Komşuma sinir oluyorum...

Kitikafa

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
494
52
643
kızlar dün tv izlerken uyumuş kalmışım.Bir gürültüyle uyandım ki sormayın hemen saate baktım ne oluyor diye saat gecenin 12 30 u ve benim komşum çatıda odun kırıyor.Biliyorum çünkü daha öncedende yapıyordu.Onlarla hiç samimiyetim yok.Eşimde huzursuzluk çıkmasın diyor.onların kendi evi bizimki ise kira ama ev sahibimiz onlar değil.bu kadarda olmazki ne yapmalıyım sizce.

Belki başka vakitleri yoktur be arkadaşım..
Belki de aniden hazırlıksız kalmışlardır,üşümemek için ne yapsın insanlar..
Bence hiç kızmayın,sinirlenmeyin..:teselli:
Ne bileyim,ben olsam öyle bir durumda hiç kıyamazdım..

o saatte odun kıran tahtaya ne yapılırki eğer konuşma fayda ederse sözü ve nazı geçen birinin konuşması en güzeli

bi kaç kez olsa inanın sorun yapmam ama süreklilikgösteriyor o yüzden çok sinirleniyorum .Eşimde sağolsun aman komşular rahatsız olmasın diye sabah bana saç kurutma makinası bile açtırmaz.

neeeeeeeeee o saatte odun kırmakmı gündüz ne işleri varmış daha öncedende yapıyorlarmış bir seferlik olsa neyse uygun bir dille uyarın derim

tutar bişey der,bende dayanamam bağırır çağırırım işte husursuzluktan korkuyor hiç bulaşmıyorum ama bi gün fena patlayacağım.

bence içinizde daha fazla biriktirmeden sakince tatlı dille konuşmayı deneyin olmazsa yöneticiye gidin..

aynen valla bende kıyamam.
belki başka vakitleri yoktur hakkaten.ne bileyim adam sabahın köründde çkıkıp gece yarısı geliyodur eve.ancak fırsat bulmuştur.
veya hazırlıksız yakalanmışlardır.
yani çokta kızılacak bi konu değil bence.
gecenin yarımında,bu soğuklarda hiç bir Allah'ın kulu mecbur o
kalmasa çatıya çıkıp odun kırmaz..:1closedeyes:.hele gıcıklık olsun diye hiç yapmaz...:1closedeyes:

bi kere olduysa sorun yapmam ben..gerçi benim üst komşu 4 ay boyunca her gece 12'den sonra mobilyalarla oynayıp,temzilik yaptı daha bikere bile çıkmadım ama..hani sürekli geceleri odun kırıyosa uygun bi dille rahatsızlığınızı anlatın..bide kendi evlerinin sahibi olmanın rahatlığı da vardır belki ama bahane olamaz tabi..

Her zaman böyle yapıyorlarsa rahatsız olduğumu dile getirirm düzgün bir şekilde...
Ama bir iki kere olduysa aldırmam o an için lazımdır derim geçerim...

aynı hatayı tekrarlarsa ,uygun bir dille uyarmak lazım. ama komşunuz yapılmaması gereken bir hata yapmış,gece yarısı odunmu kırılır?

sizden ses çıkmadıkça rahatsız olmadığınızı düşünüyodur. illa kavga değil tatlı tatlı konuşun. ne bileyim gerekirse yardım teklif edin diycem ama çeşit çok bundan sonra bütün odunları size kırdıracak kadar odun birisi olabilir :)

bencede tatlı dille hanımına söyle sonuçta hastalık var sağlık var. ben hasta olduğumda valla değil odun sesi benim evdeki kocamın sesini bile duymak istemiyorum yani...

canımbencede önce bi tatlı dille söyleyın yanı rahatsız oluyoruz diye.tamam bide olur maruz görürsün ama hep böyleyse önden bi konuşun sakın ve güselce.

aaa bu kadarıda olmaz.eşinin konuşması gerek.insan kalp krizi geçirir ya gece yarısı aniden tak tukklava:ben o konuları eşime havale ediyorum baştan oda seninki gibiydi ama dilimden kurtulamayacağını anlayınca o uyarmaya başladı.bence sonuna kadar haklısın,işini kış tutsun gündüz hazırlasın.öptüm canım üzülme:a015:

ayyy aynı sorun bendede var. Bizim komşuda gece yarısı odun kırıyo çatıda bende sinir oluyorum.ama bişy yapamıyom

bir kereye mahsus olan gürültüye ses çıkarmam ama bu alışkanlık haline gelirse yapılması gereken neyse yaparım. nitekim üst kat komşuma gereken uyarı yapıldı. aynı şeye devam ederse polise kadar giderim. 2 senedir çekiyorum çünkü.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…