Komşu kizi!!

telefon edip abimin nişanına gitmen gerektiğini, çocuğu nereye bırakmasını istediğini ya da otobüs bileti mi alayım oraya mı istersin canım deyin ama cenazedeyim derse de ne yani abim tekrar nişanlansın mı diyeyim ? deyin
ve ters konuşun çok yumuşak konuşursanız çocuğu belki de nişana götürmek zorunda kalırsınız...
buarada çarşambadan gideceğinizi çocuğa salı akşamı en geç bilet alabileceğinizi bildirin

Gerçekten iyi niyetiniz için sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bende sizin yerinizde olsam her ne kadar annesine öfkelensemde çocuğu mutlu etmek adına dahi olsa baloya götürürdüm sanırım. Haklısınız konuşma tarzını aileden öğreniyor muthemelen onlarda herkes birbiriyle o şekilde iletişim kuruyor. Siz uyardığınızda yere baktığına göre daha önce aileden hiçbiri bu konuda uyarmamış çocuğu ve çocuk bunun normal olduğunu düşünmüş siz uyarınca farkına varmıştır bu şekilde konuşmanın yanlış olduğunu.

Pes diyorum başka da birşey demiyorum

e kızı sokaga atamayacagına göre balosuna gidecek ama ikramlık yapmayacaksn. ailesi geldiginde de ilişkini keseceksin.
azıcık kullanılıyorsun...

Komşunuzda ne genişmiş. genişlikten patlayacak düzeyde.
Sizin hatanız, elalemin çocuğunun sorumluluğunu almanız. O komşunuz kim ki? Sizin neyiiniz? Kan bağı yok, akrabalık yok.. Ve yanında götürmemesi için hiçbir sebep de yokmuş.. İsterse götürürdü..
Kızın teyzesini arayıp gelip alsın, yeğenini.. O komşunuzla da mesafeyi koyun. Hatta görüşmeyin.

Erol Taş olmaktan iyidir! Şükür ki iyi insanlar hala var.

Cevaplayim caktirmadan uvey degil evet okul sorunu yok diye goturduler

Sonuç olarak ; ikrami yaptim hatta onunla beraber yaptik (irmik toplari :) ) şuan elbisesini giydi sinif arkadasinin ablasi saclarini yapicakmis karsi daireye gitti dun seni baloya goturemiycem arkadasinin ailesiyle git dedim cok yikildi tamam bende gitmem sorun degil dedi guldu ama gozlerinde ki hayal kirikligi beni cok uzdu belki enayi yada kullaniliyosun safsin diyebilrsiniz ama ben onun yasindayken 23 nisan gosterime kimse gelmedi komik ama hala icimde uktedir belki o yuzden belkide anne nasil olunur onu gormesini istememden midir bilmem baloya gidicez :)

Allah razı olsun bu iyiliğiniz unutulmaz bence
Anne sorunlu evet ama kızın ne suçu var :-(

Cok iyi yaptin
Cocuk sevindirmek cok sevap

Cezalandirilmasi gerek anne zaten
Lutfen ama lutfen o kadina hakettigi tum laflari soyle gelince
Buraya da yaz olur mu

Cok iyi yaptin
Cocuk sevindirmek cok sevap

Cezalandirilmasi gerek anne zaten
Lutfen ama lutfen o kadina hakettigi tum laflari soyle gelince
Buraya da yaz olur mu
Aynen yazicam cunku kadin aklima geldikce sovesim geliyor nasil gecti diye soracak elbet sen olmadigin icin kizin cok sansliydi diycem basliycam ordan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…