- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Yani iyi yaklastikca abartiyor daha bir saat olmadi yemek yiyeli aciktim diyor artik dayanamadim evimizde saat basi yemek yenmiyor malesef dedim sabirrr diyorumBu kız bence buyuyunce annesinden beter adam kullanacak...bu yaşta hic masum davranmiyo..yine iyi dayandınız ...tebrikler...
Aynen oyle bizde kredi oduyoruz ama Allaha sukur kizima elimden geleni yapiyorum ikinciye gucumuz yetmez diye aklima bile getirmiyorum evet suan bir numarali aptal benim kucucuk kiz tarafindan bile kullaniliyorum.Üf gerilim filmi gibi gerildim valla, en sinir Olduğum şey emri vaki yapılması, ne rahatlık ya kızda ne verildiyse almış ailesinden görgüsüzlük olarak..böyle yapmasa o kadar evide alamazdı, bizde hiçbir şeyden kısmıyoruz millette aptal sanıyor alıyorsa herkes evine alıyor ay sinir oldum
Arkadaşım peygamber sabrı var sende...kızın hal ve hareketleri cok sinir bozucu...ben cocuk mocuk demem koyarim kapiya...Yani iyi yaklastikca abartiyor daha bir saat olmadi yemek yiyeli aciktim diyor artik dayanamadim evimizde saat basi yemek yenmiyor malesef dedim sabirrr diyorum
Annesini aradim acmadi msj atmamak zor duruyorumArkadaşım peygamber sabrı var sende...kızın hal ve hareketleri cok sinir bozucu...ben cocuk mocuk demem koyarim kapiya...
Azcık disiplinli olun. Misafirse misafir çocuksa çocuklugunu bilsin bence.Mesela biraz once bana yarin harclik vericekmisin dedi bende evet dedim 2 tl falan verme 5 tl ver yetmez dedi bende annene kalsa hakkin 50 kurustu biliyosun degil mi dedim evet o oyle fazla istersem dovuyor yada hic vermiyor dedi onun parasi kiymetli diyor biraz sabrimi siniyor yani
Yarin baska bir komsuya gidiyor ben ailemin yanina gidicem gerisi umurumda degilYa bariz emrivaki yapılmış. Neden hayır olmaz planlarım var diyemediniz? Arayın deyin bence.
İyi yapmışsınız. Büyük sorumluluk bence. Ya da annesinin yaptığı büyük sorumsuzluk. Hangi akılla bir başkasına bırakır ki çocugunuYarin baska bir komsuya gidiyor ben ailemin yanina gidicem gerisi umurumda degil
sosyal hizmetlere şikayet etse kaç yazar çocuğu sevse zaten bırakmaz çokta umrunda beladan kurtulur kendince salak .herkes doğurur ama anne olamaz diye boşa mı diyolar.[/QUOTE
Aksine böylelerinin çocuğu biri bişey yapinca cok kiymetli olur
Kendilerini parcalarlar birden super anne oluverirler agzin acik kalir :))
Mesela biraz once bana yarin harclik vericekmisin dedi bende evet dedim 2 tl falan verme 5 tl ver yetmez dedi bende annene kalsa hakkin 50 kurustu biliyosun degil mi dedim evet o oyle fazla istersem dovuyor yada hic vermiyor dedi onun parasi kiymetli diyor biraz sabrimi siniyor yani
Yemek vermek sorun degil veriyorum hicte yemege icmeye takilan bi insan degilimdir ama nasil desem ac degil belli yani yarim birakiyor tamm sonra bunu bitirirsin dedigimde sesini cikarmiyor dun mesela yemek yedik bes dakika sonra ayran istiyor sonra erik sonra tatli sonra salatalik yani boyle tutarsiz seylerOha resmen kendisini acitiyor ya kücük kiz bile kullaniyor. Ama ne bileyim kiz aciktiysa bir tabak daha yemek verin nolcakki kiz görgüsüz herhalde ondan öyle
Yemek vermek sorun degil veriyorum hicte yemege icmeye takilan bi insan degilimdir ama nasil desem ac degil belli yani yarim birakiyor tamm sonra bunu bitirirsin dedigimde sesini cikarmiyor dun mesela yemek yedik bes dakika sonra ayran istiyor sonra erik sonra tatli sonra salatalik yani boyle tutarsiz seyler
Evet basima belayi aldim cirpinip duruyorum guzel yorumunuz icin tesekkurler :)burada hic bir konuyu bu kadar takip etmedim galiba
konu sahibi, Allah sizden razi olsun
kizinizda sizin gibi iyi niyetli olur insallah
Yok acikmasina firsat kalmiyor malesef :) daha oncede yazmistim ama ailece soba zehirlenmesi yasadik buyuk ablamla annem daha agir zehirlenmisler ben ve diger ablam amcamlarda kaldik iki gun gıkımız cikmamisti yengem biraz ot kök meraklisidir onun bilmedigimiz ot yemeklerini ogure ogure yedikte sesimizi cikarmamiştikAnladim canim bende sandim öyle acliktan birsey istiyor öyle yemek secmek olmaz tabi kücük bebek degil sonucta önüne geleni yersin. O ne öyle özel istek ayran tatli erik felan valla biz de kücükdük ama hic bukadar rahat olamadik yani
Gotur birak teyzesine aaaa onla mi ugrascaksin terbiyesizlermis bunlarAradim suan ulasilmiyo esini aradim acmadi sinirimden catliycam
Yani iyi yaklastikca abartiyor daha bir saat olmadi yemek yiyeli aciktim diyor artik dayanamadim evimizde saat basi yemek yenmiyor malesef dedim sabirrr diyorum[/QUOTE
Ay yüz vermeyin okadar iyice adam kullanıyor bu çocuk
Valla küçükken annemle babam bazen iş yemeğine gider bizi akrabamıza bırakırkardı akşam alırlardı geri ama bi köşeye oturur kıpırdamazdık yemek bile istediğimizi hatırlamıyorum..Bunlar ailecek görgüsüz benceYok acikmasina firsat kalmiyor malesef :) daha oncede yazmistim ama ailece soba zehirlenmesi yasadik buyuk ablamla annem daha agir zehirlenmisler ben ve diger ablam amcamlarda kaldik iki gun gıkımız cikmamisti yengem biraz ot kök meraklisidir onun bilmedigimiz ot yemeklerini ogure ogure yedikte sesimizi cikarmamiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?