- Konu Sahibi yorgunummm
-
ayşeye bırakmadınmı hala, giderkenmi bırakcanGelince sinirin alasini gorecek emin olun ayse ye birak dedigi kadininda 15 yasida oglu var bilmiyorum ya aklim karman corman :/
hsuhagainagfeysvvsjsusbb hsuhebsvba hu ueobsb hategyrvhsh jsusbhshb hsy hsninsheteqw.Vala teyzeye gotr onu daha 5 gıdıo sosyotemı annm yapmıo sen yap teusen yapsın de gotr
hsuhagainagfeysvvsjsusbb hsuhebsvba hu ueobsb hategyrvhsh jsusbhshb hsy hsninsheteqw.
benimki dört yaşında gosterisini iple cekiyorum planlarimi ona gore yapiyorum. bizde mukemmel degiliz ama buda farkli bir boyut. yazik o cocugada kiyamadim. bazilari şanssız doğuyor işteY yorgunummm evet komşunuz çok ayıp etmiş hadsizlik etmiş, çocuk da gıcık konuşuyor ama bu çocuğun anne babasını seçme şansı olsa eminim sizi isterdi , ilgi sıfır her şeyde gözü kalan bir çocuk, çocuk için çok üzüldüm
5 yaşında ki oğlumun bir kere bile gösterisini kaçırmadım insan nasıl umursamaz çocuğunun balosunu. ..
Lütfen götürün baloya , bunu bir çocuğun mutluluğu için yapın, diğer komşuya bırakmakta çok riskli ergen bir oğlu varmış, siz bilirsiniz tabi ne yapacağınızı.
Kadın geldiği zaman ağzının payını verirsiniz.
O çocuk çok yanlış yollara girer bu anne yüzünden
Bende oğlumdan çok heyecanlanıyorum ,yazık çocuğabenimki dört yaşında gosterisini iple cekiyorum planlarimi ona gore yapiyorum. bizde mukemmel degiliz ama buda farkli bir boyut. yazik o cocugada kiyamadim. bazilari şanssız doğuyor işte
Yok artık eşya mı emanet ediyorlar?Saçmalık resmen açık açık tavrını belli et benimde işim gücüm var baştan böyle konuşmamıştık de akrabanıza söyleyin alsın kızı deyin o öyle yapıyorsa böyle davranmayı haketmiş!!!!!Herkese slm direk konuma geciyorum
İki sene oldu bu mahalleye tanisinali bi o kadarda samimi oldugum bi komsum var gecenlerde uvey babasi vefat etti memlekete gidecekken 3 cocugu var buyuk kizi sana biraksam olurmu pazartesi doneriz dedi (cuma gunu) tmm dedim neyse dun aradim sali kizinin balosu varmis dedim gerci pazartesi gelicegine gore sorun yok dedim yooo bu hafta gelmiyoruz diyor e nolucak peki dedim cnm sen gotursen olmaz mi ama sey ogretmen ikramlik birseylerde istedi diyor telefonda kalakaldim resmen kiz 5 e gidiyor biraz hareketleri tuaf annem bana sunu alcakti baloya almadi sen alirmisin annem bize soyle yapmaz o gelinceye kadar sen yaparmisin esimde ne zaman geliyor ailesi resmen bu yasta seni kullaniyor dedi bu hafta gelmiyorlar deyince sinirlendi ay kizlar napicam ben yaaa bi akil verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?