• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne biliyim, bana atılsa bu mesaj emir veriliyormus gibi hissetmezdimm. mizac farkı da var demek
Eşiniz sizinle de böyle iletişim kuruyorsa onun bu tarzına alışmış olabilirsiniz.

Bana atılsa sinir olur kime emir veriyor bu ….. derdim.

Benim soruma yanıt vermediniz en başlarda. Eşiniz TSK mensubu ya da polis mi?

Eşiniz sizinle de böyle iletişim kuruyorsa onun bu tarzına alışmış olabilirsiniz.

Bana atılsa sinir olur kime emir veriyor bu ….. derdim.
esim değil herhangi birinden de gelse gayet normal, adam rahatsızlığını söylemiş der gecerim. ne bileyim. dediğim gibi anlayış farklı olabilir hepimiz farklı ortamlarda büyüdük

keske bize de gündüzden haber verselerdi.

ya adam girişi kapatmış, çıkamıyorum. neresinde hatalıyım ki? ki aradım gayet güzel konustum, adam camideyim, yarım saate gelirim diyor. geliyor, üstüne diğer aracın sahibini ara o çeksin aracını diyor. yine neyse diyorum çıkıyorum, ben çıktığım gibi aracı yine aynı yere çekiyor. geri geliyorum parka giremiyorum. ben de eve alıp çıkamayacağıma göre arabayı, arkasına bıraktım

Otoparktan cikamamaniz konusunda değil, ortami domine etme isteginizden dolayi haksiz buldum. Bizim arac buyuk oraya baskasi koymuyor dediginiz yere bence kimse uğraşmamak icin koymuyor. Girişi kapatan adam kasitli olarak yapmis zaten, sizin tampona bloklamaniz gibi. Kadin yoneticiden izin aldiysa, bu diger dairelere bildirilir, diger adam bunu sorun yapmazdi zaten. Kadinda sizden cekinip sadece size haber vermis olabilir mi?

Küçük bir bebeğiniz var ve ikinci bebekte gelmek üzere.
Bebekleriniz gece uyumadığında komşularınız şikayet ettiğinde onlara nasıl karşılık vereceksiniz merak ediyorum
özür dileyeceğim. gerekirse gider annemin evinde kalırım bikaç gün. ama üstten üstten konusmam.

ben oğlum ilk doğduğunda da apartmanda yasıyordum.

Devamlı yarım saatte bitirsinler, gündüz yapsınlar falan demişsiniz ama usta çağırmışlardır geç gelmiştir belki… her şey öyle düğmeye basar basmaz gerçekleşmiyor.

özür dileyeceğim. gerekirse gider annemin evinde kalırım bikaç gün. ama üstten üstten konusmam.

ben oğlum ilk doğduğunda da apartmanda yasıyordum.
O zaman uzunca bir süre aileniz de kalmanız gerekiyor ki ailenizde apartmanda yaşıyor ise bu sefer de onların komşuları rahatsız olacaktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X