Komşumun bebek görme hediyesi!

Nice tahsilli ama bir o kadar da pinti kişiler tanıyorum , lnsan gerçekten yakıştıramıyorlar ama kendi çocuklarının doğum günü olunca herşeyin fiyakalısını bekliyor böyle tipler , sonuçta bunlar paralı insanlar , evde oturan ev hanımları değil
tahsilli dediniz maddi durumuda iyidir herhalde yoksa dicektim ki belki parası yoktu yazık

bu parasızlık filan değil. çalışan bir kadından bahsediyorsunuz. mağazalarda bile 10-20 liraya neler var bebeklere. bu resmen terbiyesizlik. hiç getirmese daha iyi.
en güzeli hiç sallamamak belki ama ben hiç yapamam öyle çatlarım. ben olsam aynen iade eder ve çocuğuma küçük geldiğini hiç giydirmediğini, lekelerin önceden olduğunu başka birine vermek istiyorsa verebileceğini bööle sakin sakin, güler yüzle söylerim. manyağa bak.

Bu bebek hediyesi konusunda insan epey haksızlık görüyor ki bende görenlerdenim eşimin dayısı ev yaptı ev hediyesi götürdük , sonra biz kendi evimizi yaptık hediye görmedik , sonra dayısının çocuğu oldu yine torununa hediye götürdük , yani herşey kadında bitiyor kadın kendi akrabasını ama hediyeye boğuyor birde böyle hakısızlık yapan var ,
ayrıcada acaip sevimsizler ki dayısı telefonu çaldırır pintilikte sınır tanımıyorlar , böyle insanlarada hiç sempatim yok

Cevremde ev hanımları da çok var ama boyle bir hareketi bundan başka gormedim, pinti ise hic getirmese daha iyi değil mi, yakasına yapışmadım neticede ama bu hanimin derdi başka anladım da, getirdiklerini çöpe mi atsam ne yapsam bilemiyorum, iade etmeye benim edebim razi gelmiyor. Boyle bir şeyi kabul etmek de gururuma dokunuyor.

Bu arada size ve herkese cevapları için çok tesekur ederim, moral oldu yazdiklariniz.

aslında bence kıyafet kullanılmamış ama kirlenmiş. bir şey dökülmüş üstüne sanki. belki haberi yoktur. Evde bakıcı falan varsa o yaptıysa kadın bakmamış olabilir mi?
Yoksa normal bir insan getirmez yani böyle bir şey.

Bazısıda statüye göre hediye alır sana o hediyeyi layık görür , yani etiketine göre birde bunlardan nefret ederim ben

Birde benim kızıma elde işledikleri
bebek kıyafetleri getirenide beğenmezdim , ben bunuda pintilik olarak görüyorum ,
birde çok basit duruyor , hediye hazır alınmalı bence ,
elde işlemeler çok birbirine benziyor birde estetik değil , genelde renkleri uyumsuz ve iğrenç oluyor , ben rengi çok önemserim

Hiç bir şey söylemem. Kendi ayıbı beni bağlamaz. Atarım çöpe. Mesafemi korurum o anlar zaten.

Bebeğimin güzel kıyafetli resimlerini de arada bir gösteririm ki nasıl özenli ve temiz giydirdiğimi görsün.

ben geri veremezdim sanırım...
birde çok yakın değer verdiğim biri olsa kırılırdım ama sonuçta çokta muhabbetiniz yokmuş.. umursamayın.

tovbe estafurullah
aynı seyı bende dusundum
o paca modelı kalkalı yıllar oldu
pazarda bıle satmıyorlar artık bu takımları

Durumu olmayabilir ama öyle getireceğinede keşke getirmeseydi daha iyiydi ayıp etmiş alay etmiş gibi

Benim Teyzem böyle bir şey yaptı zamanında, pek sevmem kendisini, ama komşunuz yaptıysa siz de pusuya yatın ilerde hirsinizi alırsınız bence. Ama yaşı varsa eğer gözleri görmemiş olabilir, gözlük takmayip görüyorum diyip aslında tam göremeyen çok insan var, 40 yaş üzerinde bile gözler bozulmaya başlıyormus.

Yanlış paket getirdin sanırım diyerek konuşabilirsin.
ayıp etmiş gerçekten.
doğum hediyesi mi bu bir de?

Benim kız kardeşime doğum hediyesi olarak erkek kıyafeti gelmişti o geldi aklıma.
Ama getiren teyzenin durumu pek yoktu belki de kendi torununa gelen hediyelerden birini getirmişti.
Durumunu bildiğimizden konusu pek olmadı. Ama şu durumda kasıtlı birşey varsa; diğer arkadaşların dediği gibi, onun görebileceği bir şekilde çöpe atardım.

bende tam tersi elde yaptıysa benim için daha değerli oluyor.. arkadaşım yelek örmek için ip almış.. dünyanın en bonkör insanıdır cimrilik asla bilmez..maddi gücüde epey yerinde.. zamanı bile yok aslında..ama emek vermiş işinin gücünün arasında bebeğime yelek örüyor.. bundan daha değerlisi yok benim için.. bu tür şeylere cimrilik olarak bakmamak lazım.. değer verdiğini gösterir bence...

Getirilen hediye çirkin, modası geçmiş, bedeni küçük-büyük olabilir. Bunlara takılmazdım fakat PİS,LEKELİ getirmek nedir ya ?
Durumu yoksa getirmeyiversin ya da yıkasın çok mu zor? Bence büyük ayıp etmiş, sizden hediye isteyen yoktu böyle pis kıyafet verildiğini de ilk kez görüyorum lütfen geri alın diyin.

ben olsam kesınlıkle ıade ederım tum mesajları okudum durumu olan bırıymıs burnuda havada
sana bı mesaj vermeye calısıyor bellı kı ezmek ezıklemek ıstıyor ama bu fırsatı ona vermezdım
zaten yapmazsam sınır hastası olurdum unutamazdım yedırmem lazım olurdu ona bunu :)

ben olsam boşete koyup kapnın önüne koyarım görsün çöpe atıgını

Kesinlikle katılıyorum
bende örgü yelekleri ve hırkaları cok begenıyorum bebeklerde
suanda oglum 5.5 yasında orgu yelegı olsa sabah gıydırırım mesela ama yok . orsemmı dıyorum bu ara bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…