Komşumun bebek görme hediyesi!

Acaba size bisey mi anlatmak istedi

Bu olay bana 3 sene once evlenirken kayinvalidemin nisan bohcasinda 350 tl ye aldim die ove ove anlatarak bitiremedigi ve daha sonra komsularimin onunde bohcayi actigimda geceligi bi pacavraya sarip birde geceligin alt kisminda kocamann sari lekeleri gorup komsularima utandigim ve cok zoruma gidip ailemin nutku durdugu o olay geldi aklima.cok buyuk bi terbiyesizlik.sonra esim yakmisti geceligi.esim ailesine bir suru sikinti cikarmisti.ama cok buyyk bi terbiyesizlik ogun bugundur kayinvalidemi sevmem

Çok ayıp etmiş hediyeleşmek bizim değerlerimizdendir elimizden gelenin en iyisini yaparız toplum olarak.Bu nasıl böylesi güzel bir değerden yoksun kalmış anlayamıyorum.Benim başıma gelse böyle bişey sanırım milat olurdu onunla ilişkilerim konusunda.Hediyeden önce hediyeden sonra...

bana da bir tanidik oglunun eskimis yikanmaktan rengi solmus kiyafetlerini getirmisti.
ama verirken kusura bakma alamadim dedi.
onemli degil dedim. gercekten sorun da etmedim ama giydirmedim de. cope gitti bir sure sonra.

Hahaay ayni olay banada olduuuu

Rezillik.
Ayip ya.
Ama yinede ben bisy yapmazdim.
Adam yerine koymazdim bundan sonra o ayri.

Bence hic bisey yapmayin lutfen, bosverin gitsin. Boyle seyler olabiliyor malesef. Bende boyle seylerden hoslanmam cunku cok pahali bisey degil sana altinmida 10 liraya iki tane zibin alsaymis en azindan hadi durumu yok diyelim ya hic almasin sana bi kektir biseyfir yapsin versin dogum yaptin sut olsun manasinda benim komsum oyle yapmisti cokta hosuma gitti. Ve boyle bi hediye birisi tarafindan banada gonderildi bebek takimi ust kiyafetinin baglama ipleri kesilmis yikanmaktan rengi solmus uzerinde gecmeyen bir koca leke yani gorunce hosuma gitmedi boyle bisey hic kullanmadim tesekkur ettim ama belli etmedim onu dusunmus onu getirmis hic bisey belli etme deme bisver bence ayip olur gereksiz munakasa olur bebeginde hayirli saglikli olsun canim

Ayyy seni alcaltmaya calisana bak ya yeminle kiyafetin fotorafina bakarken gulme krizine girdim yanimdakiler soruyo neye guluyosun diye gosterdim gulduler o kendi getirdigi kuflu dona baksinda oyle havalansin aynen oyle soyle senin cocuklarin kuculenimi kiz bunu mu giydiriyodun cocuklarina de o pacalari hele nasil paca o genis genis toz bezi yap kiz sen onu sehpalari iyi siliyo yarisinida sana veriyom sil de leke birakmiyo de lutfen

Ay inanmiyorum ya benim gorumcem dogum yapsa hem cocuguna hem kendisine hediye alirdim en guzellerinden yengeyim sonucta yani elmiyim demi cok ayip

selam canım bu olay benımde başıma geldı eşımın dayısının hanımı bna resmen pacası ve kolu yırtk getirdiydı gördügumde çok üzülmstm görumcemlere gösterdm çok kızdilardı bna gerı ver dediler ama ben yapamadm ki bu insanın durumu iyı görumcemin kızına küpe yapmştı(sanırım bu beni çok üzdüydü) boşver bişey dme allaha havale et canım

O, onu getirmeyi layik gormus kendisine..
Aklima acaba sandiktan falan cikardi da kontrol etmeden mi getirdi diye geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…