- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Aynen kutsal ana o bencil benim bu mahallede neden? Cunku onlara gore rahat yasamak icin 2. Cocugu yapmiyorum :) ama birgun laf arasinda oglu ablasina o....pu dediginde evet senin gibi bakamiyacagi cocugu dogurup sokakta buyutup bu kufurleri ogrenmesinler diye dogurmuyorum demistimBen kopegimi bile veterinere ya da pansiyona birakiyorum. O kadar iyi komsularim var hepsi iki gun icin ne para veriyorsun biz bakariz demesine ragmen. Bir terlik isirsa baskasinin evinde kimsenin yuzune bakamam ama millet evladini nasil birakiyor ya? Sorsan kutsal ana odur.
Başla lutfen benim icinde sayAynen yazicam cunku kadin aklima geldikce sovesim geliyor nasil gecti diye soracak elbet sen olmadigin icin kizin cok sansliydi diycem basliycam ordan :)
Sizin guzel yorumunuzada benim gozlerim dolducok mutlu ettin beni gozlerim yasardi merhametli bi insan boyledir iste sen cocugu mutlu ettin ya Allahta seni mutlu etsin..
OooooBaşla lutfen benim icinde say
Burda beni en sinirlendiren konu bu oldu sanirim
5 yillik uvey baban cok mu umrundaydi da gittin gunlerce kaldin de
Kucucuk zekanla adammi kandiriyosun sen cenaze diye gittin tatil yaptin de
Sen nasil bir annesinki 15 yasinda ergen olan bi eve cocugunu biraktirabiliyosun de
Seni sorumsuz vurdumduymaz şark kurnazi de
Bu cocugu boyle suistimal ettigin onun guvenligini saglayamadigin icin seni sosyal hizmetlere sikayet ederim gozunun yasina bakmam de
Yesin icin sana dua etsin
Ya da ver numarasini ben diyeyim alamiycam hirsimi :))
Niye diyemiyomuşsun hepsiniOoooobayagi hirslanmissiniz hepsini diyemesemde dediklerimi buraya yazicam sözum olsun
Sonuç olarak ; ikrami yaptim hatta onunla beraber yaptik (irmik toplari :) ) şuan elbisesini giydi sinif arkadasinin ablasi saclarini yapicakmis karsi daireye gitti dun seni baloya goturemiycem arkadasinin ailesiyle git dedim cok yikildi tamam bende gitmem sorun degil dedi guldu ama gozlerinde ki hayal kirikligi beni cok uzdu belki enayi yada kullaniliyosun safsin diyebilrsiniz ama ben onun yasindayken 23 nisan gosterime kimse gelmedi komik ama hala icimde uktedir belki o yuzden belkide anne nasil olunur onu gormesini istememden midir bilmem baloya gidicez :)
Allah sizden razı olsun o çocuğun sevinci vasıtasıyla eviniz huzur dolsun , o çocuk benmişim gibi sevindim.Sonuç olarak ; ikrami yaptim hatta onunla beraber yaptik (irmik toplari :) ) şuan elbisesini giydi sinif arkadasinin ablasi saclarini yapicakmis karsi daireye gitti dun seni baloya goturemiycem arkadasinin ailesiyle git dedim cok yikildi tamam bende gitmem sorun degil dedi guldu ama gozlerinde ki hayal kirikligi beni cok uzdu belki enayi yada kullaniliyosun safsin diyebilrsiniz ama ben onun yasindayken 23 nisan gosterime kimse gelmedi komik ama hala icimde uktedir belki o yuzden belkide anne nasil olunur onu gormesini istememden midir bilmem baloya gidicez :)
kesinlikle annesi olsa böyle mutlu olmazdı, o kadına her şeyi söyleyin hakediyor.Aynen yazicam cunku kadin aklima geldikce sovesim geliyor nasil gecti diye soracak elbet sen olmadigin icin kizin cok sansliydi diycem basliycam ordan :)
sosyal hizmetlere şikayet etse kaç yazar çocuğu sevse zaten bırakmaz çokta umrunda beladan kurtulur kendince salak .herkes doğurur ama anne olamaz diye boşa mı diyolar.Başla lutfen benim icinde say
Burda beni en sinirlendiren konu bu oldu sanirim
5 yillik uvey baban cok mu umrundaydi da gittin gunlerce kaldin de
Kucucuk zekanla adammi kandiriyosun sen cenaze diye gittin tatil yaptin de
Sen nasil bir annesinki 15 yasinda ergen olan bi eve cocugunu biraktirabiliyosun de
Seni sorumsuz vurdumduymaz şark kurnazi de
Bu cocugu boyle suistimal ettigin onun guvenligini saglayamadigin icin seni sosyal hizmetlere sikayet ederim gozunun yasina bakmam de
Yesin icin sana dua etsin
Ya da ver numarasini ben diyeyim alamiycam hirsimi :))
Sonuç olarak ; ikrami yaptim hatta onunla beraber yaptik (irmik toplari :) ) şuan elbisesini giydi sinif arkadasinin ablasi saclarini yapicakmis karsi daireye gitti dun seni baloya goturemiycem arkadasinin ailesiyle git dedim cok yikildi tamam bende gitmem sorun degil dedi guldu ama gozlerinde ki hayal kirikligi beni cok uzdu belki enayi yada kullaniliyosun safsin diyebilrsiniz ama ben onun yasindayken 23 nisan gosterime kimse gelmedi komik ama hala icimde uktedir belki o yuzden belkide anne nasil olunur onu gormesini istememden midir bilmem baloya gidicez :)
yüreğiniz güzel Allah karşılığını kat kat versin..peki sizin nişan noldu?Hepinizi guzel yorumlarinizdan dolayi kocaaamaaaannnnnn opuyorum :) Biraz once balo bitti eve geldik ayaklarimiza kara sular insede bayagi eglendik bir suru resim ve video cektim bu arada annesi hic aramadi iyi ki gitmisim yemekler self servisti ben kizi lavaboya goturup donunce bi baktim en arkada elinde bos tabak bekliyor kaptim 3 tabak ucumuzde tepeleme ikramlik doldurdumboyle gecti heee unutmadan annesine resimleri gondermiycem
Nişana mecbur katilicam yarin ankaraya gidicem ailemin yaninayüreğiniz güzel Allah karşılığını kat kat versin..peki sizin nişan noldu?
İkinciye asla kabul etmem kendisini severdim ama bu saatten sonra selami sabahi kesicegim kesindirne guzel anilariniz oldu o kucuk yurek asla bunu unutmaz.birakin annesi ne gondermeyin bence de resimleri.ama her ihtimale karsi artik samimu olmayin ve boyle bi yukumluluk almayin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?