komsum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne biçim insanlar var böylesini hiç görmedim Allah karşıma çıkarmasın

Kızlar ya nezaketle şöyle yap böyle yap demeyin yahu kadın yüzsüzlükte doktora yapmış hiç bir zaman komşuluk sevmemişimdir zaten bide ben uyurken gelicek sıkıldım aç dicek on kere çalsın kapıyı açmam sonrada ne var uyuyorum ne istiyorsun diye bağırır kapıyı suratına kapatırdım heralde

Evet beklenen gunesim ben dustayken dogmus esime oglunu birakip gitmis 5 dk sizde kalsin diye biryere kadar gidecekmis hanim hey allahim yacocugu almaya gelir birazdan ne diyeyim simdi ben buna

hayırlı olsun o zaman ..
birazdan geldıgındede sanıyorumkı oturur
hemen dısarı cıkmam laızm fılan fıstık salla

hayırlı olsun o zaman ..
birazdan geldıgındede sanıyorumkı oturur
hemen dısarı cıkmam laızm fılan fıstık salla

Aynen cikicaz simdi dicem keske ben acaydim kapiyi iyi hazirlamistim kendimi ama olmadi

yok artık ben kavga çıkartırdım. bu kadar da olmaz kiiiiii. açık açık konuşun, tepkinizi koyarak kızarak. yumuşak ve sevimli yüzle davranırsanız daha çoook sinir olursunuz.

kapıyı açma cnm. ayrıca çamaşır mak. yokmu sende yıkıyor

yaşınızın küçüklüğünden cesaret almış , 3 ayda nasıl evinize hemen bir başkasını alabildiniz onu da anlamadım. akraba değil neticede komşu.

üzgünüm sorun senin yumuşak yüzlü olman :) ne münasebet evime bile sokmam kaldı ki 3 aylık evli birinin evinde ne işi var her gün her gün

aynen katılıyorum bizimde kapıcının karısı öyle. ben taşındım kapıya geliyor hemen eve giriyor bütün odalarda şöyle bir göz gezdiriyordu. kapıyı açmıyordum. bazende kapının önünü kesip hayırdır gibisinden bekliyordum

şimdi küstük çok şükür barışmak istedi çok uğraştı da Allah vermesin

ayy örnekleri bu şekilde okudum..
Allah kurtarsın ne diyim

Hösstt de dicem de denmez ki. İnsan söyleyemiyor ya kişilik meselesi.
Sen hala kadını kırmaktan falan korkuyorsundur kesin.
Ama şimdiden böyleyse daha neler yapar bu kadın. Hiç bi şey söyleyemiyorsan eşim rahatsız oluyor falan de. suçu onun üstüne at

Yüz vermeseydin.Kapını açma surat as,müsait değilim de.

aynen bende rahatıma düşkünüm. tel etmeden kimseyi kabul etmem. ayrıca laflarınız da benim dokundurmalarıma pek bi benziyor
tebrikler

Benim evimde de arkadaslarim cok rahat eder.ama benim izin verdiklerim.rahT insanlara hemen hareketlerimle dur diyebilirim.sizde boyle yapin.dur demeyi bilin.
Kahvaltiya geldiginde ben uyuyacagim,yorgunum de.kusura bakma,baska zaman.diyin.ve asla utanmayin.
Normal zaman da onunla konusurken,sinirlarinizi anlatin.mesafeyi sevdiginizi soyleyin.benim bir tanidigim vardi.her dakika bir kapla gelir bir sey isterlerdi.ama cnm.arkadasimdi.onu cok seviyorum.ama gunde uc kez dusunebiliyormusunuz...bakkala gidip alabilirler.ama yok.cat kapi bana.ama her gun,ve iki uc defa...baktim boyle olmayacak,yok dedim.her seye ama.olan her seye..yok yok yok.ve bittiii.iki uc defa istedikten sonra anladilar.ve aramizda acilmadi....tepkinizi koyun.

Camasirlarini neden sizde yikiyor onu anlamadim.

hıı çocuğu bıraktıysa almaya gelir gelmişken oturur oturmuşkende kendine bir güzel baktırır benden söylemesi

Cocugu ver ben dustayken cocugunu birakman dogru degil esimle ozel islerimiz var giderken yaninda gotur lutfen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…