Komşum :(

Inanin basimizdan savmiyoruz ahsap zeka oyuncaklari var genelde onunla oynariz babasi oglum ve ben.

Bizimde bu problem vardı.
Kızım çok zor uyut ve çıt sesine uyanırdı.
Yarım saat uyusun die saatlerce uyutmaya çalışırdım.
Üst kattaki bebe de canavardı maşallah bende ara ara uyardım çünkü bi süre sonra sinir bozucu oluyor.gerçi sizinde yapabileceğiniz pek bişey yok.ne oturdan anlıyorlar ne sustan.
Yerlere kalın halıflex döşetin bari başka bişe aklıma gelmedi.

15 tatil oldugu icin ailem geldi bugun onlarin yaninda komsu gelince onlarda tedirgin oldu biraz onada uzuldum .babamdasizin gibi dedi halifleks yaptirin en azindan sesi daha az gecirir diye.

Gercekten agliyorum suan cok gerildim misafirim geri kalan gunlerini nasl gecirecek ben bu cocugu nasl duzeltecem komsuda cocugu yonunden hakli.sinirlendim cocuguma vurdum icime dert oldu.bi daha kendi gelmezde esi gelirse benim esimde sinirli tartisilirsa.

sacmalama ya cocuga vurulur mu bi komsu yuzunden? uyumuyosa uyumuyo birak

Gecenlerde de onlara alt komsusu 12 de gelmis tartisma cikmis.onlarda bizim gurultumuz gittigini dusunmus.guya 2 kat asagi gitmis bizim gurultu.geldiginiz gunden beri ne cektigimiz sizden demisler.benim gurultum olsa 1 senedir niye sikatete gelmedi 2 kat asagidaki adam

Valla arkadaşım kusura bakma ama alt komsun hakli. Benimde oglum 1 yasinda. Ust komsumun kizi 3 oglu 6 yasinda. Ne sabahlari var ne aksamlari. Ben akşam 10da uyutuyorim bebegimi ama onlar gece 12 ,1 demeden kosturma gurultu patırtı .. ses yalitimi bizimde yok denecek kadar az.. insanin sinirleri bozuluyor. 3 yas küçük degilki anlar aslinda . Biz bebegimiz yokken de cok karsi karsiya gelmistik.. onemli olan alttakinin çocuğu olup olmamasi değil, insan belli bir satten sonra ses kaldiramiyor. Sen 12de uyursun o aksam 10da. Yani komsun kapıya da gelir duvarada vurur

Hakli haksiz aramiyorum ki hakli oldugunu bende soyluyorum cozum bulamiyorum

Yine gelirse diyecem artik duzelmiyo
gelirse gelsin ya Allah mi hasa cehenneme mi atacak sizi? cocuk bu durmuyo bitti. sakin bi daha cocuguna boyle sacma bi sebepten vurma. al koynuna uyutmaya calis yapabilecegin birsey yok. benim cocuklarim cok kulak iltihabi yasadilar inanin sabahlara kadar aglarlardi uyanip..ne yapayim hasta cocugu birde ben mi pataklayim? yuapmayin gozunuzu seveyim ya. sen uyutmaya calis zamaninda ve bu bi aliskanlik meselesi. kalkip napiyor cocugun onu soylemiyorsun? agliyor mu oyun mu istiyo acmi susuz m? ne sitiyor?

Oyun istiyo canim sizde uyumayin yanimda durun diyo.sabahlari genelde 10 da 11 de uyaniyo ama 7 de uyandiginda bile 12 de yatiyo.ikimizde calistigimiz icin yapiyor gibi geliyor birakip gidecegimizi dusunuyor.

Hakli haksiz aramiyorum ki hakli oldugunu bende soyluyorum cozum bulamiyorum
Krese verebilirsin durumun iyiyse. Cunku enerjilerini okulda atip eve gelince yorgun düşüyorlar. Veremiyorsanda oglunu aksam erken uyutmaya calis. Aksam 10 oldumu uyut mesela.. gunduz oglen birden aksam 7ye kadar evin icinde at kostursa bile karisma, yorulsun oynasin ama belli bir satden sonra kurdugun düzene alissin.. ben oglen 1den aksam 9a kadar olan seslere musaama gosteriyorum. Sonrasi icin duvara vurma seansim başlıyor

abartmasın o da

Oyun istiyo canim sizde uyumayin yanimda durun diyo.sabahlari genelde 10 da 11 de uyaniyo ama 7 de uyandiginda bile 12 de yatiyo.ikimizde calistigimiz icin yapiyor gibi geliyor birakip gidecegimizi dusunuyor.
sabahlari erken uyandir..7 de kaldir mesela ve gunduz uykusu varsa birakin. bi kac gun ancak dayanir sonra illa erken yatacak uykusunu almak icin. baska yolu yok

İki ay önce taşınan insanlar, gürültü sebebiyle ev değiştireceklerini söylüyorlarsa, ortada tolere edilemeyecek bir gürültü var demek ki.

Üzüntünüzü anlıyorum ama komşunuz haklı gibi duruyor.

Üç yaşındaki bir çocuğun gece 12'de uyanık olması sorunun kaynağı sanırım.
Çocuğunuzun uyku saatlerini düzenlemenizi tavsiye ederim.

Sizin eve ses yalıtımı yaptırabilirsiniz. Veya zaten kış zamanı, oğlunuzun ayaklarına pofuduk peluşlardan geçirebilirsiniz, ev çizmesi gibi olanlardan. Yerlere de ses yalıtım halısı koyabilirsiniz.

Ilk geldiginde dusunduk krese vermeyi yorulur enerjisini atar eve gelince uyur diye.ama baktik maddi sikinti yasiycaz seneye verelim dedik borcumuz yazin bitiyor ins

Sizin eve ses yalıtımı yaptırabilirsiniz. Veya zaten kış zamanı, oğlunuzun ayaklarına pofuduk peluşlardan geçirebilirsiniz, ev çizmesi gibi olanlardan. Yerlere de ses yalıtım halısı koyabilirsiniz.
Ses yalitim halisini int den hemen arastirdik haliflekste karar kildik.bende kiraciyim yalitim yaptiramam da.pofuduk ayakkabiyi bu hafta dr a goturcem duz tabanlik var onun icin siruyum uygun gorurse alirim tabi tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…