- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Bende taşınalım diyorum ..Niyetleri kötü olmayabilir ama kesinlikle sinir bozucu. ev alma komşu al derler, ben olsam ev değiştirirdim.
al benden de o kadar sinirim bozulduO open ağzını yırtardım. Ne demek bebeğimin ağzından öpecek. Okurken kan beynime sıçradı. Kesin selami, bu ne hadsızlık ya
Bende görünce kan beynime sıçradı ..O open ağzını yırtardım. Ne demek bebeğimin ağzından öpecek. Okurken kan beynime sıçradı. Kesin selami, bu ne hadsızlık ya
Ben normalde başkasının bebeğini sevmem gerçekten çok tatlı bir bebeksede bakmak için bile annesinden izin alan bir insanım ama asla öpmem başkasının bebeğini bence olması gereken de bu ..insanlar başkalarının çocuklarını şap şup öpecek kadar nasıl sevebiliyor bende bunu anlamıyorum,ne kadar sevgisiz bir insan mıyım neyim
taşının bence
Taşınnma imkanımız yaza kadar gözükmüyor ..Bence de niyetleri kötü değil ama biraz yüzsüzler yani.Ne demek şap şup öpmek. Surat yapıyosunuz tersliyosunuz hala anlamıyorlar. Ya taşınacaksınız ya da selamı sabahı keseceksiniz başka yolu yok bunun.
Doktorumuzun dediğine göre alerjikTaşinin diyecegim ama ekonomik problem varmis
Şeye takildim ; bebegin elleri neden su topladi
Çok gecmis olsun Allah korusun yandi falan sandimDoktorumuzun dediğine göre alerjik
Krem verdi onu kullanıyoruz ..
Cuma günü kremi kullanıp gidicez gecmezse tekrar konuşalım dedi ..
Bencede kardeşimdede var mevsim geçişlerinde oluyor .. ( bizimki biraz daha farklı ama )
Doktorun dediğine göre ek gıdaya geçtiğimiz içinde olabilirmiş ..
Allah korusun teşekürlerÇok gecmis olsun Allah korusun yandi falan sandim
Komsularin kotu niyetli degil belki ama cahil
Cahille basetmek cok zordur
Her seferinde kirmadan yari ters cevaplar ver
Ne aldin dediklerinde aldim biseyler de gec
Ayakustu konusmayi uzatmalarina izin verme
Goz temasi kurma
Selam ver sadece
Bebegi de seviyorlar anladigim kadariyla
Guzelce acikla yaninda olmayinca aklim kaliyor icim rahat etmiyor de
Allah korusun teşekürlerÇok gecmis olsun Allah korusun yandi falan sandim
Komsularin kotu niyetli degil belki ama cahil
Cahille basetmek cok zordur
Her seferinde kirmadan yari ters cevaplar ver
Ne aldin dediklerinde aldim biseyler de gec
Ayakustu konusmayi uzatmalarina izin verme
Goz temasi kurma
Selam ver sadece
Bebegi de seviyorlar anladigim kadariyla
Guzelce acikla yaninda olmayinca aklim kaliyor icim rahat etmiyor de
İşte demek istediğimde bu ben bu insanlara günaydın hayırlı günler kolay gelsin demişimdir en fazla asla sohbet muhabbet olmadıki aramızda ..Yanlış anlamayın kesinlikle sizi suçlamak değil maksatım ama lu görüyorum ki insanlar birbirini tanımadan aman komşu diye samimi olmaya çalışıyor sonra gerçek yüzünlerini görünce ne yapacaklarını şaşırıyorlar.Çünkü bu saatten sonra mesafe koymak için kötü olmak gerekiyor.Taşındığımda emin olmadan kimseyle samimi olmuyorum sonra da kimse ne çocuğuma ne hayatıma karışabiliyor.Dudaktan öpme çok saçma hatta izinsiz kucağa alma bile saçma.3 yıldır aynı apartmandayım insanlarla selamlaşırım konuşurum ama o kadar.Mesafe her zaman iyidir.
Aslında kimseye minnet etmek için yardım istemem bebeğimi çıkar pusetine kor bebek arabasıyla poşetleri ayrı çıkartırım ama istemiyorki 60 yaşındaki kadın bebeğimi almak için vermek istemesemde kucağımdan çekiyor resmen deli oluyorum ..Bir daha yardım edelim diyerek bebeğine yoneldiklerinde ya elindeki poşetleri uzat ya da bebek pusetini .Madem bukadar yardım severler taşısinlar.Ben bebeğini çok sakınan birisi değilimdir ama insanlar kafayı yemiş.Soyle bir ayağına corapliyken dokunana lafım yok ama elinde sigarasini yere atip kızımı kucağına almaya çalışan birisi oldu dún
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?