Komşum :(

Tesekkur ederim

Bi de kafama bisey takildi.oglum dun 12 de uyudu sabah 10 da uyandi.komsu 1 saatlik uykuyla duruyoruz sesten uyuyamiyo dedi cocugum atesliydi bi gun oncede uyumadik dedi.bir de ne zaman olursa olsun benim oglan aglayinca o da asagidan aglamaya basliyo.

açıkçası komşunuzu çok iyi anlıyorum gerçekten rahatsız oluyorlar belli.oğlunuz çok da küçük değil aslında net bir dille kurallarınızı öğretebilirsiniz.

Cocugunuza telefon verip uyusturmayin baska bir secenek olmasi lazim ... komsunuzdan biraz daha sabir dileyin biraz daha sakinlestirmek uyku saatlerini daha önceye almak icin :) biraz sürcek ama hem sizin cocugunuz icin hem komsunuz icin daha saglikli olucak :)

Galiba ben cocuk buyutemiyorum arkadaslar .cunku oyle cok yorum geldi ki cok basit cocugunuz anlar siz kontrol edin diyosunuz.belkide ben yapamiyorum .calisan var mi aranizda 3.5 ayliktan birakip calismaya baslayan merak ettimde

Sizde de problem var kizmayin ama. Bi daha gelirse "duzelmiyor diyecegim" de ne demek? Cocuk bu ya?!?! Bi de vurmussunuz kucucuk cocuga. Evladinizi hic kimsenin yaninda kotulemeyin, rencide etmeyin. Elimden geleni yapiyorum idare edin cocuk bu neticede diye savunun. Ha tabi alti bos savunmayin gercekten elinizden geleni yapin. Saat 10 dan sonra yere dusurup ses yapacagi oyuncaklari, nesneleri kaldirin. Cocugunuzu mumkun oldugunca 1 oda ile sinirlayin. Boyama, oyun hamuru, kitap okuma gibi sessiz aktivitelere yonlendirin.

Haklisin ve ozur dilerim demekten baska bisey diyemiyom zaten komsuya.hakli cunku benimde ust kattan gurultu geliyo ama ben bisey demiyom

Galiba ben cocuk buyutemiyorum arkadaslar .cunku oyle cok yorum geldi ki cok basit cocugunuz anlar siz kontrol edin diyosunuz.belkide ben yapamiyorum .calisan var mi aranizda 3.5 ayliktan birakip calismaya baslayan merak ettimde

Yok, çocuğu olup çalışan tek kadın sizsiniz.

Duzelmiyor demem icin zaten cabalamam lazim cabaliyorum.oyuncaklari topluyorum tekrar dokuluyor.ben oturma odasinda uyutmaya calistim ki bugun o yatak odasindadir diye yani elimden geleni yapiyorum.evet bu cocuk dinlemiyor da dedim.2 ay once tasinan kadin 1.kati tutsaydiniz dedi sonuc bu canim ben ne yapayim.alttan aldigim icin bu lafi duydum kendisi en ust kati tutsaydi madem tabi demedim

Ben de duyuyorum cok ses yapiyorsunuz de.
Ters psikoloji.biraz da o gerilsin.
Milletin rahati icin cocuguna sakın bağırma.
12den sonra ses olmasa iyi olur.
Diger saatlere karışamaz
Tesekkur ederim bende boyle dusunuyorum benimkide cocuk sonucta.evet duyuyorum ninnisini bizim evde biz dinliyoz yani

Ben anlatamiyorum beni dinlemiyor canim cunku calisan olunca bi tek bana gore buyumuyo cocuk.bu benim dusuncem

Tamam da pek çok çalışan anne var.

Çocuğun bu saatte ayakta olmasına izin vermeniz problemin sebebi. Siz bunu görmek istemiyorsunuz.

Siz annesiniz, kuralları siz koyarsınız, çocuk ona uyar. Ama üç yaşındaki çocuğun kurallarına göre yaşayıp sonra bunu çalışan anne olmaya bağlamanız çok yanlış.

Canim.ona ben izin vermiyorum ki bana kalsa 9 da uyusa

"Bana kalsa" sorunu çözmüyor.
Uyku eğitimi vermelisiniz. Erken kaldırmalısınız.
Hem çocuğunuz hem de siz rahat edersiniz.
Deniycem canim ins basarili olurum.senin cocugun var mi calisiyor musun bilmiyorum ama soyle deyim.benim cocuguma babaannesi bakuyor benim cocugum ne kadar gec kalkarsa o kadar iyi anlatabildim mi bakici da olsa bu ayni.en azindan bakiciya kesin kararini soylersin ama kayinvalideye diyemiyorsun.desen bile cvp uyanmiyor ki.

Canim.ona ben izin vermiyorum ki bana kalsa 9 da uyusa
İyi de çocuğunuza kalsa her şeyi yapar zaten. Adı üstünde çocuk. Bu kadar insan uyku eğitimi verip uyku saatini düzenleyebiliyor, onlarınki çocuk değil mi, bıraksalar onlar da oturur geç saate kadar.

Bence önce anne olanın siz, çocuk olanın o olduğunu oturtmanız gerekiyor. Gelişimi için de sağlıklı değil ki o yaşta çocuğun gece 12lerde ayakta olması.

Boyle oluncada senin verdigin uyku egitimi bi ise yaramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…