Komşu kizi!!

Ne kadar iyisiniz .size anne diyebilirmiyiz .

Allah sizden razi olsun siz elinizden geleni yapmissiniz annesinden hayir gelmez o cocuga ya cok üzüldüm kiz icin de güzel bir hatira olmustur. Yaein nisana gideceksiniz kizi götürmiceksiniz herhalde deyilmi komsuya mi vereceksiniz teyzesine mi

Baska bi sehirde ai
Baska bi sehirde ailem onu goturemem cunku 10 gun falan kalmayi dusunuyorum teyzesi gelsin alsin dedim hem kizi istemiyo hem annesi komsuya birakicakmisim kizda biraz once ben soyledim ayse teyzeye tamam dedi diyor yapacak bisey yok aysede kalicak

Hmm anladim daha da yapacak birsey yok
Internet sifreni degistir

oh be çok sevindim :)

İnternet sifremde var hanimefendide esim gelsin hemen degistirticem bazi insanlara iyilik yaramaz hic olmadi oylesine bir ara nasil gecti diye ıııııııyyyyyhhhhh kendimi zor tutuyorum
değiştirin tabi beleşci kullanmasın

Ya artik yil olmus 2016 hala 70 li kafalarda bu insanlar!!!! Yani kiz evladi erkek evladi neolursa olsun bir baskasina nasil burakilir aklim mantigim almiyor...Ciceklerimi bile emanet edemiyorum ben biyere giderken fazla sularlar olurler diye..Allah herkese akil fikir ihsan eylesin.Birsey oldumu ah vah kader der bu tur insalar olan yine cocuga olur...
Konu sahibi icin konusmuyorum haşa söz meclisten dışarı ancak babanın kızını hamile bıraktığı bir devirde kızını nasıl komşuya bırakır haftalarca gelmezsin vallahi pes!!!!!!

Yine de iyi yapmışsınız baloya gitmekle.
Allah bunu sizin sevap hanenize küçük bir kız çocuğunu sevindirmek olarak yazsın inşallah.

O anneye de yazıklar olsun yahu insan aramaz mı bu kız baloya gitti mi gitmedi mi öldü mü kaldı mı naptı diye,insan bile değilmiş, neler diyesim var da.................

Süpersiniz sizi tebrık ediyorum. Bir cocugun mutluluguna sebep oldugunuz için. Siz iyiliği annesine değil o küçük kıza yaptınız.

çocuğa yazık ya. siz bi haftalığına kurtardınız ama kendi başına büyüyüp yitip gidecek gibi sanki. vur kafasına al ekmeği.

Gittiğinize çocuğu götürdüğünüze sevindim
Allah razı olsun sizden
O sorumsuza benim için de sayar mısınız
Ve lütfen lafı ağzınıza falan tıkmasına izin vermeyin
Eee naptı kız teşekkür etti mi

Yani tesekkur etmedi oyle seylere pek aliskin degil sanirim :) mutlu oldu

Bende anlamiyorum ilk defa basima boyle bisey geldi umarim bi dahada gelmez

çocuğa yazık ya. siz bi haftalığına kurtardınız ama kendi başına büyüyüp yitip gidecek gibi sanki. vur kafasına al ekmeği.
Vur kafasina al ekmegi degil biraz acimasiz bi kiz vurdum duymaz sevgi gormedigi icin heralde birde surekli biseyleri bitirmeye calisiyor biraz ondan rahatsizim defterleri bosa karaliyor boyalar bitsin diye cabaliyor yarin gitmesem ne yalan soyleyim cekilicek gibi degil

Mesela biraz once bana yarin harclik vericekmisin dedi bende evet dedim 2 tl falan verme 5 tl ver yetmez dedi bende annene kalsa hakkin 50 kurustu biliyosun degil mi dedim evet o oyle fazla istersem dovuyor yada hic vermiyor dedi onun parasi kiymetli diyor biraz sabrimi siniyor yani

Bu kız bence buyuyunce annesinden beter adam kullanacak...bu yaşta hic masum davranmiyo..yine iyi dayandınız ...tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…