Komşumun bebek görme hediyesi!

o bu hediyeyi verirken utanmıyorsa siz de onun yüzüne bunu bir şekilde çarpabilmelisiniz bence.

Ben de bir şey yapmam atarım çöpe gider.
Ya da onun bebeğine götürürüm

Bu arada o pijama bebek için fazla büyük değil mi

çöpe atarım hemde onun görecegi biçimde..
herkes kalitesini yapar hiç takma kafana.

Sonucta birsey hediye etmek istemis belki maddi durumu iyi degildir icerde sakladigi seylerden verdi yani kullanilmamis icerde saklanmis önceden alinmis seyler lekelenmisdir oda görmemisdir .
sadece yelegi verebilirdi. hediyenin ucuz olması değil konu kullanılmış veLEKELİ olması..

Ben olsam bu kadar zor durumda olduğumuzu bilmiyordum çok uzuldum halinize acımak Allaha mahsustur bir ihtiyacın olursa çekinme der eline 20 lira sıkıştırırım...

Haklisiniz insan kendi onuruna yetiremiyor bir tepki göstermeyi, ama poşetini gördükçe, aklıma geldikçe deli oluyorum.. bebek yendiğimiz için ayrıca tesekkur ederim.

herkesin görgüsü başka işte, insanları terbiye edemez yalnız ona göre davranırsın. hiç kafana takacak bir durum değil. geç git.

Şakamı bu eger gercekse cok sacma hiç getırmeseydı daha iyiydi bence

İyi de parası yoksa hediye alacak izah eder, şöyle çeşit çeşit tatlı yapar borcamlarda onları verir. Allah aşkına pazarda bir bebek tulumu 10 lira bir şey. 3 liraya mama önlükleri var bebeklere, alır ikisini yıkar ütüler hediye eder. Böyle lekeli şeyleri verip ayıp etmektense hiç vermemek daha iyi, ayrıca komşulardan bebek hediyesi geldiğini de ilk kez duydum ne alaka dedim. Ben olsam çöpe atar hiç samimi olmam.

Sakın cöpe falan atma toz bezi yap balkonada ser gözüne gözüne sookkk

Aynen bende boyle düşündüğüm için çok üzüldüm, fakir fukara olsa ya da adet düzen bilmese eyvallah der geçerim. Bebegim de 8 aylık olacak 8 ayda yapa yapa bu hediyeyi yapmak kasittan başka ne olabilir ki..

valla inanın bende bebeiş için alışveriş yapıyorum ama 20 tl ye bile çok güzel tulumlar var. bu devirde ki çalışıyormuş çalışmasa bile 10 tl bir papuç alsa o bile makbule geçer. ben bir art niyet gördüm açıkçası. sinir etme durumu gibi. ben olsam gider kibarca benim bebeğime yenileri aldık, sen ihtiyacı olanlara ver derdim ve gelirdim. ya da çok sinir olursam tersim pistir. o kapıya çıkınca yer bezi gibi gösterip kapı eşiğini siler bir sürede orada bekletirdim.

Pes vallahi. Hiç utanmamış mı o hediyeyi getirirken, açıp bakacağınız aklına gelmemiş mi acaba? Hiçbir şey getirmese çok daha iyiymiş. Bence siz bundan sonra pek muhatap olmayın, o hediyeyi getirirken utanmayan insan sizin söyleyeceğiniz sözlerden de utanmaz. Aranızda dolaylı yollardan dahi olsa böyle bir konu geçtiğinde şöyle diyebilirsiniz. Ne saygısız insanlar var kullanılmış şeyleri hediye diye getiriyorlar, hiç gerek yok ki ben zaten kimseden hediye beklemiyorum. Hediye alacak gücü yoksa almasın, o saygısızlık olmaz ama kullanılmış kıyafet hatta bir de lekeli kıyafet getiren insanların çevresine hiç saygısı olmadığını anladım dersin o da üstüne alınır.

1 -cok ayıp kullanışmış giysi ne münasebet.
2- onu ona ıade ederdım karıstırmıssın herhalde kullanılmıs gıysı cıktı ıcınden canım derdım .

ve 10 tl hedıye alacaklarsada insanlar bence pazardan fılan almasınlar ,ben sahsen ogluma hıc bır boyle hedıyeyı gıydırmedım
cuval cuval kaldılar kenarda.en azından 5 ,10 lıra verırlerde ınsan ustunu tamamlar ıhtıyacını gorur

Kıızzzz, sakla onun da bebegi olursa aynen iade et ona

Ayip etmis dogrusu ama o da onun karakteri,bosver bisey yapma. Gorusmezsin olur biter, ailesinden oyle gormus demek ki

bilmiyorum ama şok oldum,
insan bunu hakaret olarak algılar. senin bebegine bunu layık gördüm der gibi olmuş. dalga geçilmiş gibi hissederdim ben.
kesinlikle görebilecegi şekilde çöpe atardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…