Ayy bende cok severimm.. ablama ormustu kv si beyaz_deliklerinden pembe kurdelasi gecen, yakasi fiyonklu kurdelayla kapanan,cicili bicili dugmeleri olan.. yarım kollu,karpuz kollu modelleri... puf puf angora yununden orulenlerden, hafif simli ipler... cocuga ayri bir sevimlilik katiyor boyle yelek_hirkalar.Kesinlikle katılıyorum
bende örgü yelekleri ve hırkaları cok begenıyorum bebeklerde
suanda oglum 5.5 yasında orgu yelegı olsa sabah gıydırırım mesela ama yok . orsemmı dıyorum bu ara bende
Ayyy seni alcaltmaya calisana bak ya yeminle kiyafetin fotorafina bakarken gulme krizine girdim yanimdakiler soruyo neye guluyosun diye gosterdim gulduler o kendi getirdigi kuflu dona baksinda oyle havalansin aynen oyle soyle senin cocuklarin kuculenimi kiz bunu mu giydiriyodun cocuklarina de o pacalari hele nasil paca o genis genis toz bezi yap kiz sen onu sehpalari iyi siliyo yarisinida sana veriyom sil de leke birakmiyo de lutfen
Ben olsam bu kadar zor durumda olduğumuzu bilmiyordum çok uzuldum halinize acımak Allaha mahsustur bir ihtiyacın olursa çekinme der eline 20 lira sıkıştırırım...
Evet ama bebeğim 8 aylık :)Yanlış paket getirdin sanırım diyerek konuşabilirsin.
ayıp etmiş gerçekten.
doğum hediyesi mi bu bir de?
bende anlamıyorumAyy bende cok severimm.. ablama ormustu kv si beyaz_deliklerinden pembe kurdelasi gecen, yakasi fiyonklu kurdelayla kapanan,cicili bicili dugmeleri olan.. yarım kollu,karpuz kollu modelleri... puf puf angora yununden orulenlerden, hafif simli ipler... cocuga ayri bir sevimlilik katiyor boyle yelek_hirkalar.
Gecen benm kv de bana ormus cırt mavi_lacivert_beyaz kilim desenli/akılli ip. cok agir olmus rengi anne dedim. Sari,bebe mavisi ,beyaz olsaydi keske... Ama olsun en azindan evde giyerler, usumezler. zahmet edip ormus. Zevk_yaraticilik meselesi biraz da..
Keske ben de anlasam orgu islerinden
Yazdiklariniz bana cesaret oluyor çok teşekkürler,arkadaşım konunun tamamına yorum yapacağım
bu komşunuz aynı zamanda iş arkadaşınız. komşuluk dışında farklı ortamlarda da bulunuyorsunuz.
kendisini ne konumda görüyor bilmiyorum ama sizi kendisinden aşağı bir pozisyonda ve durumda gördüğü kesin.
dgs ye çalışan bir insanın, yüksek lisans yapan bir insana darısı senin başına demesi kadar saçma bir durum olamaz
o zaman komşunuza cevap vermemişsiniz, eminim sizi küçük düşürdüğünüzü hissettiğiniz durumlarda da cevap vermemişsiniz.
Bu sessiz kalışlarınızın nedeni ne olursa olsun, komşunuza haddisizlik de tavan yapma hissi uyandırmış.
Ben sizin yerinizde olsam; hiç vakit kaybetmeden ne sinir, ne öfke, ne başka bir duygu hissederek, komşumun kapısını çalar ve X hanım, çocuğuma hediye diye getirdiği şey ancak sana uygun, bana uygun değil deyip iade ederdim.
Bunu hediyeni beğenmediğim için yaptığımı düşünme sakın der, evime girerdim.
Siz sinir olacağınıza, o sinir olup haddini bilsin
Terbiyesiz....
Evet ama bebeğim 8 aylık :)
Ayıp 5-7liraya bile takımlar var maksat bişey götürmekse.ama böyle bişey getirdiği için utanmalı.birraya gelip oturuyorsanız laf arasında biride pis delikli bişey getirmiş ama kim hatırlamıyorum paketleri açarken gördüm dersin oda ona yeterMerhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?Eki Görüntüle 1665684 Eki Görüntüle 1665685
Hayır aksine gayet seviyeli bir muhabbetimiz var ama kuzum diye hitap ede bile ek kadar özgüveni tavan ...Kadın böyle hediye vermenin cesaretini nerden almış çok mu samimiydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?