Komşumun bebek görme hediyesi!

Yahu cop mop demeye ne gerek var. X hanim hediyeniz icin tekrar tesekkur ederim ama urunde leke ve defo var degisim kagidi sizdeyse degistireyim tarihi gecmeden diyin bakalim ne diyo.

Bana da komsulardan bir aile kendi cocuklarinin bütün kullanmadigi ya da kullandigi bilemiyorum aralarinda yirtigi da olan bir poset esya getirmisti. Ilk bir sene kokusunda zaten ellemedim posedi. Cikardim bir güzel gecen ay. Kullanilabilecekleri yikadim. Büyük gelenleri bekletiyorum. Ilk sinirlenmistim ama bunlarin da huyu böyle demistim.
Tabi sizin durumunuz daha baska. Kadin hem is yerinden de arkadasinmis. Napalim bu da onun terbiyesizligi. Ya bir sampuan ne bileyim güzel bir bebek taragi falan alirdi daha makbule gecerdi.
Verilecek seymi yahu bu. Hani muhtac olsan anlarim da yine de parasi olan insanin yapacagi türde birsey degil bu.

Bazıları için çok küçük seylerin değeri vardır..salma gitsn

ben çocuklarımın küçülenlerini ihtiyacı olanlara veriyorum. böyle bir şey deneyebilirsiniz. bence hiç bahsini etmeyin.. sırf hediye vermiş olmak için işe yaramaz şey getiren çok oldu bana da. ve ben onlara daha iyisini alarak karşılık verdim. ama belki karışmış da olabilir. yanlış paketleme veya.. benim başıma geldi zira..bir arkadaşıma ogluna doğum hediyesi olarak bir pijama, bir zıbın bir de kase takımı götürmüştüm. meğerse o gün başka misafirler de varmış ve 5 yaşındaki kızı bütün hediyeleri ortalığa döktü ve sanırım karıştı. sonra bu arkadaş bana doğum hediyesi olarak aynı kase takımını iade etti. arayıp " ya ben sana başka hediyeler de getirdim; nie aynını aynı çanta içinde iade ediyorsun diyemedim.."..yanlış anladığı çok belliydi..ve hiç bir şey söylemedim. aradan 5 yıl geçti; hala maddi durumu elverişli olan bir arkadasının kase takımı getirip ayıp ettiğini düşünüyordur. ve belki de başkalarına aynını iade ettim die anlatıyordur. bense kendimi sorgulayıp duruyorum.. şu an olmaz ama beş yıl önce söyleyeblirdim..

talihsizlik.

benim oğluma da elbise getirmişti birisi :)

Benimde aynisi basima geldi hatta görümcem yapti ilk bebegimde geldiler elinde iki poset neyse gttiler bakkm dedim ne almis bi tane takim hastane cikisi olanlarldan ne paketi var ne kutusu posette yikamis guzelce koymus posete ama mama önlügünde falan sari lekeler vardi.
3 4 tanede battaniye penyelerden kendi cocugunun kusmuklu battaniyelrino getrmis alt acarken falan kullanim diye snir oldm tabi ama bsey demdim sirf esimin ablasi diye kullanmadimda o onu laik görmusse onun görgüsü 2 cocugmdada kiyafet aldi birinde iste kullanlms 2.snde bitane tulum almis yeni dogmus bebege 9 aylik tulum kendi 2 cocugu var hcmi blmiyo byuk oldugunu .
Durumlarda cok iyi bu arada

biaraya gelirseniz laf sokun herkese gerektiği degeri verin getirdiklerini de toz bezi yapın

yaa ben olsam bunu internet sitemde paylaşıp o bayanıda etiketlerdim :))
pislik değilmi yaparım..
altınada hediye için teşekkürler yazar gülücük koyarımmki zaten bunu gören herkez olayı anlar ayıplar..
hediye beklemipki kimse zaten bari hiç getirmesin bu ne hakaret etmiş besbelli sana uyuzluk yapmış..
dişe diş kana kan :)

Çöpe koymadim, kapısına bıraktım,birde - alırken gözünden kaçmış olabilir yada çocukların kendi girdiklerinden karustirmislar sanırım ama bu durumda kullanamam, bizi dusundugun için sağol- diye de bir mesaj attım. Kendimi çok kotu hissediyorum şuan..

yabancı dil o bu tamamda insanlıktan nasibini almamış onu napıcaz :)
ayy fena sinir oldumm bacım bizide alevlendirdin şimdi sıra sende sakın ama sakın çöpe atma bide der beğendi giydirdi heralde arkandan güler..
çook ayıp etmiş ya seni ve bebeğini böyle bişeye layık gördüğü için bi dersi haketti bence..

ayyy bacımm saçmalama o kendini kötü hissetsinn.. lütfenn sen az bile yaptın..
senin bebeğini böyle bişeye layık gören biri için üzülme dik dur aferin kız az bile yaptın ama en azından farkettirdin..
arkandan gülmez en azından hatasını düşünür yaa tebrikler baciko..

Arkadaşım gidin alın o paketi kapıdan.

Getirdiği hediyeyi ya paspas üzerine bez yapın yada bir hafta on gün sonra siz en kötüsünde bir hediye alıp kahveye gidin
-hediyenin altında kalmak istemem güle güle kullanın

deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…