- Konu Sahibi yorgunummm
-
Ben ikinciyi dusunemiyorum acaba bakabilirmiyim diyeÇocuğun suçu yok
Annesinden öğrenmiş insan kullanmayı
Yazık 3 yavruya da, sonra diyoruz ki neden herkes üç kağıtçı neden kimse kıymet bilmiyor
Aha böyle anneler yüzünden, çocuklar böyle eğitiliyor
Armut dibine düşmüş
Çocuğa iyi davran benceBen ikinciyi dusunemiyorum acaba bakabilirmiyim diye
istediklerini yapmayacaksın olacak bitecek.Herkese slm direk konuma geciyorum
İki sene oldu bu mahalleye tanisinali bi o kadarda samimi oldugum bi komsum var gecenlerde uvey babasi vefat etti memlekete gidecekken 3 cocugu var buyuk kizi sana biraksam olurmu pazartesi doneriz dedi (cuma gunu) tmm dedim neyse dun aradim sali kizinin balosu varmis dedim gerci pazartesi gelicegine gore sorun yok dedim yooo bu hafta gelmiyoruz diyor e nolucak peki dedim cnm sen gotursen olmaz mi ama sey ogretmen ikramlik birseylerde istedi diyor telefonda kalakaldim resmen kiz 5 e gidiyor biraz hareketleri tuaf annem bana sunu alcakti baloya almadi sen alirmisin annem bize soyle yapmaz o gelinceye kadar sen yaparmisin esimde ne zaman geliyor ailesi resmen bu yasta seni kullaniyor dedi bu hafta gelmiyorlar deyince sinirlendi ay kizlar napicam ben yaaa bi akil verin bana
Baloya gitmek istemiyorum sen gelmezsen bende gitmem diyor e bosta gidemem off valla sıkıldımmmmm
Elbiseyi ayakkabiyi hallettim banyosunuda yaptirdim saci basi gitmesi beni ilgilendirmiyor artikSeni kullanıyor doğru
İsterse 3 çocuk yapsin ister 33
Kendi bilir ama annelik yapsin
komsuya cocuk emanet etmek nedir ya
Cok müşkül bi durum olur birakirsin en kisa surede dönersin
Gunduz vakti degil , birkac saatlik degil
Gunlerce yatili birakilir mi cocuk
Yavrum gosterisi de varmis
O cocugun guzel hazirligi yapilacak elbisesi ayakkabisi banyosu saci basi hazirlanip tutacak anne babasinin elinden oyle gidecek gosterisine
Hafta sonuydu iki gunden bisey olmaz dedim balodanda dun haberim olduGitmeyiversin baloya da sanki çok elzem bir şey. Yerinde olsam hiç almazdım çok büyük bir sorumluluk... Annesi sorumsuz ama sende nasıl kabul ettin anlamadım ki.
Diaari cikiyor aklim onda aman keske kabul etmeseydim bisey olsa al basina belayiŞu devirde çocuk mu emanet edilir, insan akrabasına güvenemiyor. Açsın gazetelere bir baksın, ders çalışmaya diye gönderdiği yerlerde bile neler geliyor çocukların başına!
pis kadınGelmiyor baska komsuya birakicakmisim
Elbiseyi ayakkabiyi hallettim banyosunuda yaptirdim saci basi gitmesi beni ilgilendirmiyor artik
Varlik icinde yokluk.diyelim 2 evleri var bankada birikim var ama pinti yani hic harcamaz parka gideriz su diye aglar cocugu suya parami verilir der yani bisey aldigini gormedim cocuklara koca kizin 10 kuruş deyip agladigini bilirimAilenin durumu nasıl, çok mu zor durumdalar?
Hani çocuk yokluk çeken bir çocuk mu?
C.tesi pazar tiyatroya goturdum yakinda lunapark var goturdum yani bu benim her hafta sonu kizimla yaptigim seylerdir o var diye gitmemzlik yapmadim normalda nasilsa hafta sonumuz oyle gecirdik kizmam tabi ama benimde belli kurallarim var misafir diye kendime emir verdirmem kucucuk cocugaZor durumda kalmışsınız ve annesine kızmakta çok haklısınız. Ama çocuğa çok kızmayın olur mu? Muhtemelen birkaç gündür sizde kaldığı için sizi kendine daha yakın görüyor şu an anne de olmayınca. Size isteklerini bu kadar rahat söyleyebilmesinin sebebi bu anladığım kadarınca. Ha benim de 6. sınıfa giden kızım var benim dışımda anneanne-babaanne dahil olmak üzere kimseye söylemez, kimseden de istemez bir şeyler. Ama bu yine dediğim gibi çocuğun suçu değil yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor. Sizin kaldığınız duruma ayrı üzüldüm o kızcağıza ayrı üzüldüm.
Benden iyi durumlari :)Varlik icinde yokluk.diyelim 2 evleri var bankada birikim var ama pinti yani hic harcamaz parka gideriz su diye aglar cocugu suya parami verilir der yani bisey aldigini gormedim cocuklara koca kizin 10 kuruş deyip agladigini bilirim
Ya 7 mevlid varsa bunu diyebilrdi 7 gun kizin baska bi evde kalmasi normal mi? İ zamn bana p.tesi donucem demiycekti aman aklim karisik valla bu da bana iyi bir ders olduTüm hafta nasıl size bırakabiliyorlar ki gerçi tamam 7 mevlidini okutmadan gelemiyor olabilir ama kızın sizden birşeyler istemesi tuhaf değil mi şunu bunu al demesi onu anlamadım ben. Zaten kızı almışsınız sanırım iş işten geçmiş artık ama geldiklerinde bir daha olmasını istemediğini eşinin rahatsız olduğunu söylersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?