Komşu kizi!!

Ne çocuk emanet alırım ne de emanet ederim...Saksı mı bu.. Baştan kabul etmeseydiniz keşke.Diyelim çocuk bi yerlerden düştü,başına bişey geldi (Allah korusun ) ne yapacaksınız ?Açıkca söylerim cumartesi ben yokum çocuğa da daha fazla bakamayacağım diye ya da eşim izin vermiyor baloya gitmeme falan diyin bir bahane bulun.Bir zahmet gelsin teslim alsın çocuğu.

emanetin gözü yerdedir diye bir söz vardır,eşya değil emanet edilen çocuk keşke kabul etmeseydiniz.kadın resmen tatile gitmiş.kendi babasının cenazesi değil üvey babası vefat eden,cenazeyi defnettiniz dönün evinize küçükcük çocuk günlerce nasıl bırakılır.sonra bu çocuk okula nasıl gidip geliyor.servisle mi,yürüyerek falan mı,siz götüremezsiniz küçük çocuğunuz var,kendi gidiyor ise bir anne hiç mi düşünmez hergün kaybolan çocuk haberi çıkıyor,Allah korusun başına bir iş gelse.ayrıca kadın hadi günlerce kaldı cenaze evi gelen giden var diye ama kocasının işi gücü yok mu o dönsün eve kzıının başında dursun.

Bu ne rahatlık insan bi saat bırakaz yavrusunu yuh diyorm kabul etmeseydinz keske elin çocuğunun sormluluğunu arayıp söyleyn pzrtesi gelmen lazm ğitcem ben yapamam deyn

çocuk annem şunu yapmaz bunu yapmaz dediğine göre yazık pek ilgi alaka gördüğü yok demekki. tuhaf değilde aileden düzgün bir görgü almadığı için böyledir. çocuğa üzüldüm ben şimdi. baloyu önemsiyorsa acaba balo işini halletsenizde daha sonra arayıp bir akrabasına bırakmanız gerektiğini bakamayacağınızı işinizin olduğunu söyleseniz. ne bileyim ailenin günahını da çocuk çekmemiş olur hem. bir çocuğu mutlu etmekte büyük sevap. valla çok üzüldüm öyle bir aileye sahip olduğu için.

Çok saçma bu devirde hangi zihniyetle bir komşuya ergenlik yaşı içinde ki bir kız çocuğunu emanet eder ben isteklerini göz ardı ettim bu Nasıl iş Nasıl bir sorumsuzluk

ilk mesajımızı okuduktan sonra bindirin bir otobuse gönderin annesinin yanına diye düşünüyordum ama diğer mesajları okudukça fikrim degisti ve o çocuğun durumuna çok üzüldüm.... o da annesine kızgınlık duyuyordur beni bıraktı gitti vs terkdilmis hissediyordur kendini...sizinle kendi annesini kiyasliyordur yazık ya

Üzgünüm ama tüm bunlar sizin hatanız. İnsanlara neden biraz da olsa mesafe koymuyorsunuz ki? Nasıl akrabanız olmayan bir insanın evladının birkaç gün de olsa sorumluluğunu kabul edebildiniz? Ben hayatta kabul edemem, çocuğun başına bunca günde bir şey gelirse insanlara nasıl hesap veririm diye düşünürdüm sanırım. Yani bence siz en baştan hata etmişsiniz. Ne mesafeniz ne sınırınız kalmış ki kadın bu kadar rahatken siz nişana nasıl gideceğinizi kara kara düşünüyorsunuz şu an

Yarın ilk iş arayın iki günlüğüne kabul ettim, biri gelip alsın lütfen nişanımız var, yola gideceğim, diyin. Açık olun insanlara. Telefonda şok olmanıza rağmen neden bir şey demediğinizi de anlamadım ama artık ilk fırsatta arayıp söyleyin en azından.

bazı arkadaşlar küçük emraha bağlamış hemen.annesi ilgilenmiyorsa sizin 3 günlük ilginizle abad olacak değil.kadının yaptığı 80lerde kabul edilebilir bir durum.hangi devirde yaşıyor be rahatlığa bak.bolaya gitme bi komşu vardı başlarda sen de bişey yap getir nolcak diyen.onun yanına kat göndr.balo dediği de öyle aman aman bişey değildir 5. sınıfta ne balosu.gözünde büyütme.yerinde olsam teyzeye ya da söylediği komşuya bırakırım.kadın sorumsuzluğun dibine vurmuş, derdi seni mi aldı.otobüse bindir teyze karşıdan alsın tabii teyze de normalse

Tamdabende onu dusunyordum kızda gıtmek ıstemıyomus bıde teyze nıe cenazeye gıtmemıs kı kadının uvey baba deılmıydı teyzennde olmuyormu garıp kısılıklı bır aıle bence teyzede anormaldır

Arayıp canım nişan var gitmem lazım erken dönün diyeceksin sert konuşacaksın
Nası bi rahatlıktır bu insanlardaki
Evlat ya yanından ayıranlara şaşırıyorum

Demıs zaten konu sahıbı kadında gıt ayse komsuya bırak demıs ayse komsununda 15 yasında oglu varmıs hanı annesı dusunmuo kınu sahıbı tedırgın orda gen ogln var dıe

1. Yoeumu okudum. Blki cozum bulunmustir ama . Sen ara ben akrdesimin nisanina gideceğim. Ya o gune kadar gelirsin yada ben kizini otobuse bindiror şoföre teslim ederim indigi yerden alirsin artik bizahmet dersin kapatirsin hemen ttelefonu bisey demesine gerek kalmadan bak o nasil seni arayip cozume gidiyor.

Sonuç ne olmuş merak ettim. Kurtulabilmis mi kizdan?
Kizda tam anasinin kiziymis pişkin. Sinir olurum oyle cocuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…