Komşu kizi!!

Aynen kutsal ana o bencil benim bu mahallede neden? Cunku onlara gore rahat yasamak icin 2. Cocugu yapmiyorum :) ama birgun laf arasinda oglu ablasina o....pu dediginde evet senin gibi bakamiyacagi cocugu dogurup sokakta buyutup bu kufurleri ogrenmesinler diye dogurmuyorum demistim

Aynen yazicam cunku kadin aklima geldikce sovesim geliyor nasil gecti diye soracak elbet sen olmadigin icin kizin cok sansliydi diycem basliycam ordan :)
Başla lutfen benim icinde say
Burda beni en sinirlendiren konu bu oldu sanirim
5 yillik uvey baban cok mu umrundaydi da gittin gunlerce kaldin de
Kucucuk zekanla adammi kandiriyosun sen cenaze diye gittin tatil yaptin de
Sen nasil bir annesinki 15 yasinda ergen olan bi eve cocugunu biraktirabiliyosun de
Seni sorumsuz vurdumduymaz şark kurnazi de
Bu cocugu boyle suistimal ettigin onun guvenligini saglayamadigin icin seni sosyal hizmetlere sikayet ederim gozunun yasina bakmam de
Yesin icin sana dua etsin
Ya da ver numarasini ben diyeyim alamiycam hirsimi :))

Ooooo bayagi hirslanmissiniz hepsini diyemesemde dediklerimi buraya yazicam sözum olsun

soluksuz tüüüüüüüüüüm sayfaları okudum sonunda güzel bsy görmek için.Allah razı olsun senden konu sahibesi..
o kız bence bunu unutmaz.kızma ona annesınden ne göruyosa onu yapmış..

Şu konu bana dert olmuştu sürekli gelişmeleri takip ediyordum. Verdiğiniz karara sevindim, çocuğun suçu yok sonuçta. İyi örnekler görmesi de lazım iyi insan olabilmek için. Yine de bir daha kabul etmeyin yatılı olarak. Bi de annesiyle konuşurken çocuk yanınızda olmasın olur mu yani onun yüzünden şikayetlendiğinizi düşünmesin yavrucak.
Allah kat be kat mükafatını versin inşallah.

Allah sizden razı olsun o çocuğun sevinci vasıtasıyla eviniz huzur dolsun , o çocuk benmişim gibi sevindim.
Aynen yazicam cunku kadin aklima geldikce sovesim geliyor nasil gecti diye soracak elbet sen olmadigin icin kizin cok sansliydi diycem basliycam ordan :)
kesinlikle annesi olsa böyle mutlu olmazdı, o kadına her şeyi söyleyin hakediyor.

Konuyu gizliden takip ediyorum sonucu annenin tepkisini bende merak ediyorum nolur benim iÇinde saydırın içimin yağlari erisin

sosyal hizmetlere şikayet etse kaç yazar çocuğu sevse zaten bırakmaz çokta umrunda beladan kurtulur kendince salak .herkes doğurur ama anne olamaz diye boşa mı diyolar.

Helal size bee vallahi gozlerim doldu..

Hepinizi guzel yorumlarinizdan dolayi kocaaamaaaannnnnn opuyorum :) Biraz once balo bitti eve geldik ayaklarimiza kara sular insede bayagi eglendik bir suru resim ve video cektim bu arada annesi hic aramadi iyi ki gitmisim yemekler self servisti ben kizi lavaboya goturup donunce bi baktim en arkada elinde bos tabak bekliyor kaptim 3 tabak ucumuzde tepeleme ikramlik doldurdum boyle gecti heee unutmadan annesine resimleri gondermiycem

yüreğiniz güzel Allah karşılığını kat kat versin..peki sizin nişan noldu?

Amaç uvey baba veya anne degil aile olarak birbirlerine saygilari yok yani annesini evden kovmus bir tip ( yarin aynisini kizida kendisine yapicak eminim) 1. Dediginiz gibi tatil 2. Miras....

ne guzel anilariniz oldu o kucuk yurek asla bunu unutmaz.birakin annesi ne gondermeyin bence de resimleri.ama her ihtimale karsi artik samimu olmayin ve boyle bi yukumluluk almayin lutfen

İki
ne guzel anilariniz oldu o kucuk yurek asla bunu unutmaz.birakin annesi ne gondermeyin bence de resimleri.ama her ihtimale karsi artik samimu olmayin ve boyle bi yukumluluk almayin lutfen
İkinciye asla kabul etmem kendisini severdim ama bu saatten sonra selami sabahi kesicegim kesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…