ne biçim insanlar varHayır demeyi bilmek gerek. Aynısını yaşadım bende ama kestim ayağını.Ben kimseden bir şey istemem.Acil olsa dahi istemem.Ama un,zeytin,yağ falan derken zırt pırt geliyordu biri hatta pazar sabahı gazete istemişliği bile var.Bu kişi de kapıda görüp selam verip geçtiğim biri bazı arkadaşlar nasıl bu noktaya geliyor diyor ya karşıdaki insan getiriyor işte.Bir gün kapı çaldı.Toplamış perdelerini gelmiş.Buyrun dedim.Ben 2-3 defa makine açtım da bunu sana getirdim dedi.Hazır cevap biri olmama rağmen bir ayağını çoktan içeri atmış olmasından mı böyle bir duruma olan şaşkınlığımdan mı bilmem cevap veremedim.Bana senin deterjanın da vardır dedi.Verdim deterjanı da abartmıyorum makine gözü hariç,elini 2 avuç yapıp 4 5 tane de içine koydu.Makine hiç böyle köpürmemişti şimdiye kadar Çok bozuldum ve cevap veremediğim için kendime kızdım.Birkaç zaman sonra kapıda gördü.Eşi şehir dışında çalışıyordu o zaman çarşaflarını getirmiş yıkamak için bana dedi size götürüp yıksana Ben bu sefer daha şok oldum tabi.Yıkayamam kendi çamaşırlarım var makinede dedim.Senin çamaşırın çok mu önemli çıkar bunları yıka dedi Artık sabrım bitti 'Kusura bakmayın ne münasebet,eşinizin çarşafını kendiniz yıkayın böyle şeyleri hiç sevmem'dedim.Bu sefer o böyle oldu.Uzun oldu kusura bakmayın ama demem o ki HAYIR diyebilmeyi bilmek gerek.Yoksa tependen inmiyorlar.
hayırlı olsun o zaman ..
birazdan geldıgındede sanıyorumkı oturur
hemen dısarı cıkmam laızm fılan fıstık salla
Kizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor
Hepinizin yorumlarini okudum tahammul edemeyenler olmus bana yuzum yumusak oldugu icin kizanlarda inanin boyle biri oldugunu bilsem kapima ilk geldiginde mesafemi koyardim zaten 3 ay dayanabildim ya insan 33 yilik komsusundan 3 ayda benden aldiklarini almamistir. yasimi soranlar olmus ben 23 yasindayim oda 35 falan di sanirim. Henüz gelmedi ama eli kulagindadr diye düşünüyorum
üzgünüm sorun senin yumuşak yüzlü olman :) ne münasebet evime bile sokmam kaldı ki 3 aylık evli birinin evinde ne işi var her gün her gün
yok artıkSizin sabrınıza helal olsun. Ben sizin yerinizde olsam muhtemelen çirkinleşirdim ve "ne burası iftar çadırına mı benziyor?" falan diye başlar. Olay saça başa kadar giderdi.
Yüz vermeseydin.Kapını açma surat as,müsait değilim de.Kizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor
çok sabırlısınız öncelikle, ben bana kötü diyeceklerini de bilsem aramız da açılsa umrumda olmazdı..
ben biraz rahatına düşkün biriyim, öyle herkes canı istediğinde kapımı çalıp bana gelemez misal, illaki telefonla arar gelecek olan müsait olup olmadığımı sorar öyle gelir. neyse ben böyle bi duruma alışıkken yan komşum gecenin 12 sinde zilimi çaldı, kombisi bozulmuşta eşim bakacakmış, eşim devlet memuru kombici değil ki :) dedim ki kadına bunun için mi çaldınız bu saatte zili, benim panik atağım var belli saatten sonra telefon ve kapı zili korkutuyor beni dedim. bi daha zilimi çalmadı.. aynı kişi bir keresinde de sabahın köründe zilime bastı, torunu varmış da benim kızlarla oynayacakmış bana gelecekmiş, torununu 1 kez 5 dk lık bayram ziyaretinde gördüm, benim kızları durmadan çimdiklemişti, ben de dedim X teyze kusura bakmayın müsait değilim benim kızlar ikiz oldukları için kendi kendilerine yetiyorlar. dedim.. bi daha da zilime basan olmadı...
napim benim huyum da bu çekemiyorum kimseyi..
demem o ki, kendi evinizde size dünyayı zindan eden birine mesafeyi koyma zamanınız çoktan gelmiş geçmiş. ananız değil atanız değil, küserse de küssün bu kadar da olmaz ki...
Camasirlarini neden sizde yikiyor onu anlamadim.Zaten oyle dicem bu ay faturam cok geldi dicem ay bide ben kendim uzun programda calistirmaya kiyamiyorum kadin tepemde bekliyor uzun programda ac deterjani az daha koy inanın abartiyorum zannedersiniz ama eksigi vardir fazlasi yoktur mesafe koyuyorum ama keske anlasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?