- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
YuhGünaydın hanımlar
Hemen konuya gireyim ..
Normalde her sabah markete gidip ekmek gün ihtiyaçları alan ben bu sabah beni görmesinler diye bayat ekmekten kendime tost yaparken buldum kendimi
İçeri girsinler diye zaman kollayıp öyle çıktığımı fark ettim ..
Nedenine birde siz bakında bana biraz akıl verin napsam artık böyle davranmazlar ..
Alt katta dükkan var ev sahibim 7.24 orda eşiyle birlikte .
Alt katta yaşlı bir teyze
Üst katımdada 40 yaşlarında bir abla oturuyor ..
Ve benim nereye gittiğimi ne aldığımı merakla bekleyen dışarı çıksada napıyor baksak ne aldı incelesek diye bekliyorlar sankiii. ( sende yüz verme diyebilirsiniz)
Zaten vermiyorum gecen poşetlere bakarak bunumu aldın dediğinde sadece suratına bakıp cevap vermedim .. ( ya kısa ters cevaplar veriyorum ) ama malesef anlamıyorlar ..
Şimdi bu anlattıklarımdan daha sinir bozan kısma geliyim ..
6 aylık bir bebeğim var ..
Her dışarı çıktığımda bebek arabasını kurarken ( kucağımdan birden gelip almalar )
Her eşim beklerken arabaya doğru koştururken hemen dükkandan fırlayıp çocuğu mıncırmaya çalışmalar ..
Ayakkabımı giyerken ver bebeği biz tutalımlar ..
Gecen yemek yapıyorum bebeğimin sesi asla gitmiş veresene az hava aldıralım diye istediler ( şuan müsait değilim ben olmadan veremem müsait olduğumda indirdiğimde seversiniz dedim )
Çocuğumu her fırsatta versene sevelim .
Az versene gezdirelim ..
Ben vermiyorum aslada ben olmadan çocuğumu vermem ama ısrarları artık can sıkıyor ..
Gecen bebek arabası ve aldıklarımı eve çıkartırken dükkandakiler geldi merdivenin başında tutalım sen eşyaları taşıyana kadar dedi oturak tam kapının önünde merdivenlerin başında verdim çoçuğu hiç bişey yapmadım ( hemen eşyaları çıkarttım dış kapıdan 10 basamak üstte kapıyı bile açmadan hemen bebeğimin yanına indim elinde tulumba tatlısı bebeğime emdiriyor ..( napıyorsun abla sen şeker o verme napıyosun dedikce suratıma güldü ) aldım çoçuğu ben bebeğime böyle şeyler yedirmem şeker vs yasak dedim2 yaşına kadar aman nolucak dedi sinirle çocuğu aldım söylenerek yukarı çıktım..
Neyse 4 gün önce eşimin arkadaşı geldi kapıya eşimden bişey almak için eşimde bebekle oynuyordu üstüne battaniyesini atta hava alsın dedi ( bebeğim bir haftadır hasta boğazları iltihap olmuş ) burnu tıkalı elleride hep su topladı ..
Neyse bebeğim eşimle indi aşşadan ses gelince bende indim aşşadaki teyzenin elinde bebeğim kucağına almış hoplatıyor ben o şokla yanlarına inerken ( oyyy ağzın balını yiyem diye şaaap diye Çocuğumun dudağından öptü ) ben koştur koştur gittim yanına napıyosun sen ya bebeğimi ben öpmüyorum gerçekten sinirle kadına kızdım bebeğimi aldım elinden eve çıktım eşimle tartştık eve gelince neden veriyorsun eline diye eşimde kadın izin almadıki kucağıma saldırdı aldı çoçuğu bende 20 adım arkadaşa vericeğimi verdim hemen geri döndüm almışsın çocuğu diyor ..
Napıyım bayanlar anlamıyorlar laftan .
Kalplerini kırıp hiç selamsız sabahsız yanlarındanmı geceyim ..
Akıl verin ben iyice bunaldım ..
Teşekür ederizsiling ya da kanguru alıp icine koyun alamazlar demeye geldim
benim oglum insan gördü mü agliyodu belli bi zamana kadar, o yüzden cok rahattim o konuda. kimse yaklasmiyo hala binadan
bebeginize de çok gecmis olsun insallah toparlar kuzu bi an önce
Belki deBen sizi çok abartılı buldum
bebeği çok sakınıyorsunuz, mazallah allerjik astıma çevirebilir.
mikroba da ihtiyacı var.
alışsanız iyi edersiniz.
çünkü siz bu korumacılığa devam ederseniz daha çoook hastalanır bebeğiniz.
anlıyorum zor kavuştunuz ama insanların kötü niyetli oldukları asla düşünmüyorum.
ağzına bir şey değdirdiler diye de bir şeycik olmaz.
size dostane davsiyemdir.
ama siz böyle devam edeceğim derseniz hem siz hem bebeğiniz çok yıpranır benden söylemesi :)
Malesef sanırımHiç böyle komsularim olmadı ya da ben o imkanı mı vermedim?
Yok yok olmadı boyleleri olmasın da. Hepsi mi bir yere toplanmışlar mübarek??
Çare ergonomik kanguru. Bebeğinizi üstünüze bağlayıp çıkın. Kulağınıza da kulaklık taktınız mı tamamdır.Günaydın hanımlar
Hemen konuya gireyim ..
Normalde her sabah markete gidip ekmek gün ihtiyaçları alan ben bu sabah beni görmesinler diye bayat ekmekten kendime tost yaparken buldum kendimi
İçeri girsinler diye zaman kollayıp öyle çıktığımı fark ettim ..
Nedenine birde siz bakında bana biraz akıl verin napsam artık böyle davranmazlar ..
Alt katta dükkan var ev sahibim 7.24 orda eşiyle birlikte .
Alt katta yaşlı bir teyze
Üst katımdada 40 yaşlarında bir abla oturuyor ..
Ve benim nereye gittiğimi ne aldığımı merakla bekleyen dışarı çıksada napıyor baksak ne aldı incelesek diye bekliyorlar sankiii. ( sende yüz verme diyebilirsiniz)
Zaten vermiyorum gecen poşetlere bakarak bunumu aldın dediğinde sadece suratına bakıp cevap vermedim .. ( ya kısa ters cevaplar veriyorum ) ama malesef anlamıyorlar ..
Şimdi bu anlattıklarımdan daha sinir bozan kısma geliyim ..
6 aylık bir bebeğim var ..
Her dışarı çıktığımda bebek arabasını kurarken ( kucağımdan birden gelip almalar )
Her eşim beklerken arabaya doğru koştururken hemen dükkandan fırlayıp çocuğu mıncırmaya çalışmalar ..
Ayakkabımı giyerken ver bebeği biz tutalımlar ..
Gecen yemek yapıyorum bebeğimin sesi asla gitmiş veresene az hava aldıralım diye istediler ( şuan müsait değilim ben olmadan veremem müsait olduğumda indirdiğimde seversiniz dedim )
Çocuğumu her fırsatta versene sevelim .
Az versene gezdirelim ..
Ben vermiyorum aslada ben olmadan çocuğumu vermem ama ısrarları artık can sıkıyor ..
Gecen bebek arabası ve aldıklarımı eve çıkartırken dükkandakiler geldi merdivenin başında tutalım sen eşyaları taşıyana kadar dedi oturak tam kapının önünde merdivenlerin başında verdim çoçuğu hiç bişey yapmadım ( hemen eşyaları çıkarttım dış kapıdan 10 basamak üstte kapıyı bile açmadan hemen bebeğimin yanına indim elinde tulumba tatlısı bebeğime emdiriyor ..( napıyorsun abla sen şeker o verme napıyosun dedikce suratıma güldü ) aldım çoçuğu ben bebeğime böyle şeyler yedirmem şeker vs yasak dedim2 yaşına kadar aman nolucak dedi sinirle çocuğu aldım söylenerek yukarı çıktım..
Neyse 4 gün önce eşimin arkadaşı geldi kapıya eşimden bişey almak için eşimde bebekle oynuyordu üstüne battaniyesini atta hava alsın dedi ( bebeğim bir haftadır hasta boğazları iltihap olmuş ) burnu tıkalı elleride hep su topladı ..
Neyse bebeğim eşimle indi aşşadan ses gelince bende indim aşşadaki teyzenin elinde bebeğim kucağına almış hoplatıyor ben o şokla yanlarına inerken ( oyyy ağzın balını yiyem diye şaaap diye Çocuğumun dudağından öptü ) ben koştur koştur gittim yanına napıyosun sen ya bebeğimi ben öpmüyorum gerçekten sinirle kadına kızdım bebeğimi aldım elinden eve çıktım eşimle tartştık eve gelince neden veriyorsun eline diye eşimde kadın izin almadıki kucağıma saldırdı aldı çoçuğu bende 20 adım arkadaşa vericeğimi verdim hemen geri döndüm almışsın çocuğu diyor ..
Napıyım bayanlar anlamıyorlar laftan .
Kalplerini kırıp hiç selamsız sabahsız yanlarındanmı geceyim ..
Akıl verin ben iyice bunaldım ..
Eşimde diyor dün akşam konuştuk uyuyamadım eşimide kaldırdım .Bir cinnet herşeyi çözer.
Esaslı bir kavga et, selam vermeyecek hale gel. Seni görünce yüzünü cevirirler
Benim önerim gelmiş zaten :) Bağlama şekliniz yanlış olabilir. O kadarlık bebeğin ağrı yapmaması lazım. Ya da eegonomik olmayabilir. Markası ne? Piyasada ergonomik olmayan çok ürün var.Teşekür ederiz
Var kangurumuz ama genede Mıncıklamaya çalışıyorlardı genede fazla alamıyorlardı ama ben minyon bir anneyim bebeğimde iri bir bebek taşıyamıyorum direk sırtıma yük biniyor ve ağrı yapıyor 10 dakika taksam en rahatı bebek arabası ..
Teşekür ederiz
Var kangurumuz ama genede Mıncıklamaya çalışıyorlardı genede fazla alamıyorlardı ama ben minyon bir anneyim bebeğimde iri bir bebek taşıyamıyorum direk sırtıma yük biniyor ve ağrı yapıyor 10 dakika taksam en rahatı bebek arabası ..
Bende böyle düşünüyorum ..Tavsiyem eşiniz olmadan dışarı çıkmamanız.
Ekmek vs. gibi günlük ihtiyaçlarınızı eşiniz akşam gelirken alabilir.
Biz de genelde öyledir, eşim gelirken ekmek, yoğurt, günlük süt vb. ne gerekiyorsa alır.
Genelde diğer alışverişimizi de haftasonları yaparız.
Durmadan kucağınızdan izinsiz bebek alınması saçma bir durum olmuş.
Almaya yeltendiğinde vermeyin, zorla değil ya.
Kucağınızdan sökecek halleri yok.
"Lütfen yaklaşmayın" diye kızardım ben olsam bu noktadan sonra.
İster alınsın ister kırılsın, isterse üzülsün.
Hiç birşey evladım ve sağlıklarından önemli değildir.
Dudaktan öpmek her ne yaşta (ayda) olursa olsun, bir çocuğuna yapılan istismardır.
Hiç bir şekilde hafife alınacak, aman iyi niyetlidir denilecek bir mevzu değildir.
Çocuğun öpecek yeri mi bitti de dudağından öpüyor, sen kimsin der basardım tokadı.
(Ağır oldu pardon) canım yanacağına elin canı yansın bi zahmet...
Allah kolaylık versin.
İnşallah uygun zamanda evinizi değiştirirsiniz.
Baybplus markası bebeğim 6 aylık( 9 400 )Benim önerim gelmiş zaten :) Bağlama şekliniz yanlış olabilir. O kadarlık bebeğin ağrı yapmaması lazım. Ya da eegonomik olmayabilir. Markası ne? Piyasada ergonomik olmayan çok ürün var.
Poşete bakmak bence terbiyesizlik ama bunlar kendilerini aşmışlardı ..Deli gibiler
Allah sabır versin kardeş..
Hic bebek görmemişler mi hayatlarında
Su poşete bakanlar bende de var ama ben tersledim..
Kafam rahat artık poşete elini suremiyor
Rabbim sağlıklı kucağına Almayı nasip etsin inşallah ..Allahım her gün ne zaman doğuracağım derken şunları okudukça 9 ay daha içimde tutasım geliyor.
nasıl insanlar var ya!!!!
çok sinir oldum, sen çıldırmışsındır.
taşınmak da zahmetli ve masraflı. en iyisi kucağından asla indirme çocuğu
hasta de, allerjisi var, acelem var bişeyler de direkt selam ver geç
Poşete bakmak bence terbiyesizlik ama bunlar kendilerini aşmışlardı ..
Eşim biraz yumuşak yüzlü.
90 lı bardak sulardan aldırıyordum eline bakıp istemişler eve geldi kolinin üst sırası yok eşime alıştırma ya su nedir ya dedim istediler vermesemiydim diyor.
Hadi madem istedin eve çıkmak istemedim bir tane al dimi komple üst sırayı almışlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?