Komşu kizi!!

Aaa kadındaki rahatlığa bak..İnsan evcil hayvanını bile bırakırken tedirgin olur bu çocuğunu bırakmış hem sadece komşuya hemde koskoca bir hafta icin
Üstelik sizi aptal yerine koyarak..
Ben olsam hemen telefon eder gel çocuğunu al derim.Birde sorumluluk alıyorsunuz. Ayağına diken batsa sizden bilirler.bırakın allah aşkına ya.

Tabii ki buna müsaade etmemelisiniz ama muhtemelen aile içinde de bu şekilde emir cümleleriyle birbirleriyle konuşuyorlar ki çocuk bunu normal karşılıyor. Bu şekilde konuşmaması konusunda ikazda bulundunuz mu hiç? Bulunduysanız tutumu ne oldu merak ettim.

Vala teyzeye gotr onu daha 5 gıdıo sosyotemı annm yapmıo sen yap teusen yapsın de gotr
Kusura bakmayın ama yazdığınız yorumun tek bir kelimesini bile anlayamıyorum. Neden biraz daha özenli olmuyorsunuz.?kelimeleri kısaltarak yazmak ancak samimi arkadaşlarınızla özel mesajlaşırken yapabileceğiniz birşey olsun.burada biraz dikkat edelim güzel türkçe yazmaya..

Açılın ben tercümanım

' Vala teyzeye gotr onu daha 5 gıdıo sosyotemı annm yapmıo sen yap teusen yapsın de gotr ' cümlesinde

Valla teyzesine götür çocuğu, daha 5 e gidiyo sosyete mi? Annem yapmıyo sen yap diyo, teyzen yapsın de götür demeye çalışmış Patsi53

Emri vaki konusulmaz benim evimde dedim yere bakti tamam dedi yani bilemiyorum yetistirmeden kaynaklaniyo sanirim benim.kizim 4 yasinda anne dedigini bilmem annecim babacim sunu yapabilirmiyim gelebilirmisin yani hic duymadim gel yap dedigini he arada dediysede uyarmisimdir bilmiyorum ya kalbide kirilsin istemiyorum goturmek istiyorum baloya birak diyorum annesi utansin

Ayy kahkaha attim resmen

Valla hic umrumda olmaz sahip ciksaydiniz derim insan hic aramaz mi kizi ariyor 1 kez bile aramadi

Hahaha sagol.arkadasim sende olmasan napardik bilmem. .ama valla anlamamıştım. Şimdi sen tercüme edince anladım.
Keske gerek kalmasa herkes düzgün yazsa..

Hahaha sagol.arkadasim sende olmasan napardik bilmem. .ama valla anlamamıştım. Şimdi sen tercüme edince anladım.
Keske gerek kalmasa herkes düzgün yazsa..
Paragrafsız ve noktasız konular
Yutulan harfler
Kayınpederden bahsederken görümceye çemkirmeli konulardan sonra
Uzman oldum maalesef : )

Az bi soluk alalım da Türkçemizi güzel kullanalım lütfen.

Paragrafsız ve noktasız konular
Yutulan harfler
Kayınpederden bahsederken görümceye çemkirmeli konulardan sonra
Uzman oldum maalesef : )

Az bi soluk alalım da Türkçemizi güzel kullanalım lütfen.
BenI en çok deli eden bu yutulan harfler. Sanki başka bir lisan kullanıyoruz sanki zor birşey iki harf fazladan yazmak..
Mune ye diyelim sana bu iş için maaş versin

Yanılıyorsam beni düzeltsin diye de yorum sahibini etiketledim

Sen napıyosun son olarak gelişmelere bakamadım ama bi nebze gülebildiysen iyi : )
Annesine soyledim tamam ayseye birak sorun yok dedi iyi dedim bende yarin baloya buyuk ihtimal gotururum ama annesininde burnundan getiririm

yuh ya millet kiz cocugunu nasil emanet edebiliyor.

konu sahibi eminim iyi insanlarsinizdir .

ama siz bırakabilir misiniz? bi auru tacizci varken heryerde. ..
net olun kullanma meraklisi insanlara kullandirtmayin kendinizi . . . hayret bir sey yani nasil basta kabul ettiniz ki sorumluluk yani kizin basina bi sey gelse size iftira atsalar .

BenI en çok deli eden bu yutulan harfler. Sanki başka bir lisan kullanıyoruz sanki zor birşey iki harf fazladan yazmak..
Mune ye diyelim sana bu iş için maaş versin
Valla fena olmaz
Şu evden çalışanlara hastayım, çocuğum olduktan sonra özellikle
Mune beni maaşa bağlarsa bende evden çalışırım, Mune beni ban manyağı yapar ne maaşı
Aha konu dışı oldu kem küm
Ne diyoduk Türkçe candır alfabemizdeki 29 harfin hakkını verelim yemeyelim yutmayalım lütfen

Buyuk konusmayayim ama asla birakmam acik ogretim sinav tercihimi bile ailemin bulundugu sehiri seciyorum esim hafta sonuda calisiyor diye. Diyorum ya dun banyo yapicak esimi kahveye gonderdim cay ic diye yikandi inanin camasirlarini hemen makineye attim banyoyu kuruladim Allah korusun ben bu kadar ince dusunurken kadin kizi aramiyor bile

Ben annesinede dedim yapma ilgilen su kizla koca kiz 10 kurus diye aglarmi yarin bi gun bi şer...siz gelir en kucuk seye kandirir amaaan boswer alismasin her dedigi olmasin diyor ne diyim daha

Konu sahibi bir iyilik yapmışsınız bence devamını getirin. Elbette bakmak zorunda değilsiniz ama en başta kabul etmişsiniz komşumuzun yaptığı şey yanlış olabilir ama siz doğru olun ne kaybedersiniz? O çocuk yarın büyüyecek ve doğruyu yanlışı görebilecek yaşa gelecek. Komşunuzun hatasını bence kıza yüklemeyin. Hoş zaten çok iyi baktığınız ortada onu gezdirmişsiniz hoş vakit geçirmişsiniz ama benim fikrim başladığınız iyiliğin sonunu getirin. Baloya emin olun ki gitmeyi çok istiyordur ama o yaşta çocuk tek başına olmak istemediği için ve sizin ilginiz onu mutlu ettiği için sizinle gitmek istiyordur. Yıllar sonra o günü mutlu hatırlasın çocuk. Ben sizin yerinizde olsam madem bu kadar olan oldu çocuğu balosundan eksik bırakmazdım. Hem sizin için de çocuğunuz için de değişiklik olur belki çok eğlenirsiniz. Ne dersiniz?

cenazenın ortasında , bu kıza otobus bıletı almak lazım dıe hesap edip basına bela ettiler kesın :) buyugu secmelerınden bellı...paraları kıymetli mılletın zor durumda kalması umurlarında deıl.böyle iyi nıyetı suıstımal edenlere delırıyorum...bundan sonra mesafelı davran...senın eşın dunyanın en durust adamı bıle olsa 11,12 yaşındakı kız elın adamının yanına bırakılmaz.cocuk yabancıya bırakılmaz kısaca..karılı kocalı rahatlıklarına,kızında uyanıklıgına hayran kaldım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…