Komşumun bebek görme hediyesi!

Bence de sana olan hırsını almis gibi, icindeki ofkeyi cikarmis.
Sandiktan mi cikardi acaba? Sandik lekesidir,elimden ciksin diye dusunmus de olabilir, yada dikkat mi etmedi acaba( gerci ben bakardim sandiktan ciktiysa hele)

Bir konusmanizda diyebilirsin,
Dusunup getirmissin ama bakmadin sanirim
Lekeliydi,paçası sokuktu,sandik kokusu vardi ben de attim o yuzden kusura bakma derim!
(Gidip kafasina carpma tabi iade etmek icin)
Onun gorebilecegi sekilde de yada cope koy gorsun, yada o geldiginde sokak bezi olarak koy. Insansa anlar hatasini,ama insan olsa gozunden kacsa cok cok mahcubum yanlislik olmus der yenisini getirirdi . Bilemedim. Kasıtlı yapmis bence de.
Bu tip insanlar suclu oldugu yetmiyormus gibi, bir de senin cope attim demene de kizar vayy terbiyesiz cope atmis bir de diye

Ne terbiyesiz biriymis gercekten
Ben olsam da bunun altinda kalmazdim yaptigi ayibi yuzune vurmak lazim
Ogluma bir suru orme yelek hirka patik geldi her hediyeden degerli göz nuru var severek giydiriyorum orgu bilsem neler orerdim

Kesinlikle katılıyorum
bende örgü yelekleri ve hırkaları cok begenıyorum bebeklerde
suanda oglum 5.5 yasında orgu yelegı olsa sabah gıydırırım mesela ama yok . orsemmı dıyorum bu ara bende
Ayy bende cok severimm.. ablama ormustu kv si beyaz_deliklerinden pembe kurdelasi gecen, yakasi fiyonklu kurdelayla kapanan,cicili bicili dugmeleri olan.. yarım kollu,karpuz kollu modelleri... puf puf angora yununden orulenlerden, hafif simli ipler... cocuga ayri bir sevimlilik katiyor boyle yelek_hirkalar.
Gecen benm kv de bana ormus cırt mavi_lacivert_beyaz kilim desenli/akılli ip. cok agir olmus rengi anne dedim. Sari,bebe mavisi ,beyaz olsaydi keske... Ama olsun en azindan evde giyerler, usumezler. zahmet edip ormus. Zevk_yaraticilik meselesi biraz da..

Keske ben de anlasam orgu islerinden

ahahahahhh kahkahayı patlattım yorumuna valla. böyle yapmak lazımm ama bizler o tiplerin seviyesine inip öyle davranamıyoruz ne yazık kii

bende anlamıyorum
renk onemlı degıl ıannkı evde gıydırmeyede ıse yarıyor
anneme soylıyımde benım oglana orsun D:

arkadaşım konunun tamamına yorum yapacağım
bu komşunuz aynı zamanda iş arkadaşınız. komşuluk dışında farklı ortamlarda da bulunuyorsunuz.
kendisini ne konumda görüyor bilmiyorum ama sizi kendisinden aşağı bir pozisyonda ve durumda gördüğü kesin.
dgs ye çalışan bir insanın, yüksek lisans yapan bir insana darısı senin başına demesi kadar saçma bir durum olamaz
o zaman komşunuza cevap vermemişsiniz, eminim sizi küçük düşürdüğünüzü hissettiğiniz durumlarda da cevap vermemişsiniz.
Bu sessiz kalışlarınızın nedeni ne olursa olsun, komşunuza haddisizlik de tavan yapma hissi uyandırmış.
Ben sizin yerinizde olsam; hiç vakit kaybetmeden ne sinir, ne öfke, ne başka bir duygu hissederek, komşumun kapısını çalar ve X hanım, çocuğuma hediye diye getirdiği şey ancak sana uygun, bana uygun değil deyip iade ederdim.
Bunu hediyeni beğenmediğim için yaptığımı düşünme sakın der, evime girerdim.
Siz sinir olacağınıza, o sinir olup haddini bilsin
Terbiyesiz....

valla bana aynısını dayımın karısı yengem yaptı aslında hiç öyle bir kadın değildir. çok sevecen hoşgörülü görgülü bir kadın. aramızda gayet iyidir. anlam verememiştim. çok sallamadım boşver takılma sende.. senin ki komşu neticesinde.. ya benim gibi yakın akraba olsa ?

Yazdiklariniz bana cesaret oluyor çok teşekkürler,
Bize verilen terbiye övünmeyi hoş görmez, tevazuu öğütlerdi, ve eğitim ve is hayatım boyunca gerçekten basarili ve kaliteli insanlar gördüm ama kimseye tu kaka etmedim, inş. Bundan sonrada yapmam. Lakin herkes bu mentaliteye vakıf değilmiş öğrenmiş oldum.

Bu arada görme sorunu filan yazan arkadaşlar için yazıyorum bayan 30 yaşında :)

Ayıp 5-7liraya bile takımlar var maksat bişey götürmekse.ama böyle bişey getirdiği için utanmalı.birraya gelip oturuyorsanız laf arasında biride pis delikli bişey getirmiş ama kim hatırlamıyorum paketleri açarken gördüm dersin oda ona yeter

bir şey yapmaya ne gerek var ki tamam yanlış yapmış olabilir ama yanlışı yüzüne vurmaya gerek yok bence, kullanma at gitsin ne olacak sanki.

Kadın böyle hediye vermenin cesaretini nerden almış çok mu samimiydiniz ?

Bence bos verin bir sey yapmayin, o yaptigindan utansin. Gerci utanacak olsa bunu getirmezdi ama olsun siz yine de seviyenizi dusurmeyin. Pijamayi da atin çöpe ugrasmayin silgi bezi yapmaya.
Ben olsam olayi unutmaya calisir keyfimi bozmam canimi da sikmam. Siz de öyle yapin bence.

içeri girmiş olsa yanında açıp şey denirdi mesela ayy canımmm çok tatlısın kendi gibi hediyeleri nerden bulursun ilahi ayol die kahkaha atıp yalnız benim çok işim var ağırlayamayacağım kusura bakmazsın dimi tatlım zira getirdiğin hediyeden de bu konularda çokda hassas olmadığını düşünüyorum die kapıyı gösterip ayyy canım dur dur giderken şunuda çöpe atıversene bebiş var malum ben çıkamıyorum diip kucağına tutuşturup şrankkk die kapıyı çarpıp kahkaha atmak vardı ama

Ben alır hepsini çöpe atar bi daha da yüzüne bakmam.

cok ayip etmis bundan sonra fazla samimiyetini devam ettirmeyebilirsin ama herkes kendi karakterini yansitir bunu yuzune vurman veya etrafta komsularina dillendirmen senin hakkinda yanlis dusunulmesine sebep olabilir
dusuncesizligine ver onemseme zaten olgunlukta budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…