- 24 Eylül 2010
- 6.210
- 20.311
- 548
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Anladım maalesef bildiğim bir marka değil. Bir arkadaşım kangurusunda 1 buçuk yaşında kızını taşıyor. Farklı markaları araştırın isterseniz. Taşınmaktan daha ucuz bir çözüm olurBaybplus markası bebeğim 6 aylık( 9 400 )
Bende minyon bir anneyim ..
Birgün münibüse binicem diye taktım rahatlık olsun diye gece bel ağrısından uyuyamadım
Rabbim sağlıklı kucağına Almayı nasip etsin inşallah ..
Hayırlı güzel anılar biriktirebiliceğin bir doğum olur inşallah
Valla ben hamileyken sakınmam asla diyordum ama böyle insanların elinede veremiyor çocuğunu insan hiç bir samimiyetim yokken çocuğumu neden vereyim yanında ben yokken neler okuyoruz duyuyoruz Allah korusun ..
Kesinlikle izin almadan başkasının çocuğuna eğilip bakmayan bir insanım ..
Herkesinde çoçuğuma böyle davranmasını bekliyorum ..
Poşete bakmak bence terbiyesizlik ama bunlar kendilerini aşmışlardı ..
Eşim biraz yumuşak yüzlü.
90 lı bardak sulardan aldırıyordum eline bakıp istemişler eve geldi kolinin üst sırası yok eşime alıştırma ya su nedir ya dedim istediler vermesemiydim diyor.
Hadi madem istedin eve çıkmak istemedim bir tane al dimi komple üst sırayı almışlar ..
Valla mesajında şaka gibi bende bir çok anneyi abartılı buluyorum ama ağzina tulumba dayamak ağzından şap diye öpmek nedir yaBen sizi çok abartılı buldum
bebeği çok sakınıyorsunuz, mazallah allerjik astıma çevirebilir.
mikroba da ihtiyacı var.
alışsanız iyi edersiniz.
çünkü siz bu korumacılığa devam ederseniz daha çoook hastalanır bebeğiniz.
anlıyorum zor kavuştunuz ama insanların kötü niyetli oldukları asla düşünmüyorum.
ağzına bir şey değdirdiler diye de bir şeycik olmaz.
size dostane davsiyemdir.
ama siz böyle devam edeceğim derseniz hem siz hem bebeğiniz çok yıpranır benden söylemesi :)
Baybplus markası bebeğim 6 aylık( 9 400 )
Bende minyon bir anneyim ..
Birgün münibüse binicem diye taktım rahatlık olsun diye gece bel ağrısından uyuyamadım
Hatta bebeğin annesinin tavır ve tepkisine rağmen böyle seviyorlar :)insanlar başkalarının çocuklarını şap şup öpecek kadar nasıl sevebiliyor bende bunu anlamıyorum,ne kadar sevgisiz bir insan mıyım neyim
taşının bence
Valla mesajında şaka gibi bende bir çok anneyi abartılı buluyorum ama ağzina tulumba dayamak ağzından şap diye öpmek nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?