- 12 Kasım 2015
- 287
- 141
- 103
- 35
- Konu Sahibi Piraye kaya
-
Tesekkur ederimİki ay önce taşınan insanlar, gürültü sebebiyle ev değiştireceklerini söylüyorlarsa, ortada tolere edilemeyecek bir gürültü var demek ki.
Üzüntünüzü anlıyorum ama komşunuz haklı gibi duruyor.
Üç yaşındaki bir çocuğun gece 12'de uyanık olması sorunun kaynağı sanırım.
Çocuğunuzun uyku saatlerini düzenlemenizi tavsiye ederim.
Haklisin ve ozur dilerim demekten baska bisey diyemiyom zaten komsuya.hakli cunku benimde ust kattan gurultu geliyo ama ben bisey demiyomCocugunuza telefon verip uyusturmayin baska bir secenek olmasi lazim ... komsunuzdan biraz daha sabir dileyin biraz daha sakinlestirmek uyku saatlerini daha önceye almak icin :) biraz sürcek ama hem sizin cocugunuz icin hem komsunuz icin daha saglikli olucak :)
Galiba ben cocuk buyutemiyorum arkadaslar .cunku oyle cok yorum geldi ki cok basit cocugunuz anlar siz kontrol edin diyosunuz.belkide ben yapamiyorum .calisan var mi aranizda 3.5 ayliktan birakip calismaya baslayan merak ettimde
Cocugunuzu daha erken saatlerde uyutmaya calisin lütfen sabirli olun ... cocugunuza el kaldirmayin sakin lütfenHaklisin ve ozur dilerim demekten baska bisey diyemiyom zaten komsuya.hakli cunku benimde ust kattan gurultu geliyo ama ben bisey demiyom
Duzelmiyor demem icin zaten cabalamam lazim cabaliyorum.oyuncaklari topluyorum tekrar dokuluyor.ben oturma odasinda uyutmaya calistim ki bugun o yatak odasindadir diye yani elimden geleni yapiyorum.evet bu cocuk dinlemiyor da dedim.2 ay once tasinan kadin 1.kati tutsaydiniz dedi sonuc bu canim ben ne yapayim.alttan aldigim icin bu lafi duydum kendisi en ust kati tutsaydi madem tabi demedimSizde de problem var kizmayin ama. Bi daha gelirse "duzelmiyor diyecegim" de ne demek? Cocuk bu ya?!?! Bi de vurmussunuz kucucuk cocuga. Evladinizi hic kimsenin yaninda kotulemeyin, rencide etmeyin. Elimden geleni yapiyorum idare edin cocuk bu neticede diye savunun. Ha tabi alti bos savunmayin gercekten elinizden geleni yapin. Saat 10 dan sonra yere dusurup ses yapacagi oyuncaklari, nesneleri kaldirin. Cocugunuzu mumkun oldugunca 1 oda ile sinirlayin. Boyama, oyun hamuru, kitap okuma gibi sessiz aktivitelere yonlendirin.
Ben anlatamiyorum beni dinlemiyor canim cunku calisan olunca bi tek bana gore buyumuyo cocuk.bu benim dusuncemYok, çocuğu olup çalışan tek kadın sizsiniz.
Tesekkur ederim bende boyle dusunuyorum benimkide cocuk sonucta.evet duyuyorum ninnisini bizim evde biz dinliyoz yaniBen de duyuyorum cok ses yapiyorsunuz de.
Ters psikoloji.biraz da o gerilsin.
Milletin rahati icin cocuguna sakın bağırma.
12den sonra ses olmasa iyi olur.
Diger saatlere karışamaz
Ben anlatamiyorum beni dinlemiyor canim cunku calisan olunca bi tek bana gore buyumuyo cocuk.bu benim dusuncem
Zırt pırt kapina gelip seni taciz etmeye hakkı yok.Tesekkur ederim bende boyle dusunuyorum benimkide cocuk sonucta.evet duyuyorum ninnisini bizim evde biz dinliyoz yani
Canim.ona ben izin vermiyorum ki bana kalsa 9 da uyusaTamam da pek çok çalışan anne var.
Çocuğun bu saatte ayakta olmasına izin vermeniz problemin sebebi. Siz bunu görmek istemiyorsunuz.
Siz annesiniz, kuralları siz koyarsınız, çocuk ona uyar. Ama üç yaşındaki çocuğun kurallarına göre yaşayıp sonra bunu çalışan anne olmaya bağlamanız çok yanlış.
Canim.ona ben izin vermiyorum ki bana kalsa 9 da uyusa
Deniycem canim ins basarili olurum.senin cocugun var mi calisiyor musun bilmiyorum ama soyle deyim.benim cocuguma babaannesi bakuyor benim cocugum ne kadar gec kalkarsa o kadar iyi anlatabildim mi bakici da olsa bu ayni.en azindan bakiciya kesin kararini soylersin ama kayinvalideye diyemiyorsun.desen bile cvp uyanmiyor ki."Bana kalsa" sorunu çözmüyor.
Uyku eğitimi vermelisiniz. Erken kaldırmalısınız.
Hem çocuğunuz hem de siz rahat edersiniz.
İyi de çocuğunuza kalsa her şeyi yapar zaten. Adı üstünde çocuk. Bu kadar insan uyku eğitimi verip uyku saatini düzenleyebiliyor, onlarınki çocuk değil mi, bıraksalar onlar da oturur geç saate kadar.Canim.ona ben izin vermiyorum ki bana kalsa 9 da uyusa
Boyle oluncada senin verdigin uyku egitimi bi ise yaramiyorDeniycem canim ins basarili olurum.senin cocugun var mi calisiyor musun bilmiyorum ama soyle deyim.benim cocuguma babaannesi bakuyor benim cocugum ne kadar gec kalkarsa o kadar iyi anlatabildim mi bakici da olsa bu ayni.en azindan bakiciya kesin kararini soylersin ama kayinvalideye diyemiyorsun.desen bile cvp uyanmiyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?