Komşu kizi!!

Haftasonu duğun var 16 aylık oğlum için annem biz torunumla vakit geçirelim biraz sen git diyor yok yapamıyorum
Bunlar nasıl insan

Komsunuz kizini kandırarak bıraktığı için çok kizginsiniz,dolayısıyla çocuga da gicik oluyorsunuz,davranışları hiç hoş değil..ayse komsunun oglu kiza bir sey yaparsa vicdan azabi cekersiniz..Her ne kadar banane annesi birak dedi beni ilgilendirmez desenizde icinizde hep kalir.Sizin de kiziniz varmis.Allah iyilerle karsilastirsin..keske doğarken anne babamizi secebilme sansimiz olsaydi..sorumsuz aileden bu kadar cocuk olur ancak..cocuk sizde kalirken kendi ailesiyle sizin ailenizi kiyasliyordur..sizin kiziniza davranisyla annesinin ona davranisini..emin olun annesinden nefret ediyordur.Cocuklar her seyin farkindadirlar.Nefsinizi hice sayip,sabırlı olup idare edebilirsiniz ne mutlu size.Allah kolaylık versin.

sinriden bütün yorumlari okudum galiba

ne bicim insanlar ya
bir de o kiz cocuguna yazik degil mi

biz misafirlige gittigimizde, annemizin gözünün icine bakardik
ye derse yerdik, otur derse otururduk

Hay yarabbim. Ya sinirlerim zipladi.bu nasil zihniyet bu nasil bir sorumsuzluk,boyleleri lutfen cocuk doğurup cocuklari ziyan etmesinler.sende götür birak teyzesine gitmezse gitmesin okula anasi cocugunu düşünmüyor senmi düşünücen.

Hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Çocuğa sınırlarınızı koyun her istediğini yağmayın almayın.
Dersinden kalmasından balosuna gidememesinden siz sorumlu değilsiniz. O anne babasının sorunu.
Baloya götürmeyin hazırlık yapmayın.
Gidip teyzesine bırakın. Aldığınız çok büyük sorumluluk. Allah korusun başına en ufak bir şey gelse sorumlu sizsiniz. Bilerek yaptı bile derler.
Sizinle başta yapılan akite uyulmamış. Bu tabii ki sizi sinir edecek . çok bile dayanmışsınız.
Mevzu bir çocuğa bakıp bakmamak değil;
verilen sözün tutulmaması, insanın zor durumda bırakılması ve oyuna getirilmesi.
Herkes çocuk yapmamalı.

Çok sinir bozucu benim planım var geli p alır mısın çocuğu de.kocam la kavga ettik de bulaşmasın bı daha

Y yorgunummm evet komşunuz çok ayıp etmiş hadsizlik etmiş, çocuk da gıcık konuşuyor ama bu çocuğun anne babasını seçme şansı olsa eminim sizi isterdi , ilgi sıfır her şeyde gözü kalan bir çocuk, çocuk için çok üzüldüm

5 yaşında ki oğlumun bir kere bile gösterisini kaçırmadım insan nasıl umursamaz çocuğunun balosunu. ..

Lütfen götürün baloya , bunu bir çocuğun mutluluğu için yapın, diğer komşuya bırakmakta çok riskli ergen bir oğlu varmış, siz bilirsiniz tabi ne yapacağınızı.

Kadın geldiği zaman ağzının payını verirsiniz.

O çocuk çok yanlış yollara girer bu anne yüzünden

Rahatliga bak bide ikramlik yapicaksin oldu cnm deseydin herşey den önce büyük sorumluluk bisi uydurmak zorunda degilsin bence açıkça sole böle bir düşüncesiz komsun olmayiversin hayatında ne eksilecek...

benimki dört yaşında gosterisini iple cekiyorum planlarimi ona gore yapiyorum. bizde mukemmel degiliz ama buda farkli bir boyut. yazik o cocugada kiyamadim. bazilari şanssız doğuyor işte

benimki dört yaşında gosterisini iple cekiyorum planlarimi ona gore yapiyorum. bizde mukemmel degiliz ama buda farkli bir boyut. yazik o cocugada kiyamadim. bazilari şanssız doğuyor işte
Bende oğlumdan çok heyecanlanıyorum ,yazık çocuğa

Bu devirde hele de çocuklarla ilgili bu kadar olay olurken ne çocuğunu yabancıya bırakıcaksın ne de yabancının çocuğunu evine alıcaksın !!!

Kadın çok sorumsuz, ama çocuk bana göre çok normal, bizim cocuklugumuzu baz almayın arkadaşlar, biz ihtiyaçlarınızın, isteklerimizin tercihlerimizin önemli olmadığı fikri ile büyüdük, bu bilinç altında hep vardı, misafirliğe giderdik, nerede bir kenar koşe, kek börek var en kalmisi o verilirdi çocuklara, şimdi öyle değil, çocuklarda bazen narsizme varan bir özgüven var, çok rahat istiyorlar, habersizce alması, yanlış, bunun görgü kurallarına aykırı olduğunu öğrenmesi lazım. Ama birşeyler istemesi şimdiki nesil için çok normal

Ya hadi o çocuk diyelim ailedeki rahatlığa bak ya ohh. Bence ben şehir dışına çıkıyorum deyip ya birine postalayın ya da ailesi gelip alsın. Hoş benim çocuğu da götürüver diyebilir kadın bu rahatlıkla

Bence arayın söyleyin ben nisana gideceğim bakamayacagim 1 hafta daha deyin. Böyle saçmalık böyle rahatlık olamaz yaaa

Yok artık eşya mı emanet ediyorlar?Saçmalık resmen açık açık tavrını belli et benimde işim gücüm var baştan böyle konuşmamıştık de akrabanıza söyleyin alsın kızı deyin o öyle yapıyorsa böyle davranmayı haketmiş!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…