sadece yelegi verebilirdi. hediyenin ucuz olması değil konu kullanılmış veLEKELİ olması..Sonucta birsey hediye etmek istemis belki maddi durumu iyi degildir icerde sakladigi seylerden verdi yani kullanilmamis icerde saklanmis önceden alinmis seyler lekelenmisdir oda görmemisdir .
Haklisiniz insan kendi onuruna yetiremiyor bir tepki göstermeyi, ama poşetini gördükçe, aklıma geldikçe deli oluyorum.. bebek yendiğimiz için ayrıca tesekkur ederim.Bence hic bisey yapmayin lutfen, bosverin gitsin. Boyle seyler olabiliyor malesef. Bende boyle seylerden hoslanmam cunku cok pahali bisey degil sana altinmida 10 liraya iki tane zibin alsaymis en azindan hadi durumu yok diyelim ya hic almasin sana bi kektir biseyfir yapsin versin dogum yaptin sut olsun manasinda benim komsum oyle yapmisti cokta hosuma gitti. Ve boyle bi hediye birisi tarafindan banada gonderildi bebek takimi ust kiyafetinin baglama ipleri kesilmis yikanmaktan rengi solmus uzerinde gecmeyen bir koca leke yani gorunce hosuma gitmedi boyle bisey hic kullanmadim tesekkur ettim ama belli etmedim onu dusunmus onu getirmis hic bisey belli etme deme bisver bence ayip olur gereksiz munakasa olur bebeginde hayirli saglikli olsun canim
Aynen bende boyle düşündüğüm için çok üzüldüm, fakir fukara olsa ya da adet düzen bilmese eyvallah der geçerim. Bebegim de 8 aylık olacak 8 ayda yapa yapa bu hediyeyi yapmak kasittan başka ne olabilir ki..bence de umursamayın en azından o da kendi kalitesini göstermıs.Hıç samımı olmayın bu saatden sonra.Ama aynı kurumda çalıştığınız tahsilli bir kişinin bu tarz hediye getirmesi de tamamen sizi üzmek adına yapılmış bir şey gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?