Hayır ya yaşanan bir husumet yok, en azından benim bildiğim :)cus yani. bi husumet var herhalde aranizda
Ya ben bırakın eskiyi,kendi çocuğuma giydirmeyecegim şeyi hediye götürmedim ki hic, kızarır yüzüm..Bence sakla bunlari, gun gelir devran doner sen de ona verirsin
o değilde ben bu kadında kendi kaynanamı gördüm
bana çeyiz diye kullanılmış şeyler koymuştu. hadi o kaynana bu komşunun sana ne garezi var. at gitsin söyleme bişey canım zaten bizim gibi insanlar cazgırlık yapıpta iade edemez :)
senin tavrında ona göre olur bundan sonra
Bende böyle düşündüm öfkeli tarafımla ama içimdeki vicdan hala sen ona uyma diyor. Kararsizim.. bana dert olasıya ona olsun diyorum ama bir taraftan Allah büyük birak o halleder diyorum..senin çocuğun sanırım karıştırdın deyip götürsen mi acaba
Ay fikrinize bayıldım, rutubet kokulu yerlerden çıkar artik fişi :)Bir şey yapmazsan içinde kalacak o yüzden bir önerim var.Madem o çok normalmış gibi hediye etti...Sen de normal hediye prosedüründen yürü.
Hediyesini geri götür ve aynen şunları söyle : Çok sağol ama lekeli çıktı,herhalde gözünden kaçmış.Değişim kartı alsaydın değiştirirdim,fişi varsa sen değiştirirsin artık.(cevap vermesini beklemeden eline tutuşturursun.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?