş vakit geçirmişsiniz ama benim fikrim başladığınız iyiliğin sonunu getirin. Baloya emin olun ki gitmeyi çok istiyordur ama o yaşta çocuk tek başına olmak istemediği için ve sizin ilginiz onu mutlu ettiği için sizinle gitmek istiyordur. Yıllar sonra o günü mutlu hatırlasın çocuk. Ben sizin yerinizde olsam madem bu kadar olan oldu çocuğu balosundan eksik bırakmazdım. Hem sizin için de çocuğunuz için de değişiklik olur belki çok eğlenirsiniz. Ne dersiniz?
Evet cok istiyor kizlarla planlar yapilmis bile sirf onun icin goturucem ama dedigim gibi annesininde burnundan getiricemKonu sahibi bir iyilik yapmışsınız bence devamını getirin. Elbette bakmak zorunda değilsiniz ama en başta kabul etmişsiniz komşumuzun yaptığı şey yanlış olabilir ama siz doğru olun ne kaybedersiniz? O çocuk yarın büyüyecek ve doğruyu yanlışı görebilecek yaşa gelecek. Komşunuzun hatasını bence kıza yüklemeyin. Hoş zaten çok iyi baktığınız ortada onu gezdirmişsiniz hoş vakit geçirmişsiniz ama benim fikrim başladığınız iyiliğin sonunu getirin. Baloya emin olun ki gitmeyi çok istiyordur ama o yaşta çocuk tek başına olmak istemediği için ve sizin ilginiz onu mutlu ettiği için sizinle gitmek istiyordur. Yıllar sonra o günü mutlu hatırlasın çocuk. Ben sizin yerinizde olsam madem bu kadar olan oldu çocuğu balosundan eksik bırakmazdım. Hem sizin için de çocuğunuz için de değişiklik olur belki çok eğlenirsiniz. Ne dersiniz?
Gelince sinirin alasini gorecek emin olun ayse ye birak dedigi kadininda 15 yasida oglu var bilmiyorum ya aklim karman corman :/Allah sizden razi olsun . kim yapar bu devirde.
ama iste bazi insanlar boyle. benim de tanidigim kimseler var . Afedersiniz kedi yavrusu gibi cocuklari anneme birakiyirlardi . yazik yaama sinir koymazsaniz bu kadin arsizligini devam ettirir.
Evet cok istiyor kizlarla planlar yapilmis bile sirf onun icin goturucem ama dedigim gibi annesininde burnundan getiricem
Cok derine girmek istemiyorumda babayi gordukleri bile yok kendi aleminde yasiyorcenazenın ortasında , bu kıza otobus bıletı almak lazım dıe hesap edip basına bela ettiler kesın :) buyugu secmelerınden bellı...paraları kıymetli mılletın zor durumda kalması umurlarında deıl.böyle iyi nıyetı suıstımal edenlere delırıyorum...bundan sonra mesafelı davran...senın eşın dunyanın en durust adamı bıle olsa 11,12 yaşındakı kız elın adamının yanına bırakılmaz.cocuk yabancıya bırakılmaz kısaca..karılı kocalı rahatlıklarına,kızında uyanıklıgına hayran kaldım.....
Kendisi bilir o kadar da kizinin gozunde haysiyeti olur kiz annesine anne demiyor tlfnu veriyorum neee var soyle anladim taaamm boyle konusuyotAnnesinin pek umrunda olmayacaktır kesin ama o kızın mutluluğunu görmeniz bence her şeyi unutturur gider.
Kizin babasi da mi memlekete gitdi?O an ortalik karisikti caresiz diye kabul ettim pazartesine kadar... Neyse kul hakki diyorum
Geçen gün uşağı birşey yazdı çok güldüm. Mune sayesinde hepimiz banikatak olmusuzValla fena olmaz
Şu evden çalışanlara hastayım, çocuğum olduktan sonra özellikle
Mune beni maaşa bağlarsa bende evden çalışırım, Mune beni ban manyağı yapar ne maaşı
Aha konu dışı oldu kem küm
Ne diyoduk Türkçe candır alfabemizdeki 29 harfin hakkını verelim yemeyelim yutmayalım lütfen
Kendisi bilir o kadar da kizinin gozunde haysiyeti olur kiz annesine anne demiyor tlfnu veriyorum neee var soyle anladim taaamm boyle konusuyot
Kusura bakmayın ama yazdığınız yorumun tek bir kelimesini bile anlayamıyorum. Neden biraz daha özenli olmuyorsunuz.?kelimeleri kısaltarak yazmak ancak samimi arkadaşlarınızla özel mesajlaşırken yapabileceğiniz birşey olsun.burada biraz dikkat edelim güzel türkçe yazmaya..
Açılın ben tercümanım
' Vala teyzeye gotr onu daha 5 gıdıo sosyotemı annm yapmıo sen yap teusen yapsın de gotr ' cümlesinde
Valla teyzesine götür çocuğu, daha 5 e gidiyo sosyete mi? Annem yapmıyo sen yap diyo, teyzen yapsın de götür demeye çalışmış @Patsi53
Bi mağazada müdürdü, telefondan yazıyorum ondan diyodu bana daBir patsi53 klasigi. Gecenlerde ozelden rica ettim dedim yazdigin hersey cok karisik daha sakin yazsan vs. Dikkat ederim dedi ama tam gaz devam
insanlar gicik olacak diye korkmayip istediğini ya da şöyle soyleyeyim dogru bildigini yapanlara hayranim . kutlarim sizi.Ben olsam en baştan kabul etmezdim bu yüzden herkes bana gıcık oluyor. Ama bakınız şekil a da görüldüğü üzere saçma istekler kabul edilmemeliymiş
Bence bu şekilde yazan üyelere de ceza verilmeli.banlasinlar iki gün bak birdaha yapıyormu?Baskasina birak ne demek ya nasil anne bu. Ya cocuk mocuk ama kizi da az degil yani. Annem bir kere acil bir durum oldugu icin 1 gunlugune memlekete gitti. Cok samimi bir komsumuzda bir gun kaldim. Allah'im gecmedi o bir gun. Ikinci dilim ekmegi istemeye utanirdim. Tuvalete bile son dakika giderdim iyice biriksin ikidebir gitmis olmiyim diye. Demek aile nasilsa cocukta oyle oluyor.
Bir patsi53 klasigi. Gecenlerde ozelden rica ettim dedim yazdigin hersey cok karisik daha sakin yazsan vs. Dikkat ederim dedi ama tam gaz devam
Evet, iki kardesideKizin babasi da mi memlekete gitdi?
Evet, iki kardeside
Dikkat et te önce sen ban yemeBence bu şekilde yazan üyelere de ceza verilmeli.banlasinlar iki gün bak birdaha yapıyormu?
Annesine soyledim tamam ayseye birak sorun yok dedi iyi dedim bende yarin baloya buyuk ihtimal gotururum ama annesininde burnundan getiririm
Gelince sinirin alasini gorecek emin olun ayse ye birak dedigi kadininda 15 yasida oglu var bilmiyorum ya aklim karman corman :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?