Sanmiyorum oyle olsa vermezdi.İyi fikir aslında ama iki gündür çok üzüldüm, o da üzülür mu diye düşünmeden edemiyorum.
Rutubetli ve parfüm karışık kokuyor. Eline aldığına tiksiniyor insan. Toz bezine doku eski bende de var :)
Hahaay ayni olay banada olduuuuBu olay bana 3 sene once evlenirken kayinvalidemin nisan bohcasinda 350 tl ye aldim die ove ove anlatarak bitiremedigi ve daha sonra komsularimin onunde bohcayi actigimda geceligi bi pacavraya sarip birde geceligin alt kisminda kocamann sari lekeleri gorup komsularima utandigim ve cok zoruma gidip ailemin nutku durdugu o olay geldi aklima.cok buyuk bi terbiyesizlik.sonra esim yakmisti geceligi.esim ailesine bir suru sikinti cikarmisti.ama cok buyyk bi terbiyesizlik ogun bugundur kayinvalidemi sevmem
Boyle kaynanalar var iste komsun kullanilmis getirir cok zoruna gitmezde kaynana getirince daha bi zoruna gidio insanin.Hahaay ayni olay banada olduuuu
Bence hic bisey yapmayin lutfen, bosverin gitsin. Boyle seyler olabiliyor malesef. Bende boyle seylerden hoslanmam cunku cok pahali bisey degil sana altinmida 10 liraya iki tane zibin alsaymis en azindan hadi durumu yok diyelim ya hic almasin sana bi kektir biseyfir yapsin versin dogum yaptin sut olsun manasinda benim komsum oyle yapmisti cokta hosuma gitti. Ve boyle bi hediye birisi tarafindan banada gonderildi bebek takimi ust kiyafetinin baglama ipleri kesilmis yikanmaktan rengi solmus uzerinde gecmeyen bir koca leke yani gorunce hosuma gitmedi boyle bisey hic kullanmadim tesekkur ettim ama belli etmedim onu dusunmus onu getirmis hic bisey belli etme deme bisver bence ayip olur gereksiz munakasa olur bebeginde hayirli saglikli olsun canimMerhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?Eki Görüntüle 1665684 Eki Görüntüle 1665685
Ayyy seni alcaltmaya calisana bak ya yeminle kiyafetin fotorafina bakarken gulme krizine girdim yanimdakiler soruyo neye guluyosun diye gosterdim gulduler o kendi getirdigi kuflu dona baksinda oyle havalansin aynen oyle soyle senin cocuklarin kuculenimi kiz bunu mu giydiriyodun cocuklarina de o pacalari hele nasil paca o genis genis toz bezi yap kiz sen onu sehpalari iyi siliyo yarisinida sana veriyom sil de leke birakmiyo de lutfenSamimi değiliz çok ama hem is arkadaşı hem yan komşu, birde çok bakımlı kendi olsun çocukları olsun hep kaliteli ve moda giyinirler, kasıtlı olduğunu düşünüyorum malesef çünkü her fırsatta beni okul yabancı dil gibi unsurlarla alçaltmaya çalışır ama ben kulak asmıyordum. Bu bardağı taşıran damla oldu biraz.
Onun cocugu olsa o getirdigini paketleyip vermek cok hos olurdu amaValla ben utanirim yuze vurmayi boyle seyleri ama o kadina layik oldugu sekilde davranirim artik mesela onun cocugu olsa hediye goturmem vs
Ay inanmiyorum ya benim gorumcem dogum yapsa hem cocuguna hem kendisine hediye alirdim en guzellerinden yengeyim sonucta yani elmiyim demi cok ayipSana bunu yapan el insani benim yengem benim kizim dogunca kendi kizinin eski elbisesine zimbayla uyduruk bir etiket zimbalayip paketleyip getirdi uzerinde sut ve kusmuk lekeleride cabasi daha bunu yapan yengede yuksek lisansli iyi maasli falan gorgu diplomayla falan olacak sey degil ben onun kizlarina stajer maasimla neler almistim gormen lazim yinede helal olsun aldiysam kuzenlerime aldim o gorgusuz kariya degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?