- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.375
- 133
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Emri vaki konusulmaz benim evimde dedim yere bakti tamam dedi yani bilemiyorum yetistirmeden kaynaklaniyo sanirim benim.kizim 4 yasinda anne dedigini bilmem annecim babacim sunu yapabilirmiyim gelebilirmisin yani hic duymadim gel yap dedigini he arada dediysede uyarmisimdir bilmiyorum ya kalbide kirilsin istemiyorum goturmek istiyorum baloya birak diyorum annesi utansin
Pes diyorum başka da birşey demiyorumHerkese slm direk konuma geciyorum
İki sene oldu bu mahalleye tanisinali bi o kadarda samimi oldugum bi komsum var gecenlerde uvey babasi vefat etti memlekete gidecekken 3 cocugu var buyuk kizi sana biraksam olurmu pazartesi doneriz dedi (cuma gunu) tmm dedim neyse dun aradim sali kizinin balosu varmis dedim gerci pazartesi gelicegine gore sorun yok dedim yooo bu hafta gelmiyoruz diyor e nolucak peki dedim cnm sen gotursen olmaz mi ama sey ogretmen ikramlik birseylerde istedi diyor telefonda kalakaldim resmen kiz 5 e gidiyor biraz hareketleri tuaf annem bana sunu alcakti baloya almadi sen alirmisin annem bize soyle yapmaz o gelinceye kadar sen yaparmisin esimde ne zaman geliyor ailesi resmen bu yasta seni kullaniyor dedi bu hafta gelmiyorlar deyince sinirlendi ay kizlar napicam ben yaaa bi akil verin bana
Teyze niye gitmemiş babasının cenazesine?
e kızı sokaga atamayacagına göre balosuna gidecek ama ikramlık yapmayacaksn. ailesi geldiginde de ilişkini keseceksin.Herkese slm direk konuma geciyorum
İki sene oldu bu mahalleye tanisinali bi o kadarda samimi oldugum bi komsum var gecenlerde uvey babasi vefat etti memlekete gidecekken 3 cocugu var buyuk kizi sana biraksam olurmu pazartesi doneriz dedi (cuma gunu) tmm dedim neyse dun aradim sali kizinin balosu varmis dedim gerci pazartesi gelicegine gore sorun yok dedim yooo bu hafta gelmiyoruz diyor e nolucak peki dedim cnm sen gotursen olmaz mi ama sey ogretmen ikramlik birseylerde istedi diyor telefonda kalakaldim resmen kiz 5 e gidiyor biraz hareketleri tuaf annem bana sunu alcakti baloya almadi sen alirmisin annem bize soyle yapmaz o gelinceye kadar sen yaparmisin esimde ne zaman geliyor ailesi resmen bu yasta seni kullaniyor dedi bu hafta gelmiyorlar deyince sinirlendi ay kizlar napicam ben yaaa bi akil verin bana
Erol Taş olmaktan iyidir! Şükür ki iyi insanlar hala var.bazı arkadaşlar küçük emraha bağlamış hemen.annesi ilgilenmiyorsa sizin 3 günlük ilginizle abad olacak değil.kadının yaptığı 80lerde kabul edilebilir bir durum.hangi devirde yaşıyor be rahatlığa bak.bolaya gitme bi komşu vardı başlarda sen de bişey yap getir nolcak diyen.onun yanına kat göndr.balo dediği de öyle aman aman bişey değildir 5. sınıfta ne balosu.gözünde büyütme.yerinde olsam teyzeye ya da söylediği komşuya bırakırım.kadın sorumsuzluğun dibine vurmuş, derdi seni mi aldı.otobüse bindir teyze karşıdan alsın tabii teyze de normalse
Cevaplayim caktirmadanDikkat et te önce sen ban yeme
Konu dışı yasak diyorum, Mune gelir benzin solar diyorum huuu
Hadi yazdın araya iki kelime de konuya ilişkin bişeyler attır
Konu sahibi şunu yap de, bunu yapsan daha iyi olur de
Misal o çocuk üvey mi niye böyle davranıyorlar, diğer ikisinin okul sorunu yok diye mi götürdüler diyorum ben
Bende gümleyebilirim gerçi
Tüm foyamı ortaya döktüm
Daha yazma emi, Türkçe değil konumuz diye banlıyolar sonra
Sen çaktırsan da olur gayet konu içi yazıyosun şu an çünküCevaplayim caktirmadanuvey degil evet okul sorunu yok diye goturduler
Yarin yola cikicam insallah baloya hazirlik yapiyoruz suanKonu sahibi nişana gitmis olabilir. Cok merak ettim sonucu
Allah razı olsun bu iyiliğiniz unutulmaz benceSonuç olarak ; ikrami yaptim hatta onunla beraber yaptik (irmik toplari :) ) şuan elbisesini giydi sinif arkadasinin ablasi saclarini yapicakmis karsi daireye gitti dun seni baloya goturemiycem arkadasinin ailesiyle git dedim cok yikildi tamam bende gitmem sorun degil dedi guldu ama gozlerinde ki hayal kirikligi beni cok uzdu belki enayi yada kullaniliyosun safsin diyebilrsiniz ama ben onun yasindayken 23 nisan gosterime kimse gelmedi komik ama hala icimde uktedir belki o yuzden belkide anne nasil olunur onu gormesini istememden midir bilmem baloya gidicez :)
Evet ondan daha 5 yillik fln babalariydiUvey babalariymis oz degil belki de ondandir...
Cok iyi yaptinSonuç olarak ; ikrami yaptim hatta onunla beraber yaptik (irmik toplari :) ) şuan elbisesini giydi sinif arkadasinin ablasi saclarini yapicakmis karsi daireye gitti dun seni baloya goturemiycem arkadasinin ailesiyle git dedim cok yikildi tamam bende gitmem sorun degil dedi guldu ama gozlerinde ki hayal kirikligi beni cok uzdu belki enayi yada kullaniliyosun safsin diyebilrsiniz ama ben onun yasindayken 23 nisan gosterime kimse gelmedi komik ama hala icimde uktedir belki o yuzden belkide anne nasil olunur onu gormesini istememden midir bilmem baloya gidicez :)
Cumlemizden İnşaAllah :) bende oyle dusundumAllah razı olsun bu iyiliğiniz unutulmaz bence
Anne sorunlu evet ama kızın ne suçu var :-(
Aynen yazicam cunku kadin aklima geldikce sovesim geliyor nasil gecti diye soracak elbet sen olmadigin icin kizin cok sansliydi diycem basliycam ordan :)Cok iyi yaptin
Cocuk sevindirmek cok sevap
Cezalandirilmasi gerek anne zaten
Lutfen ama lutfen o kadina hakettigi tum laflari soyle gelince
Buraya da yaz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?