- 29 Ocak 2012
- 24
- 59
- 88
- Konu Sahibi ceyhun_gamze
-
dunya sevişiyor ve evlenen herkes sevişir. ses cıkartsan ne olacak ki gayet normal. bence eşin bunu anormal bir iey olarak görmekten cıksın.Evde eşimle birlikte iken ister istemez sesler çıkıyor
Ses çıkardığım için, esimle tartışıyoruz. Bende kendimi kasiyorum ve istediğim gibi davranamiyorum
komşular rahatsız olmaması icin ne yapacağımı bilemiyorum.
(Cinsellik kısmına yazamıyorum)
Valla bence abartmadıkça bir problem olmaz bizim apartmanda 45 yaşlarında bir abla var onun sesi çıkıyor.Çocuk olmadığı için.Geri kalan çocuk sahibi olduğu için tabiki çıkmıyor sesleri.Benim eşim de beni azarlıyordu önceleri yan komşuyu ben bastırınca sesi kesildi bu aralar kavgalarını duyar olduk.Kavga duyarken birşey yok da bunda mı problem var saçma geliyor bana.
O ses i çıkarıyorum diyeEsiniz niye kiziyor sesiniz cikiyor diye mi? O ses cikarmiyor mu?
Eşin niye kızıyor ki? O zaman sevişmesin. Bağırana değil bağırtana bak diyeceksinEvde eşimle birlikte iken ister istemez sesler çıkıyor
Ses çıkardığım için, esimle tartışıyoruz. Bende kendimi kasiyorum ve istediğim gibi davranamiyorum
komşular rahatsız olmaması icin ne yapacağımı bilemiyorum.
(Cinsellik kısmına yazamıyorum)
Valla onlardan genelde kavga sesi duyuyorum.Anne babalar çocuğu azarlaya azarlaya bir hal oluyorlar :) Benim komşum 4 tane çocuğu olduğu için o artık hiç ilgilenmiyor bu işlerle.Kapatmış o defteri.:)Cocuga olan yastigi mi isirsin :)
eşim demiş kışları soğuk oluyor diye :)Sevişirken ses çıkartıyorsunuz diye eşinizin kızması ne kırıcı. Asıl sorun duymaları değilde bu bence.
Yalıtım yaptırın odanıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?