Komşu kizi!!

Allah sizden razi olsun . kim yapar bu devirde.

ama iste bazi insanlar boyle. benim de tanidigim kimseler var . Afedersiniz kedi yavrusu gibi cocuklari anneme birakiyirlardi . yazik ya ama sinir koymazsaniz bu kadin arsizligini devam ettirir.

cocugun bi sucu yok annesi oyle yetistrmis kabul etmeseydiniz ha kabul ettiyseniz sabrediceksiniz artik yapack bisey yok yani

Evet cok istiyor kizlarla planlar yapilmis bile sirf onun icin goturucem ama dedigim gibi annesininde burnundan getiricem

Allah sizden razi olsun . kim yapar bu devirde.

ama iste bazi insanlar boyle. benim de tanidigim kimseler var . Afedersiniz kedi yavrusu gibi cocuklari anneme birakiyirlardi . yazik ya ama sinir koymazsaniz bu kadin arsizligini devam ettirir.
Gelince sinirin alasini gorecek emin olun ayse ye birak dedigi kadininda 15 yasida oglu var bilmiyorum ya aklim karman corman :/

Cok derine girmek istemiyorumda babayi gordukleri bile yok kendi aleminde yasiyor

Geçen gün uşağı birşey yazdı çok güldüm. Mune sayesinde hepimiz banikatak olmusuz
Dogru valla bak haketigin ücreti talep etmek yerine ban yerim diyorsun

Kendisi bilir o kadar da kizinin gozunde haysiyeti olur kiz annesine anne demiyor tlfnu veriyorum neee var soyle anladim taaamm boyle konusuyot

Öyle öğrenmiş çünkü. Sizin kızınız size anneciğim babacığım yapabilir miyim gibi kelimeler sarf ettiğinde nasıl bu sizin onu eğitiş şeklinizle alakalı oluyorsa onun konuşma tarzı da ailesinden gördüğü şekilde oluyor işte.

Baskasina birak ne demek ya nasil anne bu. Ya cocuk mocuk ama kizi da az degil yani. Annem bir kere acil bir durum oldugu icin 1 gunlugune memlekete gitti. Cok samimi bir komsumuzda bir gun kaldim. Allah'im gecmedi o bir gun. Ikinci dilim ekmegi istemeye utanirdim. Tuvalete bile son dakika giderdim iyice biriksin ikidebir gitmis olmiyim diye. Demek aile nasilsa cocukta oyle oluyor.

Bir patsi53 klasigi. Gecenlerde ozelden rica ettim dedim yazdigin hersey cok karisik daha sakin yazsan vs. Dikkat ederim dedi ama tam gaz devam

Bir patsi53 klasigi. Gecenlerde ozelden rica ettim dedim yazdigin hersey cok karisik daha sakin yazsan vs. Dikkat ederim dedi ama tam gaz devam
Bi mağazada müdürdü, telefondan yazıyorum ondan diyodu bana da
Siz en iyisi beni etiketleyin sayın müdür ancak yazabiliyo ben tercüme ederim

Konu sahibi siz yine iyi niyetlisiniz, o çocuğu da Allah koruyo bence diyerekten sıvışırım

Ben olsam en baştan kabul etmezdim bu yüzden herkes bana gıcık oluyor. Ama bakınız şekil a da görüldüğü üzere saçma istekler kabul edilmemeliymiş
insanlar gicik olacak diye korkmayip istediğini ya da şöyle soyleyeyim dogru bildigini yapanlara hayranim . kutlarim sizi.

Bence bu şekilde yazan üyelere de ceza verilmeli.banlasinlar iki gün bak birdaha yapıyormu?

Bence bu şekilde yazan üyelere de ceza verilmeli.banlasinlar iki gün bak birdaha yapıyormu?
Dikkat et te önce sen ban yeme
Konu dışı yasak diyorum, Mune gelir benzin solar diyorum huuu
Hadi yazdın araya iki kelime de konuya ilişkin bişeyler attır

Konu sahibi şunu yap de, bunu yapsan daha iyi olur de
Misal o çocuk üvey mi niye böyle davranıyorlar, diğer ikisinin okul sorunu yok diye mi götürdüler diyorum ben

Bende gümleyebilirim gerçi
Tüm foyamı ortaya döktüm
Daha yazma emi, Türkçe değil konumuz diye banlıyolar sonra

Akrabaya cocuk birakmaya korkar oldugumuz bir zamandayiz.
Ne genis aile ya cocugun basina bir sey gelse ne olacak.
Allaha sukur ki hala iyi insanlar var.

Can bu ... emanet edilen birsey olsa size bile cirkeflik yapip uste cikarlar.

Kiza uzuldum ordan oraya savruluyor onemsenmiyor.
Sizin evdeki tavirlarindan belli bazi duygulari aciga vuruyor.
Allah boyle insanlara akil versin.

Annesine soyledim tamam ayseye birak sorun yok dedi iyi dedim bende yarin baloya buyuk ihtimal gotururum ama annesininde burnundan getiririm

Ben senin yerinde olsam goturmezdim. Çocuğun suçu yok tabii ki ama ne bileyim ben çocuğa da gıcık oldum. Gerçi 5 e gidiyormuş. Kaç yaşında oluyorlar bilemiyorum ama anasından emir vermeyi iyi öğrenmiş.

Şöyle bir anim var anlatayım. İlkokula gidiyoruz. 7-8 yaslarindayiz kardesimle. Annemin işi çıkmış okul çıkışına bizim komşumuz geldi. Aldı bizi eve götürdü. Anneniz işte akşam 5 te gelecek. Kadın bizim için yemekler yapmış, simdi hatirlayinca anliyorum ki bayagi ozenmis. Neyse hadi sofraya dedi. Sofrada biber dolması var. Ben biber dolmasinin biberlerini yemiyorum o zaman. Çok keskin bir tadı var diye hatırlıyorum. Ben sesimi çıkaramadım bütün dolmayi yavaş yavaş sessiz sessiz yedim. Bir de içine fıstık koymuş. Allahım ölüyorum yerken. Neyse sonra sanırım taze fasulye vardi. İçinde de havuç. Ben havuç ta yiyemiyorum. Onu da bir güzel acı icinde yedim. Sonra annem geldi aldı falan. Ben tabi anneme söyledim yedim ama çok midem bulandı falan diye. Düşün bak yemedigim yemeği bile kadına soyleyememisim.

Bu kız kalkmış bana şunu al bunu al diye emir verecek. Valla hiç bir sey almam ve hicbir yere götürmem :)

Gelince sinirin alasini gorecek emin olun ayse ye birak dedigi kadininda 15 yasida oglu var bilmiyorum ya aklim karman corman :/

183 u ara gelsin çocuk hizmetleri alsın götürsun. Kadın çok fena. Kadın gelmiyor yani. Vay anam ne anneler var.

Burnundan getirsen ne olacak. Senin anlaşman pazartesi gününe kadar. Kafasına göre nasıl plan değiştirir. Hem seni zor durumda bırakıyor hem çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…