Komşum keyfime yeni kahya olarak atanmış

Ben düşüncemde yazık tabirini hakedecek birsey görmüyorum.. Mesele meslek değil. O hanım üzerinden değerlendiriyorum ben bunu.

Nereden biliyorsunuz ne yaşıyor , nereden biliyorsunuz kadının neye ihtiyacı var , yok.

Evlerinin olması o kadını çok zengin yapmaz. Zengin diye çalışamaz diye de bir kaide yok.

Helal olsun herşeye rağmen kendi ayaklarının uzerinde durup çalışıyor.

Siz milletin pisliği dersiniz ben alın teri derim.

Sizin eve karışması , yorum yapması, kapınızı çalıp bir şeyler söylemesi bunların hepsi hadsizliktir , buna sözüm yok.

Sözüm neye çok belli.

Yaptığı işe sözüm yok diyorsunuz , zaten olamaz.

Virüsten dolayı bende asla evime misafir almıyorum, asla evden çıkmadığını bildiğim kişilerin bile evine gitmiyorum ama buna rağmen çalışıyorum.

Evdeki kalabalık ile apartmanı temizlemesi aynı şey değildir.

Hiç hoş değil ya , milletin pisliğini gönüllü temizliyor , ihtiyacı olmamasına rağmen demeniz.

Neyse fazla uzatmayacagim , konunuzu da sabote etmek değil niyetim. umarım değişir zihin yapınız.

Size yapılan bir haksızlığı , sınır aşmayı başka bir sınır aşma ile kapatıyorsunuz.

Farkınız yok ki.

Durumları var başka yerde evleri var kirada oturdukları evde kendilerinin

"Kirada oturdukları ev kendilerinin" ne demek? Kendi kendilerine mi kira ödüyorlar?
2+1 evde 12 kişi nasıl yaşıyorlar onu da anlamadım. Yokluk falan değil bu başka bir şey.

Siz yüz verdiğiniz için kapınızı çalıp gerekli gereksiz konuşuyorlar. Açmayın kapıyı. Açınca da he he deyip kapatın.
Yüz bulamayınca vazgeçer belki.

İnsanlar sadece ihtiyaç için çalışmaz. Öyle bile olsa kimin neye ihtiyacı olduğunu bilemezsiniz. Banka dökümlerine mi baktınız da "ihtiyacı olmadığı halde milletin pisliğini temizliyor" diyebiliyorsunuz?
İsteyen istediği, gücü yettiği işi yapar. Sizi ilgilendiren bir şey yok.
Ve evet milletin pisliğini(!) temizlemek 30 m²'lik havasız salonda oturmaktan daha risksiz.

Son düzenleme:

Ya belki kadın boşanacak, birikim yapmak istiyor.
Belki borçları var, eşine destek oluyor.
Belki sadece maddi özgürlük istiyor.
Belki çocuğunun istediği bir şey var, onu alacak.
Bir milletin yaptığı işe karışmadıkları kalmıştı. Hayret bir şey gerçekten.

buraya yazdiginiz son cumleleri ona soyleyin aynen. siz koloni halinde yasiyorsunuz. bic uc kisiyiz deyin. ne munasebet bu laflar ya. amma yuz vermissiniz. ya da agzinin payini hic vermemissiniz.

Ayda bir kere girdiğiniz dialog için mi buraya konu açtınız? Sorununuzun burda çözüleceğini mi düşünüyorsunuz? Bence sizde biraz garipsiniz..

Bu kadar insan nerede yatıyor diye düşünmekten başka şeye adapte olamadım :)

Keşke bunları burda söylediğiniz gibi kendisine de söyleseydiniz.

Ayrıca anlamadım bu hanım apartmanın temizlik görevlisi değil mi? Kafasına göre merdiven silip kapı kapı para mı topluyor?

Ve evet meseleniz o değil ama yine de milletin pisliği tabirini kullanmayın lütfen. Gönüllü veya mecburi yapması bişeyi değiştirmez, talihsiz bir kelime olmuş bu.
Hem vurmanız gereken yer yaptıgı iş değil, yaşadıgı evde bile sosyal mesafe yokmuş zaten.

Ay kesinlikle, 10 dakikadır kafamda bunca insanı 2+1 eve yerleştirmeye çalışıyorum, olmadı yapamadım
Yani görümce kayın ve anne babaları 4 kişi salonda yatıyo heralde

İki elti kocaları ve çocuklarıyla birer odada. Hiçbirinin özel hayatı olmadığı gibi bir de sabah tuvalet kuyruğu 1 saat sürüyodur :)
Masaya sığmayacakları için de yer sofrasında yiyorlardır
Ancak böyle oluyo

Evet bir çok belki siralanabilir . Gerçekten hem konu hem mesajlarda sarf edilen cümleler çok çok tuhaf.

Üstelik yaptığı işi bu şekilde adlandırmak çok fazla sınırı aşmaktır.

Yani ayda bir ya da iki haftada bir gelip para isteyen iki laf eden kadın için buraya konu açmazdım. “Tamam abla iyiyiz biz de yemek yapıyordum sana da kolay gelsin” falan der kapıyı kapatırdım. Bazen he he deyip geçeceksin. İnsan insana muhtaçtır. Bu kadar büyütmeye değer bir şey yok. Nasılsın diye atlıyor demişsiniz. “İyiyim işe gidiyorum, kuaför randevum var” demek zor değil ki.

Tamam biraz boş konuşmuş ama siz fazlaca abartmışsınız.

Bu kadar konu yapılcak ne var bu meselede.muhatap olmazsınız olur biter.

Sanki zorla misafirinizi kapıya atıyor

Benim misafirimi ağzına dahi alamaz. Alma da diyemez alda diyemez. Hic birsey diyemez. Bunu garipsemem için illa tutup dışarı mi atmasımı gerek.

Canımın içi alnının teri demeyen yok. Alnının terine baksın o benim hayatıma evime gelenime gidene bakana maydanoz olana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…