ben çocuklarımın küçülenlerini ihtiyacı olanlara veriyorum. böyle bir şey deneyebilirsiniz. bence hiç bahsini etmeyin.. sırf hediye vermiş olmak için işe yaramaz şey getiren çok oldu bana da. ve ben onlara daha iyisini alarak karşılık verdim. ama belki karışmış da olabilir. yanlış paketleme veya.. benim başıma geldi zira..bir arkadaşıma ogluna doğum hediyesi olarak bir pijama, bir zıbın bir de kase takımı götürmüştüm. meğerse o gün başka misafirler de varmış ve 5 yaşındaki kızı bütün hediyeleri ortalığa döktü ve sanırım karıştı. sonra bu arkadaş bana doğum hediyesi olarak aynı kase takımını iade etti. arayıp " ya ben sana başka hediyeler de getirdim; nie aynını aynı çanta içinde iade ediyorsun diyemedim.."..yanlış anladığı çok belliydi..ve hiç bir şey söylemedim. aradan 5 yıl geçti; hala maddi durumu elverişli olan bir arkadasının kase takımı getirip ayıp ettiğini düşünüyordur. ve belki de başkalarına aynını iade ettim die anlatıyordur. bense kendimi sorgulayıp duruyorum.. şu an olmaz ama beş yıl önce söyleyeblirdim..
Merhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?Eki Görüntüle 1665684 Eki Görüntüle 1665685
katılıyorumGider geri veririm, "çöpe atacaktın sanırım hediye poşetinden bu da çıktı" derim.
sakın çöpe koymaaaaaa yaptığı ayıp yanına karmı kalsın nayırrrr nolamaz..Çöpe koyup gozumden uzaklastiracagim. Utandım iade etmeye.
Allah büyük, ben onun ayıbını yüzüne vurmayacağım inş, bi şekilde anlar..
Yazan herkese teşekkürler bu arada..
Samimi değiliz çok ama hem is arkadaşı hem yan komşu, birde çok bakımlı kendi olsun çocukları olsun hep kaliteli ve moda giyinirler, kasıtlı olduğunu düşünüyorum malesef çünkü her fırsatta beni okul yabancı dil gibi unsurlarla alçaltmaya çalışır ama ben kulak asmıyordum. Bu bardağı taşıran damla oldu biraz.
ayyy bacımm saçmalama o kendini kötü hissetsinn.. lütfenn sen az bile yaptın..Çöpe koymadim, kapısına bıraktım,birde - alırken gözünden kaçmış olabilir yada çocukların kendi girdiklerinden karustirmislar sanırım ama bu durumda kullanamam, bizi dusundugun için sağol- diye de bir mesaj attım. Kendimi çok kotu hissediyorum şuan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?