Komşum :(

Piraye kaya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
287
141
103
35
Hanimlar 3 yasinda bi oglum var.alt kat 1 yildir boştu.2 ay once tasinan oldu onunda 1 yasinda cocugu var.oglumdan sikayetci gurultu yaptigi icin.tamam hareketli bi cocuk ama engel olamiyorum.oturdugumuz binada ses yalitimi yok denecek kadar az konusulan bile duyuluyor.2 sefer kapiya geldi kadin cok geriliyorum onada hak veriyorum ama elimden bisey gelmiyor.1 gun degil 5 gun degil ne yapacagim boyle.

Oğlunuz çok erken kalkip kosturmuyorsa, yada geç saatlere kadar gürültü patırtı yapmiyorsa sizin yapabileceğiniz birşey yok. Çocuk bu gün içerisinde illaki oynayacak sesi olacak.
1 yıldır boştu diyorsunuz, şimdi artık alt katın dolu olduğunu ve komşuların rahatsız olacağını güzel bir dille anlatin yinede 3 yaş kavraması için yeterli

Gece yatiramiyorum 12 de yatiyor.sanirim calistigim icin vakit gecirmek istiyor.dur,yapma,elleme,oynama,kosma demekten yoruldum onuda cok sıkıyorum aksama kadar evde.komsumda saolsun 10 da vurdu bu aksam sonrada kendi geldi.anlatiyorum bebek var sen koşunca uyanip agliyormus anlamiyor.cocugunda psikolojisini bozucam yakinda bagiriyorum cunku

Haklisiniz sonuna kadar ama ben istemez miyim bende calisiyirum ve agir bi isim var 9 da uyusun bende uyuyum.

Bu koşturma, gürültü vs çok erken saatlerde ya da gece oluyorsa; maalesef haklı.
Çünkü aynı sorunu bizde yaşıyoruz. Gün içinde neyse ama.
Gece 1'de, sabah 8'de koşturma gürültüsüne maruz kalıyoruz. Bildiğin zıplıyor üzerimde.Hele yazın çocuk gece 3e kadar uyumuyor. Ben annesini suçluyorum işin açıkçası ve defalarca bende uyarmak zorunda kaldım.
Çoçuğun 3 yaşındaymış, sürekli uyar ve anlatmaya çalış. Olabildiğince engelle.

Cocugu uyutuyorum diyor tik diye bisey dusuyor cocuk uyaniyo diyor komsu .tasinacagini soyledi.keske siz 1. Kati filan tutsaydiniz dedi haklisin amacocuga laf anlatamiyom dedim.telefon filan verince yaninizda oturmuyo mu dedi oturmuyo napiyim.

Çocuk bu koşar demek doğru değil saat 22 de az bir saat değil kimse kimsenin çocuğu yüzünden rahatsiz olmak zorunda degil...üst katimda ben de yaşıyorum ve ayıplıyorum o çocuğun oturarak oynayacağı oyun oksun gece ve sabah artık ...başından savinca da elbet oraya buraya saldıran bir çocuk olur...Tutamıyorum çocuğu diye birşey mi var ya sizin çocuğunuz yüzünden kimsenin bebeği uyanmamali yazık yani o anneye de...inanin insan ilk gürültü de de gelmez kapıya. ..üç yaşında ise çocuğunuz dur dan kalktan anlar. .

Komsumun dedigi gibi yapip eline telefon verip yanimda oturtuyum ne cocugu uyansin ne kimse ayiplamasin mantik bu

Komsumun dedigi gibi yapip eline telefon verip yanimda oturtuyum ne cocugu uyansin ne kimse ayiplamasin mantik bu
İyi de insanlar gecenin 12sinde sizin yüzünüzden rahatsız olmak zorunda değil ki. Çocuğunuza hakim olmak zorunda olan sizsiniz, nasıl oyalayacağınız sizi bağlar başkasını değil.

Benimde üst katımda bi çocuk var. Sabah 8-9 gibi kalkar. Gece 12 gibi hala uyanık olur. Eşimde bende kafayı yemek üzereyiz. Evde bisiklete binmeler, patır patır tepemizde koşmalar. Dayanamadım çıktım uyardım 2 kez ama nafile. Bu konuda maalesef iyimser olamıyorum. Çocuğun koşmadan oyalanacağı oynayacağı hiç mi bişey olmaz. Boyama yapsın lego oynasın.. Benim üstümdeki için söylüyorum sizi bilemem ama benimki atıyo başından çocuk koşturup duruyo. Ve gerçekten katlanılmaz bişey.

Cocugu uyutuyorum diyor tik diye bisey dusuyor cocuk uyaniyo diyor komsu .tasinacagini soyledi.keske siz 1. Kati filan tutsaydiniz dedi haklisin amacocuga laf anlatamiyom dedim.telefon filan verince yaninizda oturmuyo mu dedi oturmuyo napiyim.
1 yasinda cocugu varmiş fazla kınama 2 sene sonra gorurum seni bakalim oturtabiliyo musun cocugunu deseydiniz keske

Ben cocugum hareketsiz demiyorum ama binadan dolayi oluyor .cok ses oluyor diye bu insaat firmasinin yaptigi evlerden cikan arkadaslarim oldu.kursun kalem dusse uyandiriyo diyerek ciktilar evlerinden.yani sohbetleri bile duyuluyor alt kat ust katin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…