Komşu ve torunu

Nasil insanlar var hic mi tv izlemiyorlar nasil guvenip birakirlar cocuklarini anlamiyorum ne kadar taniyabilirsin bi insani ya art niyetli olsaniz
Bi kere biraktim hamileydim cok rahatsizlaninca esimle bebegi komsuma birakip gittik sonra doktor kurtaja alalim hemen dedi dusuk yapiyomusum o halde bile hastaneden ciktim evladimi komsumdan alip anneme teslip edip girdim ameliyathaneye

Yok yanlıs anlamam, işin dogrusu bu zaten, birkaç kez gördüğü insana torununu emanet ediyor, götürmesem gelip geri almıyor birde. Tekrar getirirse anneye haber vericem bir sekilde.

ya cocugu size biraktigi bi gun sizde toplanıp baska komsuya gececeksiniz gelip bulamayacak tutusacak. anne babasi geldiginde de gidip teyze uzun sureli birakip gelmedigi icin sorun olmaz diye düşündüm deyip gitceksiniz. ama adiniz cocuk hırsızı olur bu kez de. yine de babaanneye iyi bi ders olurdu el kadar sabiyi birakip gitmek neymis görürdü

Ayyy allahim
İyice delirdi bu insanlar
Tanimadiklarinin evine neden yolluyorlar el kadar bebeleri cildiracam.
Bence de haklisiniz annesine soyleyin. Yazik cocuga bakiliyor saniyordur kadin da

Ayyy allahim
İyice delirdi bu insanlar
Tanimadiklarinin evine neden yolluyorlar el kadar bebeleri cildiracam.
Bence de haklisiniz annesine soyleyin. Yazik cocuga bakiliyor saniyordur kadin da
Çocuğu resmen savsaklıyor babaanne o kadar açık ki bu, evde olduğu zaman yüksek sesle çizgi film izliyor çocuk sürekli beni ilgilendirmiyor bu kısmı ama üzülüyor insan.

Teyze bir dersi hakediyor kesinlikle bu kadar duyarsızlığının karşılığında ama çocuğu tekrar getirmesin başka birşey istemiyorum.

Siz değil de niyeti kötü başka biri olsa... Irmak Kupal'ı da ailesi "mahalleden bir amca"sına emanet ediyordu ya oyun oynatıyor diye. Bazı insanlarda gram ders alma yok yemin ediyorum. Ben oğlumu gözümün önünde başkasının kucağına veremiyorum, saatlerce tanımadığı birine bırakmak nedir ya. Hadi bakıcı vs olsanız araştırılmış olurdunuz güvenilmesi normal olurdu. Ama bu şekilde nasıl güvenebiliyorlar aklım almıyor.

Teyze bir dersi hakediyor kesinlikle bu kadar duyarsızlığının karşılığında ama çocuğu tekrar getirmesin başka birşey istemiyorum.

yani ne deseniz haklisiniz, ben cocugumu kimseye birakamadim ücretsiz izne ayrildim. yarim gun yönetmeliği cikti cikacak diye bekliyorum. insanlar o sansa sahip degilse mecbur baktiriyo en guvendigi de anneanne babaanne... ne deyim yani cidden icim acidi. keske annesi krese verse cocugu da herkes rahat etse basta cocuk olmak üzere

Annesinin haberi olduğunu düşünmek istemiyorum ,yoktur diye umut ediyorum.
Şahsen ben çocuğumu birine emanet etsem ve o da bir başkasına 5 saat bıraksa kıyamet kopar.

Ben de annesi ile gorusmenizi öneririm, kadinin muhtemelen haberi yok. Hem sizin için de cok büyük bir sorumluluk,Allah korusun cocuk bu düşer şaşar sonra uğraşmanız laf anlatmaniz gerekir.

Bence uzun saatler kaldığından girerek çocuğa birşey olmasından korktuğunudan bahsedin.(Annesine)İki kişiye laf anlatmayın direkt anneye söyleyin.Allah korusun oyun esnasında ağzına bir cisim atabilir, ciddi şeyler olabilir.

Anne baba dis hekimi insanlar, babaanenin 3 yasındaki çocuğa katabilecegi hicbirsey yok ki çocuğu başından atma derdinde krese niye göndermiyorlar bende anlamış değilim malesef.

Bir aydır teyze zile basacak diye geriliyorum kendi evimde :) cocukla geliyor direk olumsuz birşey söylesem çocuk herseyin farkında, o yüzden de idare ettim ama iş saçma bir hal aldı.

Annesi de zannetsin ki çocuğuma bakılıyor babaanneye de mi güvenilmez ya artık
Siz ne güzel bakmışsınız ilgilenmişsiniz ama ya kötü niyetli biri kosaydı sizin yerinizde nasıl güvenilir de bırakılır ya annesi mutlaka öğrenmeli

evde kalmak icin ben bakarim diye ziplamis olabilir.
anne yuregi kres icin kucuk babaanne sevgisiyle! ilgisiyle!! buyur diye signeye cekiyo olabilir.
bence anne bilmiyo, çocuğu tembihliyodur, benim dedigim gibi anlatmazsan bi daha gidip oynayamazsin diye....
ya ben küçükken surekli halalarim tehdit eder sıkıştırır dediklerini papagan gibi soyletirlerdi psikolojik siddet o çocuk kalbiyle cok zor ya

karismayin diyemiyorum ne var ne yok anlatin bence

Çocuğu resmen savsaklıyor babaanne o kadar açık ki bu, evde olduğu zaman yüksek sesle çizgi film izliyor çocuk sürekli beni ilgilendirmiyor bu kısmı ama üzülüyor insan.
Elbette,duyarli bir insansiniz ki uzuluyorsunuz.
Cok sinirlendim kadina,bakma yani,birak anasi babasi caresini dusunsun degil mi ama, boyle bakmaktansa hic bakmasa daha iyi.

anne bunu duysa evde olay çıkacak. çocuğunu hiç tanımadığı birine bırakacak kadar güveni nasıl bulmuş kendinde. hem size de yazık değil mi bebeğinizde var tek çocuk bile ne kadar zor bide emanet çocuk zor valla.

kesınlıkle anne ıle gorusmenız lazım bende annesının haberı oldugunu dusunmuyorum yanı oyle umıt edıyorum hıc normal degıl cunku ne munasebet
acık acık ben olsam annesıne hergun kayınvalıdenız bıze bırakıyor gelıp almıyor bıle tum gun cocuk bende beslenme tuvalet hersey bende ben kımsenın cocugunun sorumlulugunu alamam evım kres degıl netıcede soyledım anlamıyor lutfen cocugunuzla sız ılgılenın derım

anne kayınvalıdesını hıc mı aramıyor gun ıcınde cocuk nasıl dıye ! cok anormal yahu

bırdaha gelırlerse ben hıc bır cocugun sorumlulugunu alamam kusura bakmayın derım annenın de nosunu ısterım onu da ararım gerekenı soylerım ben olsam
kırılırsa kırılsınlar valla

Gelip almıyormuş ki kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…