- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Bir daha asla kabul etmem zaten arayada mesafe koyacagimBir iki saati anladık da bu nedir böyle günlerce yüz vermeye hiç gelmiyor işte iyi niyeti suistimal ediyorlar hemen nereye gidiyorsa cocugunuda götürsün bir iki gün okuldan kaliversin bişey olmazdı. Bence bi daha kabul etmeyin yatılı, bişey olsa suçlu durumuna dusersiniz.
Gayet duzgun konustum dedim boyle boyle gitmem lazim heee tamam sorun yok ayseye birak dedi ben goturemem ablan gelse alsa gerek yok dedi ne baloyu sordu ne bisey yapicakmisn nasil ne olucak vs. Hic bisey demedişşimdi kadının babası ölmüş çok da kırmamk gerek..
en azından vicdani sorumluluğu ve insanlığı kenara bırakmayın derim.
kibarca durumum müsait değil şayet balo için alınacakların parasını yollayabilirsen halledebilirim deyin. bir de ctesi ben memlekete gitmeliyim dilersen kızı otobüse bindirip yollayayım deyin kibarca. bugün ona yarın size bu dünya çünkü.
ha bu arada benim babam vefat etti çok aniden ve genç yaşta. oğlum 11 yalıktı. 1 gün eltime bıraktım o da ilk günü ve yine de sabah güneş doğmadan titreye titreye yanına gittim oğlumun.. komşu baya rahat..
Birde babasini cok seven bir insan degildi uveydi zaten hep pislik geberesice vs. Konusurdu bence tek derdi tatil yapmak kafa dinlemekşşimdi kadının babası ölmüş çok da kırmamk gerek..
en azından vicdani sorumluluğu ve insanlığı kenara bırakmayın derim.
kibarca durumum müsait değil şayet balo için alınacakların parasını yollayabilirsen halledebilirim deyin. bir de ctesi ben memlekete gitmeliyim dilersen kızı otobüse bindirip yollayayım deyin kibarca. bugün ona yarın size bu dünya çünkü.
ha bu arada benim babam vefat etti çok aniden ve genç yaşta. oğlum 11 yalıktı. 1 gün eltime bıraktım o da ilk günü ve yine de sabah güneş doğmadan titreye titreye yanına gittim oğlumun.. komşu baya rahat..
Gelmiyor baska komsuya birakicakmisimilk okul 5. sınıfa giden bir cocuk seni kullanmayı bilmez cnm annesi ssorumsuzun teki evet fakat hayır için evde cocuga kek vs.ufak bişeyler yapıver veyahut bim de satılan uygun kek pasta vs.hayrına olur boşver fakat madem haftasonu gitmen gerekiyor annesine söyle gelip alsın cocugu.
Gayet duzgun konustum dedim boyle boyle gitmem lazim heee tamam sorun yok ayseye birak dedi ben goturemem ablan gelse alsa gerek yok dedi ne baloyu sordu ne bisey yapicakmisn nasil ne olucak vs. Hic bisey demedi
Aynen derdine ben dustum yani su saatten sonra umurumda degil doguran dusunmuyoda ben mi dusunucem simdi geldi ogretmen tabak catal bicak alin demis cikicaz mi almaya diyor ara anneni soyle para birakmadi dedim eee carsamba gidiyosun persbe gelicekmisin diyor hayir ded neden diyor La havleeeçocuğa üzüldüm valla. sanki evlat değil de 7 kat el yani.. sen daha çok derdine düştün çocuğun.. ne diyelim Rabbim hak edene versin evladı da.. evlat yani hiçbir şeye benzer mi?? 7 yaşında da 70 yaşında da kokusu bile başkadır.
Küçücük çocuk boşverin. Ne dediğini bilmiyor. Kendi kendinizi doldurmayın daha fazla. Bilenmeyin boşyere. Annesinin hatası bunlar onun değil. Halletmişsiniz zaten sorunuAynen derdine ben dustum yani su saatten sonra umurumda degil doguran dusunmuyoda ben mi dusunucem simdi geldi ogretmen tabak catal bicak alin demis cikicaz mi almaya diyor ara anneni soyle para birakmadi dedim eee carsamba gidiyosun persbe gelicekmisin diyor hayir ded neden diyor La havleee
e bırakın bi an önce dediği yere sizde.. yazık üzüldüm çocuğadaAynen derdine ben dustum yani su saatten sonra umurumda degil doguran dusunmuyoda ben mi dusunucem simdi geldi ogretmen tabak catal bicak alin demis cikicaz mi almaya diyor ara anneni soyle para birakmadi dedim eee carsamba gidiyosun persbe gelicekmisin diyor hayir ded neden diyor La havleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?