Komşumun bebek görme hediyesi!

Çok beğendim aldığım en güzel hediyeydi derim.

Normal değil,belli çok önemsemeyin.

Banada şu ara bebek görmeye cok gelen var. Bunun için kapıya gıdılmezde çöpe atın bence mesafeyıde koyun araya

Geri verirdim o takımları verirken utanmıyosa sen geri verirken hhiiiççç utanma canım çarp yüzüne hatta lafınıda kendi çocuğuna giydirsin densiz muhtemelen zaten kendi eskisidir.
G..........zekalı yaa.

ben olsam direk götürüp eline verirdim çöpe atacaktın sanırım bana verdiğin hediyelerin içine karışmış derdim kapıdan verip geri dönerdim

alır çöpe atarım hatta hiç poşete falanda koymam dogru çöp tenekesine ki geçerken görür belki, birşey dersede kusura bakma ama lekelı kullanılmıs kıyafetlerı bebegıme gıydıremem saglıgı herseyden once gelır, benım zaten hedıye beklentım yok kımseden ama ılla bırsey getırılecekse de adabına uygun seyler olmalı der gecerım..

hepimizin başına geliyor. banada bi tanıdığım yeni evlendik eve geldiler, tabağı çatlamış, üst kapağı inanılmaz çizik bi pastalık getirdi. ilk fırsatta çöpe gidecek! getireninde tanıdıklarına sölicem attım diye. kv'lerin akrabası idi... sölicem. Kesin atmasan bana versen derdi.
Ki yine aynı kişi el çantasından 2-3 çorap atlet paketi çıkardı, oturuyordu, önüme atıverdi bunları sana aldım diye. evdeydide size getirdim dedi. elbet gidicem bende onların evine er ya da geç! bende iki üç paçavra şey alıcam, valizimden çıkarıp önüne atıvercem :)
Sende at gitsin çöpe. o kişiyede ederi kadar değer ver. aranızda tanıdık biri varsada söyle çıtlat onada. gider söyler nasıl olsa o kişiye :)

Görebileceği şekilde çöpe atın varsa böyle bir imkanınız...

yüzünüze nasıl bakıcak bilmiyorum , boşverin gitsin birşey söylemeyin sonra önemsendiğini sanır.

bence de umursamayın en azından o da kendi kalitesini göstermıs.Hıç samımı olmayın bu saatden sonra.Ama aynı kurumda çalıştığınız tahsilli bir kişinin bu tarz hediye getirmesi de tamamen sizi üzmek adına yapılmış bir şey gibi.

Canım bu seni önemsemediği ve umursamadığnın bir göstergesi bence öyleki ne düşüneceğini kaale bile almıyor yani Genelde eğitimli durumu iyi olanlar böyle yapıyor diyorsunya bu da o sebepten görgüsüzlükten başka bir şey değil.
Getirdiğiniz hediyeyi nerden almıştınız üzerinde lekeler var değiştireyim bari yazık ziyan olmasın diyin..

Ben olsam hiç umurumda olmaz. Çocuğum onun getireceği iki parça eşya ile büyümeyecek sonuçta ama yaptığı ayıp gerçekten. Mesafemi korurum,lafınıda etmem. Bu parçaları getireceğine 20 liraya lcw,pazar vb biryerden iki parça temiz birşeyler getirebilirdi ama bu resimdekileri getirmek ayıp,insan utanır yani. Ben kızımın hiç giymediği kıyafetleri bile bebek hediyesi götürmedim,bedeni olmaz,beğenmezse değişiremez diye,muhakkak değistirme kartı koydururum pakete ki işine yarasın karşimdakinin kaldı ki lekeli vs vermek. Bu bayanın yaptığı ayıp yani kesinlikle. Şu an maddi imkanı olmayabilir diyeceğim,onuda oturtamadım bahsettiğiniz özelliklere.
Çok ayıp etmiş,kendi zevkini,görgüsünü göstermiş. Boşverin.

insan işte, ne yapacaksın?
annemin bir akrabası geldi aklıma. çocuklarının eskilerini götürürdü hediye diye bebek görmeye gittiğinde. tabi ki lekeli, sökük, delik, rutubet kokan..
yani, eskileri vermek kötü bir şey değil. bana da kuzenim kızının eşyalarını verdi, çok da işime yaradı. ama hediye adı altında değil..

At gitsin canım çöpe çıkar.Bugün bebek tkmları en ucuzu 5,10,15,25 vs vs diye gidiyor.Kalkıp önceden kullanılmış şeyi getirdiğine göre pek aklı selim değil onun seviyesine düşme çıkar at ikisinide sinir olduğuna değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…