tahsilli dediniz maddi durumuda iyidir herhalde yoksa dicektim ki belki parası yoktu yazık
Cevremde ev hanımları da çok var ama boyle bir hareketi bundan başka gormedim, pinti ise hic getirmese daha iyi değil mi, yakasına yapışmadım neticede ama bu hanimin derdi başka anladım da, getirdiklerini çöpe mi atsam ne yapsam bilemiyorum, iade etmeye benim edebim razi gelmiyor. Boyle bir şeyi kabul etmek de gururuma dokunuyor.Nice tahsilli ama bir o kadar da pinti kişiler tanıyorum , lnsan gerçekten yakıştıramıyorlar ama kendi çocuklarının doğum günü olunca herşeyin fiyakalısını bekliyor böyle tipler , sonuçta bunlar paralı insanlar , evde oturan ev hanımları değil
Cevremde ev hanımları da çok var ama boyle bir hareketi bundan başka gormedim, pinti ise hic getirmese daha iyi değil mi, yakasına yapışmadım neticede ama bu hanimin derdi başka anladım da, getirdiklerini çöpe mi atsam ne yapsam bilemiyorum, iade etmeye benim edebim razi gelmiyor. Boyle bir şeyi kabul etmek de gururuma dokunuyor.
Bu arada size ve herkese cevapları için çok tesekur ederim, moral oldu yazdiklariniz.
tovbe estafurullahAyyy seni alcaltmaya calisana bak ya yeminle kiyafetin fotorafina bakarken gulme krizine girdim yanimdakiler soruyo neye guluyosun diye gosterdim gulduler o kendi getirdigi kuflu dona baksinda oyle havalansin aynen oyle soyle senin cocuklarin kuculenimi kiz bunu mu giydiriyodun cocuklarina de o pacalari hele nasil paca o genis genis toz bezi yap kiz sen onu sehpalari iyi siliyo yarisinida sana veriyom sil de leke birakmiyo de lutfen
Durumu olmayabilir ama öyle getireceğinede keşke getirmeseydi daha iyiydi ayıp etmiş alay etmiş gibiMerhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?Eki Görüntüle 1665684 Eki Görüntüle 1665685
Birde benim kızıma elde işledikleri
bebek kıyafetleri getirenide beğenmezdim , ben bunuda pintilik olarak görüyorum ,
birde çok basit duruyor , hediye hazır alınmalı bence ,
elde işlemeler çok birbirine benziyor birde estetik değil , genelde renkleri uyumsuz ve iğrenç oluyor , ben rengi çok önemserim
Kesinlikle katılıyorumbende tam tersi elde yaptıysa benim için daha değerli oluyor.. arkadaşım yelek örmek için ip almış.. dünyanın en bonkör insanıdır cimrilik asla bilmez..maddi gücüde epey yerinde.. zamanı bile yok aslında..ama emek vermiş işinin gücünün arasında bebeğime yelek örüyor.. bundan daha değerlisi yok benim için.. bu tür şeylere cimrilik olarak bakmamak lazım.. değer verdiğini gösterir bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?