Komşum kabusum oldu!

benim bu tur insanlara hicccc tahammulum yokturrr kesinlikle yerinizde olsam direk soylerdim kac gozle anlamiyorsa

eşinin üzerine at eşim hiç bi komşuyla görüşmemi istemiyor de kusura bakma seninle görüşemiycem bundan önceki evimden komşu yüzünden taşındım falan de

Komşuyu merak ettim.ne oldu acaba ?

Komşu benden elini eteğini çekince ben de unuttum konumu :) afedersiniz

Slm sabah vermiyorum o da anladı tavrımı yaklaşmıyor bile yanıma. Kurtuldum galiba

Çok şükür canım
Hırsızlık olayından da bişey çıkmadı değil mi.

Yok cnm cıkmadı. Benim pencerelerim falan da demirli ama üst kata cıkıp kızla konuşmadım. Şimdi durup dururken kadını üstüme sıçratmak istemedim doğrusu. Suratını görünce bile sinirlerim geriliyo :)

Normalde ben vermesem bile o slm verirdi simdi o da kafasını ceviriyo :) Tam istediğim kıvama geldi yani

Yiyeceklerin bir kısmını yiyin sizde eşim bilmeden yemiş dersiniz, ya da evde peynir yoktu kullandım vs. Bu şekilde verdikleri azaldıkça emin olun getirdikleri de azalacaktır.

Yiyeceklerin bir kısmını yiyin sizde eşim bilmeden yemiş dersiniz, ya da evde peynir yoktu kullandım vs. Bu şekilde verdikleri azaldıkça emin olun getirdikleri de azalacaktır.

Getirdikleri azaldı ama bu sefer de götürmeye başladı ahahahahah kadın laftan anlamıyo

Ay ne kadınmış ya. Ben olsam aynen "Defol git bir daha beni rahatsız etme." derdim. Ne yüzsüzlük ya? Ne oldu acaba hala aynı mı ? :44:

ayy cidden ne komşular var ...ben komşularımla daha selamlaşmadım bile 6aydır bu evdeyim tık yok rahatım

Bebegim gayet basit verdiklerini dolaba koyma:)bozulsunlar ama koymussun gibi ver madem dayandin bukadar.

Konu 2011e ait ve son nokta bu. Bitmiş gitmiş. Yeni yorumlara gerek yok.

Komşu benden elini eteğini çekince ben de unuttum konumu :) afedersiniz

Slm sabah vermiyorum o da anladı tavrımı yaklaşmıyor bile yanıma. Kurtuldum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…