Komşu ve torunu

Yani anneyle ilgili hicbirsey bilmiyorum işin açıkçası babaanneyi görüyorum sadece ama bir daha getirirse çocuğu almayacağım zaten o konuda kesin kararlıyım anneye de haber vereceğim sonrasında.

Yani anneyle ilgili hicbirsey bilmiyorum işin açıkçası babaanneyi görüyorum sadece ama bir daha getirirse çocuğu almayacağım zaten o konuda kesin kararlıyım anneye de haber vereceğim sonrasında.
kesınlıkle
benım 3 yasında kızım var suan ınanılmaz tehlıkelı ve hareketlı cocuk ya bu

bızım tanık oldugumuz bır mevzuyu anlatayım sıze

aıle dostumuz kadın calıstıgı ıcın cocuguna kayınvalıdesı bakıyor , oglen cocuk uyumus kadında cocuk uyanmadan hemen evımın altındakı markete gıdıp peynır alayım borek ıcın demıs resmen akıl tutulması !
evden cıkıyor daha market kapısının onunde peynır almıs yenı cıkıyor torunu gozunun onunde pencereden dusuyor !
kadının cıkmasıyla cocuk uyandı muhtemelen babane dıye seslendı veya nolduysa arkasından mı baktı noldu asagı dusuyor ve orda can verıyor

bu mevzu 15 yıl oldu hala gelın kayınvalıdeyle asla gorusmuyor cocugum senın yuzunden öldu dıyor kı bence haklı buyuk ıhmal

bır anlık bırsey bakın

kadın tuvaletdeykende olabılırdı bu cocugun sorumlulugu gercekten cok cok agır gozumun onunde oynarken kızım dustu goz kapagını carptı yarıldı mesela gozu cıkıyordu

şeytana keyıf gerek derler

acık acık konusmak lazım ben yegenımı bıle ebeveyn olmadan mecburı hastane gıbı saglık sorunu meselelerı yoksa kabul etmıyorum

Annesine sorsanız belki bakıcıya güvenemem babaannesi ne bırakırım der.. nereden bilsin babaanne zorla komşuya baktiriyor çocuğu .. hayır istemediğinizi de gayet dile getirmişsiniz pişkinligi de ayrı mevzu yani.. bu devirde başka çocuğun sorumluluğu alınmaz konu sahibi çocuk bu düşer kalkar birşeyi yanlış anlar neme lazım.. asla kabul etmeyin bundan sonra

bence alin eve video cekin

bu kadar sorumsuz kadin çocuga eziyette ediyodur kim bilir

mum etmistir belki cocugu

allahim neler neler geliyo aklima

bence bidahayi beklemeyin. cok abarti olcak belki ama ben cocugu alip anne babasinin is yerine bile gotururdum. neyle aciklayacak durumu anneye babaya acaba

gerçekten sinirlerim zipladi gece gece

Ayy inanmıyorum içim gitti resmen off ya. Allahım sen koru yavrularımızı.

Konu sahibi arkadaşım bencede anne ve babayla görüşün. Bilhassa babada yanında olsun bence.

Sende babannenin agzini ara deki 3 5 saat bir isim var kizi sana bırakıcam bakarsin artik oynarlar. Bakalim nediyecek. Tabi birakma orasi ayri . Resmen cocugu sana kakalayip kendi evde yatiyor dinleniyor .cok yuz vermissiniz,ben heralde bukadar musama göstermezdim .

Sizin zaten bude ufaklik.varmış onlarlarmi ugraşacaksinız komşu çocuğuylami.

Benim gorumcemin oğlu bizde cocuklarla oynarken ben yaninda duruken yataktan.düştü gözünün.kenarı çizildi gunlerce vicdan azabı çektim.
Mesuliyet almayin

allahim evlerden irak
o kadar haklisiniz ki... babasi dışında kimseye birakamiyorum ben de oğlumu, henuz cok küçük böyle seyler icin

allah akil fikir versin boyle rahat insanlara da

O kadar haklısınız ki ilk başta biraz duygusal baktım ben çocuğun gelmesine, cocuk yüksek sesle çizgi film izliyor sürekli gelip kızımla oynasınlar dedim ama sonra ayni şeyi düşündüm çocuğun başına birşey gelse direk sorumlusu ben olacağım.

hergün taciz tecavüz işkence görüntüleri haberleri duyduğumuz halde bu ne rahatlık bu ne salaklık akıl erdiremiyor insan
konu sahibi sizden bağamsız
insan tanımadığı birine 3 yaşında bir çocuğu saatlerce bırakmaz

Kesinlikle öyle, teyze hicbirseyin farkında değil malesef

Bedavaya çocuk bakıcılığı yapıyorsunuz tebrik ederim, babaanne de etrafa hava atıyordur torun bakıyorum diye

Kaynanamın ya da annemin çocuğumu başkasına saatlerce yalnız bıraktığını duysam kıyameti koparırdım ben. Bu nasıl sorumsuzluk. Siz anneyle mutlaka görüşün haberi yoksa öğrensin eğer varsa da tepkinizi koyun. Ben bile çok sinirlendim şuan.

Bence teyze ile konus gelinini hic karistirma. Bir daha getirirse ben kendi cocuklarimla zor başa cikiyorum lütfen çocuğu bana birakma ikincisi sorumluluk almak istemiyorum çocuga birsey olur benden bilirsiniz kesinlikle yalniz kabul edemem cocugu esimde kızıyor bana diyin

Benim teyzemin boyle bir komsusu vardi evlerin sobali oldugu zamanlar. Kömurluge inip kova doldurcam 5 dk bak abla diye teyzeme çocuğu bırakırmis sonra saatlerce gelmezmis evinin tum isini yapar oyle alırmış neyse teyzem ses etmemis iyi niyetinden iste. Çocukda bir zaman sonra kanser hastaligi cikmiş kadin teyzemi rezil etmis sen kanser ettin cocugu diye. alakaya bakar misin grip olmus cocuk sanki.
O gun bu gundur ailecek kimsenin cocuguna bakmayiz. Bi komsu var bizim 7 aylik bebegi var surekli bize birakmaya cabaliyor markete gidecegi zaman kabul etmiyoruz ne olur ne olmaz birsey olur bizden bilirler hemde direk yuzune boyle soyluyoruz. Bunda utanacak sıķılacak birsey yok gelinle de muhattap olmaniza gerek yok babannenin yuzune soyleyin dimdirek :)

Eğer bir daha böyle bir dueum olursa küçük bir bebeğiniz olduğunu ve iki çocuğunuza bakarken onun da sorumluluğunu alamayacağınızı söyleyin. Anneyi bir şekilde görürseniz hemen bu durumu ona da anlatın. O çocuğun başına bir şey gelirse sizden bilebilirler. Bu, sizin çocuğa kötü bir şey yapacağınız anlamına gelmiyor. Yemek yerken boğazına bir şey takılır, oyun oynarken düşer, yaralanır. Dünyanın türlü hâli var, bir sürü şey olabilir ve siz bunun sorumluluğunu almak zorunda değilsiniz. Bu yüzden net olun.
(Böyle karamsar yazmak istemedim ama ihtimaller işte.)

Babaanne çocukla dursa da bırakıp gitse de kabul edilir bir durum degil.hem emrivaki yapması hoş değil hem de size istemediğiniz bir sorumluluk yüklemesi.bu zamanda başkasının evine çocuk mu bırakılir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…