Yani anneyle ilgili hicbirsey bilmiyorum işin açıkçası babaanneyi görüyorum sadece ama bir daha getirirse çocuğu almayacağım zaten o konuda kesin kararlıyım anneye de haber vereceğim sonrasında.kesınlıkle anne ıle gorusmenız lazım bende annesının haberı oldugunu dusunmuyorum yanı oyle umıt edıyorum hıc normal degıl cunku ne munasebet
acık acık ben olsam annesıne hergun kayınvalıdenız bıze bırakıyor gelıp almıyor bıle tum gun cocuk bende beslenme tuvalet hersey bende ben kımsenın cocugunun sorumlulugunu alamam evım kres degıl netıcede soyledım anlamıyor lutfen cocugunuzla sız ılgılenın derım
anne kayınvalıdesını hıc mı aramıyor gun ıcınde cocuk nasıl dıye ! cok anormal yahu
Gelip almıyormuş ki kadın
kesınlıkleYani anneyle ilgili hicbirsey bilmiyorum işin açıkçası babaanneyi görüyorum sadece ama bir daha getirirse çocuğu almayacağım zaten o konuda kesin kararlıyım anneye de haber vereceğim sonrasında.
Yani anneyle ilgili hicbirsey bilmiyorum işin açıkçası babaanneyi görüyorum sadece ama bir daha getirirse çocuğu almayacağım zaten o konuda kesin kararlıyım anneye de haber vereceğim sonrasında.
Evet sabah getiriyor coçugu genelde, öğlen götürmüş oluyorum zaten.anne babanin gelis saatinden once gelir alir
kendini tehlikeye atar mi hic uyanik
konu sahibi o kadar beklemeden gitmistir
Ayy inanmıyorum içim gitti resmen off ya. Allahım sen koru yavrularımızı.kesınlıkle
benım 3 yasında kızım var suan ınanılmaz tehlıkelı ve hareketlı cocuk ya bu
bızım tanık oldugumuz bır mevzuyu anlatayım sıze
aıle dostumuz kadın calıstıgı ıcın cocuguna kayınvalıdesı bakıyor , oglen cocuk uyumus kadında cocuk uyanmadan hemen evımın altındakı markete gıdıp peynır alayım borek ıcın demıs resmen akıl tutulması !
evden cıkıyor daha market kapısının onunde peynır almıs yenı cıkıyor torunu gozunun onunde pencereden dusuyor !
kadının cıkmasıyla cocuk uyandı muhtemelen babane dıye seslendı veya nolduysa arkasından mı baktı noldu asagı dusuyor ve orda can verıyor
bu mevzu 15 yıl oldu hala gelın kayınvalıdeyle asla gorusmuyor cocugum senın yuzunden öldu dıyor kı bence haklı buyuk ıhmal
bır anlık bırsey bakın
kadın tuvaletdeykende olabılırdı bu cocugun sorumlulugu gercekten cok cok agır gozumun onunde oynarken kızım dustu goz kapagını carptı yarıldı mesela gozu cıkıyordu
şeytana keyıf gerek derler
acık acık konusmak lazım ben yegenımı bıle ebeveyn olmadan mecburı hastane gıbı saglık sorunu meselelerı yoksa kabul etmıyorum
kesınlıkle
aıle dostumuz kadın calıstıgı ıcın cocuguna kayınvalıdesı bakıyor , oglen cocuk uyumus kadında cocuk uyanmadan hemen evımın altındakı markete gıdıp peynır alayım borek ıcın demıs resmen akıl tutulması !
evden cıkıyor daha market kapısının onunde peynır almıs yenı cıkıyor torunu gozunun onunde pencereden dusuyor !
kadının cıkmasıyla cocuk uyandı muhtemelen babane dıye seslendı veya nolduysa arkasından mı baktı noldu asagı dusuyor ve orda can verıyor
bu mevzu 15 yıl oldu hala gelın kayınvalıdeyle asla gorusmuyor cocugum senın yuzunden öldu dıyor kı bence haklı buyuk ıhmal
bır anlık bırsey bakın
kadın tuvaletdeykende olabılırdı bu cocugun sorumlulugu gercekten cok cok agır gozumun onunde oynarken kızım dustu goz kapagını carptı yarıldı mesela gozu cıkıyordu
acık acık konusmak lazım ben yegenımı bıle ebeveyn olmadan mecburı hastane gıbı saglık sorunu meselelerı yoksa kabul etmıyorum
O kadar haklısınız ki ilk başta biraz duygusal baktım ben çocuğun gelmesine, cocuk yüksek sesle çizgi film izliyor sürekli gelip kızımla oynasınlar dedim ama sonra ayni şeyi düşündüm çocuğun başına birşey gelse direk sorumlusu ben olacağım.kesınlıkle
bır anlık bırsey bakın
Kesinlikle öyle, teyze hicbirseyin farkında değil malesefhergün taciz tecavüz işkence görüntüleri haberleri duyduğumuz halde bu ne rahatlık bu ne salaklık akıl erdiremiyor insan
konu sahibi sizden bağamsız
insan tanımadığı birine 3 yaşında bir çocuğu saatlerce bırakmaz
Kesinlikle öyle, teyze hicbirseyin farkında değil malesef
Babaanne çocukla dursa da bırakıp gitse de kabul edilir bir durum degil.hem emrivaki yapması hoş değil hem de size istemediğiniz bir sorumluluk yüklemesi.bu zamanda başkasının evine çocuk mu bırakılirMerhaba hanımlar
Derdim laftan anlamayan komşu teyze :)
3 yaşında bir kızım var , apartmanda aynı yaşta bir çocuk daha var annesi çalıştığı için babaannesi bakıyor. Aileyle merhabanın dışında bir samimiyetimiz yok. Birkac defa bahçede karşılaşıp oynadılar çocuklar ve yaklaşık bir aydır babaanesi torununu bize getiriyor, haftada 2-3 gün oluyor bu.
İlk başta beraber oynarlar diye birşey demedim ama teyze çocuğu saatlerce bizde bırakıyor, en son beş saat gelip almayınca ben götürdüm evine. O esnada yemek yedirdim, tuvalete gitti yardimci oldum cocuk daha 3 yaşında. Bu durum rahatsız etmeye başladı beni, teyzeye getirdiğinde 1 saat sonra gel al dedim hem sıkılıyorlar hem benim için zor oluyor biraz oynuyorlarsa biraz kavga ediyorlar oyuncak için, 6 aylık bir bebeğim daha var ama ne oldu yine cocugu ben geri götürmek zorunda kaldım.
Geçen hafta müsait değilim teyze bugün gelmesin dedim, evdeysen odada oynarlar sana zararı olmaz dedi , dışarı çıkıcam diye yalan söyledim resmen, bugün yine torunum kızını özlemiş ağladı dayanamadım diye getirdi çocuğu 2 saatin üzerine geri götürdüm ve çocuk içeri geçince artık getirmemesini müsait olursam benim çağıracağımı söyledim. Yani başka türlü anlayacak degildi teyze malesef yoksa bu kadar açık dile getirmek istemezdim.
Ama teyzenin bu lafımın üzerine yine çocuğu getireceğini düşünüyorum eğer öyle olursa artık annesiyle konuşmak zorunda kalıcam, annesinin de tanımadığı insanların evinde çocuğunun saatlerce kalmasını isteyeceğini sanmıyorum, çocuğun bize geldiğinden haberi olmadığını düşünüyorum. Yani eğer haberi varsa da oldukça garip bir durum var ortada. Annesiyle konuşmam yanlış mı olur emin olamadım, yani çocuğu gelip 1 saat bırakıp alsa hiçbirşey demezdim ama saatlerce olması beni yoruyor, oynayıp zıplıyorlar haliyle çocukla ilgili bir sorumluluk almak istemiyorum.
Babaaneyle beraber kalıyorlar , anneyi yanlız görme durumum yok, eşiyle aynı kurumda çalıştıkları için akşam beraber eve geliyorlardır muhtemelen. Üçünün de evde oldugu anda çıkıp böyle birşey demem yanlış mı olur başka türlü bu çocuğu bırakma durumunun önüne geçemiycem muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?