Makinada camasirim var demissiniz, beklemis.
Soganmis, cocuk kilidiymis... ona viz gelir.
Cin olmadan adam carpmaya benzemis sizin durum.
Camasiri yikayip cikcam kusura bakma isim var bekleyemem diyin mesela.
Bahanelerinizi onun cozebilecegi hatta yardimi dokunacagi problemler olarak sunarsaniz hic yilmaz.
Kitapcigi mi sordu "yok" deseydiniz. Hayir, gelme, isim var, hoslanmam vb kelimeleri kullanmaya alisin. Bunlarin yaninda da 1-2neden one surersiniz olur biter.
Evde oturup dinlencem uyuyacagim bile diyebilirsiniz...
Orasi sizin ozel alaniniz, bunun bilincinde olun, ona da bunu farkettirin...
Hicbiri ise yaramiyorsa acikca konusun rahatlayin.
Patronunuz olur da paraya ihtiyacim var nasil hayir diyecegim diye kara kara dusunursunuz veya kv ye git denir mi vs bunu kafaniza takarsiniz, fakat arsiz bir komsuyu da atlatamiyorsaniz... daha cok isiniz var.
Iyi niyeti suistimal edip karsisindakini kullanan insanlara sinir oluyorum. O yaptiklarindan utanmiyorsa sen yrndan itibaren yapacaklarindan hic utanma canim. Yok oyle uyanik gecinipte insan kullanmak, akilliyim zannedip gecinmesin.. senmi dertli olacaksin yaa edebinden soyleyemyceksin icine aticaksin dertli olacaksin bide 3 aylik yeni gelin halinleOlmaz oyle sey haddini bilsin. Sende
kapat kapini uzat ayaklarini otur evinde miss gibiIyi niyeti suistimal edip karsisindakini kullanan insanlara sinir oluyorum. O yaptiklarindan utanmiyorsa sen yrndan itibaren yapacaklarindan hic utanma canim. Yok oyle uyanik gecinipte insan kullanmak, akilliyim zannedip gecinmesin.. senmi dertli olacaksin yaa edebinden soyleyemyceksin icine aticaksin dertli olacaksin bide 3 aylik yeni gelin halinleOlmaz oyle sey haddini bilsin. Sende kapat kapini uzat ayaklarini otur evinde miss gibi
Y
Ya iste insan ilk zamnlar fark edemiyor ya ben oyle yetismedim ki ne bileyim diyorum yaticam uyuycam bunlarida denedim 5 dk so ra kapimi caldi acmadim acana kadar caldi ya uyuma benim canim sikiliyo dedi sok oluyorum yani tuhaf anlatamiyorum ki degisik bi yapisi var keske senin dedigin gibi hazir cvp olsamda o an aklima gelse soylesem bunlari
Hersey anlattigim gibi bendr ilkkez karsilasiyorum allahta birdaha karsilastirmasinilk defa duyuyorum böyle bir şey. Nasıl bu seviyeye geldiniz onunla?
Bir şekilde tavrınızı koymanız lazım. bugün böyle yapanı ilerde düşünemiyorum her şeyin bir adabı varHersey anlattigim gibi bendr ilkkez karsilasiyorum allahta birdaha karsilastirmasin
bence saykoluk var komşunuzda.. çocuk gibi koca kadını mı eyleyeceksiniz? yok vallahi yolarım. küserse küssün böyle insanların hayatınızda olması size bir fayda sağlamayacaktır.
Adap yoksunu inan bana anlattiklarimin eksigi var fazlasi yok inanBir şekilde tavrınızı koymanız lazım. bugün böyle yapanı ilerde düşünemiyorum her şeyin bir adabı var
Ayy inan bana oyle dedi bak ben buldum bunuda ogrendin dedi cildiriyorum aklima geldikce
bu ne pişkinlik?! "uyuma canim sıkıliyor" diyebiliyorsa ve acil bir durum olmadigi halde kapiyi israrla bilerek oyle caliyorsa iliskiyi kesmenin vakti gelmis de geciyor...Y
Ya iste insan ilk zamnlar fark edemiyor ya ben oyle yetismedim ki ne bileyim diyorum yaticam uyuycam bunlarida denedim 5 dk so ra kapimi caldi acmadim acana kadar caldi ya uyuma benim canim sikiliyo dedi sok oluyorum yani tuhaf anlatamiyorum ki degisik bi yapisi var keske senin dedigin gibi hazir cvp olsamda o an aklima gelse soylesem bunlari
Canim seni cok yumusak yuzlu bulmus bu kadin o yuzden kibarca terslemeni bile anlamayabilir. Baktin olmuyor biraz sert koy tavrini. Nasil enteresan bir kisilikmis verdigi cvba bak uyuma canim sikiliyor. Belliki aile yapisi, gorgusu apayri bi insanY
yok ya çıldırma var böyle insanlar senin komşun olması kötü olmuş sadece, madem işler bu kadar sarpa sarmış, önceki dediğim ceketi unut, bornoz, havlu koy kapının yanına ne zaman çalsa kapıyı duşa giriyo ol. Laf ederse yeni evliyiz biz de. Elinde telefon olsun veya bir şey demesine fırsat kalmadan teyzemle görüşüyorum sonra konuşuruz de kapat kapıyı, çalarsa tekrar hala görüşüyor ol.
Hiç mi birşey kar etmiyor, en olmadık kartı oynıcan
Acı ama gerçek "sen gel ama çocuğunu bir daha getirme lütfen evime, kırılırsın diye söylemiyordum ama nefret ederim seninki gibi yaramaz çocuktan"
bu ne pişkinlik?! "uyuma canim sıkıliyor" diyebiliyorsa ve acil bir durum olmadigi halde kapiyi israrla bilerek oyle caliyorsa iliskiyi kesmenin vakti gelmis de geciyor...
Ona hicbir bahane sokmez cunku 1dk sonra aninda kapinizda bitecek belli ki.
Yorulmaya hic luzum yok.
Apartmanda bir kapiniz eksik olsun, cok zorluk cekmezsiniz.
Cok cok cokCanim seni cok yumusak yuzlu bulmus bu kadin o yuzden kibarca terslemeni bile anlamayabilir. Baktin olmuyor biraz sert koy tavrini. Nasil enteresan bir kisilikmis verdigi cvba bak uyuma canim sikiliyor. Belliki aile yapisi, gorgusu apayri bi insan
benim boyle bir ogretmenim vardi... dersten sifir alma pahasina bos kagit verip cikardim, sirf beni sevmesin diye... cocukluk iste, yine kendimi cezalandirmis oluyordum.Hersey anlattigim gibi bendr ilkkez karsilasiyorum allahta birdaha karsilastirmasin
benim boyle bir ogretmenim vardi... dersten sifir alma pahasina bos kagit verip cikardim, sirf beni sevmesin diye... cocukluk iste, yine kendimi cezalandirmis oluyordum.
bazi insanlar hayirdan bile anlamiyor, saplantili oluyorlar,
eger her yolu denediyseniz tum kapilari kapatmaktan baska care kalmiyor...
sormayin o ogretmenim de benimle o kadar ilgilenirdi ki... sizinkinin tersine bana hediyeler, haftasonlari etkinlik biletleri vs surekli iletisim kurmak icin de bahanesi olurdu.Daha zaten kalbi kirilir falan diye dusunmicem ne olursa olsun bitti artik
sormayin o ogretmenim de benimle o kadar ilgilenirdi ki... sizinkinin tersine bana hediyeler, haftasonlari etkinlik biletleri vs surekli iletisim kurmak icin de bahanesi olurdu.
kirmayayim diyordum ama belli bir sure sonra psikolojim bozulmustu. Hic olmadigim kadar yalniz kalma ihtiyaci duyuyordum.
O yuzden aglamanizi vs anliyorum...
senin yine ogretmeninmis okul disinda rahat olursun bu benim kapi komsum kapinin onundeki ayakkabilara kadar kontrol eden biri anlatilmaz yasanir boyle bi insan. Herkes türlü turlu imtihandan geçiyorda bazilari benim gibi kirmaktan korkarken heryerinden kirili veriyor keske sen gibi olsamda azcik imada bulunabilsem herkesin yaradilisi farkli iste ama bu alışkanlığı bende zamanla kazanicam cok yordu beni çok
sormayin o ogretmenim de benimle o kadar ilgilenirdi ki... sizinkinin tersine bana hediyeler, haftasonlari etkinlik biletleri vs surekli iletisim kurmak icin de bahanesi olurdu.
kirmayayim diyordum ama belli bir sure sonra psikolojim bozulmustu. Hic olmadigim kadar yalniz kalma ihtiyaci duyuyordum.
O yuzden aglamanizi vs anliyorum...
Mesela uyumaniz icin dedigi seye "uykusuzlugum ile can sıkıntin arasinda bir tercih yapmami mi bekliyorsun x abla? " diye sorar,
sonra da hala kapida dikiliyorsa veya ayni rahatlikla devam ediyorsa "kusura bakma uyumam gerekiyor esimle de vakit gecirebilmek istiyorum" der kapimi kapatirdim... bu da kovmanin kibarcasidir sonucta ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?