Komşularımm ..

Baybplus markası bebeğim 6 aylık( 9 400 )
Bende minyon bir anneyim ..
Birgün münibüse binicem diye taktım rahatlık olsun diye gece bel ağrısından uyuyamadım
Anladım maalesef bildiğim bir marka değil. Bir arkadaşım kangurusunda 1 buçuk yaşında kızını taşıyor. Farklı markaları araştırın isterseniz. Taşınmaktan daha ucuz bir çözüm olur

Nasil bir yerde oturuyorsunuz cok merak ettim. Yillardir ayni yerde otururum daha hicbir komsum cocuklarimi kucagina alip sevmedi yada goz temasindan oteye gitmedi. Posetlere bakmak vs zaten mumkun degil kimse tenezul etmez birbirinin aldiklarina bakmaya. Biz hep goz temasiyla severiz cocuklari hafif bir tebessum o kadar. 2 kucuk bebegim var bunlar hic olmadi. Zaten mesafeli bir insanim yani yapmaya kalkan da benim yuz ifademi gorunce vazgecer diye düşünüyorum sizin yuzunuzu yumusak bulmuslar.

E doğru olan bu dediğin zaten. Düşünsene ağzından öpen kişide bulaşıcı bi hastalık olabilir
Ufacık bebeğin günahına giriyor
Bi de iğrenç ya ağzından öpmek de ne
Offf Allah sabır versin sana

Yani şaka gibi

İkram edilen bile bir tane alınır bunlar garip insanlar

Ne sinir bozucu bir durum.
Bırakın sormayı bir bebek öpülmez zaten.
Öpme yani ölürmüsün o çocuğu öpünce.
Kendi evladımı (2,5 yaşında ) bile ben ruj sürdüysem öpmüyorum.
Başkasının çocuğu hiç öpmem.
Edep yahu. Bizim milletimizin bu saçma sevgisi insan delirtir zaten.
Kendi kızım başka bir bebeğin yanına gidiyorsa ilk iş eve girer girmez ellerini ağzını yıkarım, öpmek istediğinde annesine sorup kafasından öpmesine izin veririm.

Valla mesajında şaka gibi bende bir çok anneyi abartılı buluyorum ama ağzina tulumba dayamak ağzından şap diye öpmek nedir ya

taşınma ihtimaliniz yok mu? ev alma komşu al diye boşuna dememişler.laftan anlamaz ne iğrenç insanlar ya ben bile şu an çok rahatsız oldum.şiddetli tersle, çek al ellerinden, çekerek uzaklaştır, yüksek sesle hayır hayır bırakır mısın çocuğumu/poşetimi sanane de.laftan anlamıyorlarsa anlatmayı bileceksin.

Baybplus markası bebeğim 6 aylık( 9 400 )
Bende minyon bir anneyim ..
Birgün münibüse binicem diye taktım rahatlık olsun diye gece bel ağrısından uyuyamadım

Ikinci el baby bjorn al , ergonomik olmayan kanguruda belin agrir , sifiri 500 lira ama gardropsta falan 70 liraya bulursun ben oyle yapmistim

Ah kardes bilirim ben o derdii daha yazin tasindigim evden apar topsr ciktim ayni sebeplerdenn evet maddiyat olrsk da manevi olrkda cok yipratici ama inan bi oh cekiyorsunn kapini kspstiyorsn kafan rahat bence ordan tasinmakdan baska csren yok cunku ben careyi tasinmakda buldum

Bebeğim konusunda çok hassasım. En yakınlarımı bile uyarırım ki komşum tatlı yedirecek dudağından öpecek!! Mikrobu falan geçtim birey o! Kişiliğine saygı duyulacak. Anne ve babanın kurallarına da tabi ki. Bizim toplumumuzda bu konuda hadsizlik hat safhada.
Bahsetmişsiniz ancak ergonomik kanguru alın ve bence en önemlisi sert bi şekilde uyarın bu şekilde hoşlanmıyorum diyin

Tensel temas ve hoplatip ağzına tatlı tıkmak dışında iyi niyetliler aslında, fakat ortam cağ eskideki gibi değil. Yaşanan korkunç olaylardan sonra kimsenin çocuğunu izin almadan sevmiyorum çok yakınım olmadiktan sonra . Davranışlar karşısında suratınızı sallayıp tavır alıyorsunuzdur da bu yeterli gelmiyo sanırım, daha sert bir dille uyarın şuan sizin rahatsız olduğunuzu anladıklarını sanmiyorum

Bebeklerin agzından öpülmez amerikada bır anne kendi çocugunu öpüyor herpes varmış dudaklarında yavrucak için o mikrop zehir ölmüş onun için hiç kimseye agzından öptürmeyin

Valla mesajında şaka gibi bende bir çok anneyi abartılı buluyorum ama ağzina tulumba dayamak ağzından şap diye öpmek nedir ya

Öpme kısmıyla ilgili bir yorum yapmadım farkındaysanız.

tulumdayı ağzına dayadı diye yedirmiş olmuyor ki.

annelerimiz bizi pamuklara sarıp sarmalayıp büyütmedi !

dudaktan öpme kısmı çok sinirlerimi bozdu... Doğumuma 3 ay kaldı. Hep bu tarz şeyler yaşamaktan korkuyorum.

Bebegini sakin yanliz verme sakin. Alisverise cikincada ici gozukmeyen poset degilde cok kullanimlik cantalar oluyo onlardan kullan..

Benimde komsularimin cocugu var aramiz cok iyi ama asla opmem.daha dogrusu kendi cocugumdan baskasini opmem ne gerek var yani.uzaktanda sevilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…