Komşu kizi!!

Evet basima ne geliyorsa iyi niyetyen...

Kesinlikle ciddi sert bir şekilde konuşun
Sizin de planınız programınız var çok saçma böyle rahat davranması

Evet basima ne geliyorsa iyi niyetyen...
canim suan yaptigin iyilige devam etmen gerek 2 lugune diye kabul ettin ama gun uzadi.cocuk bu emanet edilmis size.biraz daha sabredin idare edin.gelince rahatsiz oldugunuz durumu soylersiniz.yakin akrabalara birakilabilir ama bu biraz iyiliginizi su istimal etmis.komsuluk hakki var komsudan gelen eziyete de sabir komsuluk haklarindandir.bu ilerde size iyilik olarak donecektir insallah..

Elimden geleni yaptim yapiyorumda ama baloya gitmek istemiyorum

Balodan yeni haberin oldu bilerek yapılmış gibi nasıl olsa bakar gibi ..ama insan evladının balosunda yanında olmak istemez mi ?Kız annesi yerine sizi neden kabul edecekki baloya kız da tuhaf yav

Ekleme; cumarteside abimin nisani var baska sehirde ailem oraya da gitmem lazim

canım ben senin yerinde olsam şöyle yapardım, çocuğu baloya götürür ama fazlasını yapmazdım yani istediği ekstra şeyleri. annesini de arar ben cumartesi şehir dışına çıkıyorum çocuğunu götüremeyeceğim gel çocuğunu al derdim.
muhabbeti de keserdim. bu ne lakaytlık be..

Şaka mı bu? Çocuk bu yahu eşya değil.

Bence hemen arayın gel buraya diye çağırın.
O çocuğun başına bir şey gelse sizi suçlamayı çok iyi bilir ama böyleleri.
İşim gücüm var ben sözümü tuttum sen de önceden konuştuğumuz tarihte gel demelisiniz.

Isterse çok yakın bir akrabam olsun yine kabul etmezdim. On gün ne demek. Bunun arkası gelir sürekli bir şeyler isterler. Bir de de sen götür diyor bu ne rahatlık anlayamadım

Evde ilgilenin çocukla ama baloya gitmeyiversin bişey olmaz. Annesi düşünmemiş çocuğun eğlencesini siz düşünecek değilsiniz. Dersiniz ben götüremem baloya işim var diye. Ayrıca kadının ablası varmış aynı şehirde ama uzak diye ona bırakmamış heralde çocuğu öyle okudum sanki. Ablası varken size bırakması da enteresan yani.

Keske kabul etmeseydiniz ama yapıcak bişey yok artık dışardan bişey almayın balo için elbise ister ayakabı ister, annen alır gelince musait değilim diye gecistirin bence, evde ilgilenirsiniz yemek filan gibi

Çocuğun okulundan kalıp kalmaması annesinin sorunu, döneceği tarihte dönmüyorsa gerisi sizi bağlamaz.. Hemen bugün teyzesine götürüp bırakın balosuna da teyzesi hazırlık yapıp götürsün bi zahmet!!!

böyle sorumsuzluk gormedım önemli bir işiniz yoksa donun canım de çocuğa birşey olsa seni mahkeme mahkeme surunduruler bakamıycagını soyle lütfen mantıklı düşünün...

burda ben geçen bazı analar doğurup çocuğu salıyo deyince ben haksız bulunmuştum. bu "anne" olacak şahıs çocuğuna ne verebilir ki. beşinci sınıf çocuğunu komşuya bırakmak ne demek. böyleleri doğurmasın arkadaş bakamayacaksanız doğurmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…