Komşu kizi!!

Baloya gitmek istemiyorum sen gelmezsen bende gitmem diyor e bosta gidemem off valla sıkıldımmmmm

Ben ikinciyi dusunemiyorum acaba bakabilirmiyim diye

istediklerini yapmayacaksın olacak bitecek.
kendi çocuklarımızın bile sınırları var her istediklerini yapmıyoruz.

Elbiseyi ayakkabiyi hallettim banyosunuda yaptirdim saci basi gitmesi beni ilgilendirmiyor artik

Millet ne rahat arkadaş
Benim kızıma annem bakıyor
Ben yine böyle yayamadım daha kendimi
İşten döner dönmez soluğu annemde alıyorum, içeri girmiyorum ki ev düzenimizi bilsin
Kar yağınca bile 1 gece bırakmış değilim

Ama böyle komşum olsa selam vermem, ne itici bi varlık

Ailenin durumu nasıl, çok mu zor durumdalar?

Hani çocuk yokluk çeken bir çocuk mu?

Kendini anne sanan bir mahluk daha.

Çok ama çok sinir oldum bu konuya!
Boşverin gönderin çocuğu gitsin, çocuğa merhamet edeceksiniz ne olacak anası olacak o kadına yarayacak. Siz yine elinizden geleni yapmışsınız kaç gündür bakmışsınız gerisini başkası düşünsün.öyle bir devir ki acımayacaksın bazen....

Samimiyeti de kesin bu kadınla, terbiyesiz şey

O yaşta bi çocuğu nasıl komşuya emanet edebiliyor bu devirde? Haber izlemiyor heralde bu kadın. Dua etsin sizin gibi birine bırakmış, ya kötü niyetli birileri olsaydı? Allah akıl fikir versin.

Tüm hafta nasıl size bırakabiliyorlar ki gerçi tamam 7 mevlidini okutmadan gelemiyor olabilir ama kızın sizden birşeyler istemesi tuhaf değil mi şunu bunu al demesi onu anlamadım ben. Zaten kızı almışsınız sanırım iş işten geçmiş artık ama geldiklerinde bir daha olmasını istemediğini eşinin rahatsız olduğunu söylersin.

Elbiseyi ayakkabiyi hallettim banyosunuda yaptirdim saci basi gitmesi beni ilgilendirmiyor artik

Zor durumda kalmışsınız ve annesine kızmakta çok haklısınız. Ama çocuğa çok kızmayın olur mu? Muhtemelen birkaç gündür sizde kaldığı için sizi kendine daha yakın görüyor şu an anne de olmayınca. Size isteklerini bu kadar rahat söyleyebilmesinin sebebi bu anladığım kadarınca. Ha benim de 6. sınıfa giden kızım var benim dışımda anneanne-babaanne dahil olmak üzere kimseye söylemez, kimseden de istemez bir şeyler. Ama bu yine dediğim gibi çocuğun suçu değil yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor. Sizin kaldığınız duruma ayrı üzüldüm o kızcağıza ayrı üzüldüm.

Allah o çocuğu korusun, size değil de sapık zihniyetli birilerine de emanet edebilirdi. Ben sokağa yalnız çıkartmıyorum etraf pisliklerle dolu diye millet 10 günlük şehir dışına gidiyor

Ailenin durumu nasıl, çok mu zor durumdalar?

Hani çocuk yokluk çeken bir çocuk mu?
Varlik icinde yokluk.diyelim 2 evleri var bankada birikim var ama pinti yani hic harcamaz parka gideriz su diye aglar cocugu suya parami verilir der yani bisey aldigini gormedim cocuklara koca kizin 10 kuruş deyip agladigini bilirim

C.tesi pazar tiyatroya goturdum yakinda lunapark var goturdum yani bu benim her hafta sonu kizimla yaptigim seylerdir o var diye gitmemzlik yapmadim normalda nasilsa hafta sonumuz oyle gecirdik kizmam tabi ama benimde belli kurallarim var misafir diye kendime emir verdirmem kucucuk cocuga

Ya 7 mevlid varsa bunu diyebilrdi 7 gun kizin baska bi evde kalmasi normal mi? İ zamn bana p.tesi donucem demiycekti aman aklim karisik valla bu da bana iyi bir ders oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…