Komşumun bebek görme hediyesi!

cus yani. bi husumet var herhalde aranizda
Hayır ya yaşanan bir husumet yok, en azından benim bildiğim :)

Lakin komşumun yaptıkları ve söylediklerini alt alta düşününce kendini öne çıkarma çabası görüyorum ben.. ama bence herkes nasibinde ne varsa onu yasar, is okul makam mevki çocuk sağlık.. hepsi nasip işidir, ama komsum onlisansdan dgs ile lisansa geçmeye çalışırken bana darısı başına diyordu, bense yuksek tezini yazmaya çalışıyordum o sıra.. bitiremedim ama hala buda benim tembelliğim
:)

Benim kaynanam da çeyiz diye yenilerin yaninda bazı kullanılmış mutfak eşyaları ve yorgan da vermişti ama ben geldikçe kullanırım düşüncesiyle vermiş ona bu kadar kızmamıştım

Başkası için alınıp bir şekilde verilemeyip uzun zaman saklanıp size getirilmiş. Ayıp ama yapılan.

Tüm sayfaları okumadım. Kasıtlı yaptıysa çok ayıp. Atacağı parçaları yanlışlıkla içine mi karıştırdı acaba... Ya da çocukları varsa onlar mı bulup oyun olsun diye içine koydu...

Yıllar önce bize geçmiş olsun için gelen komşu bir paket yaptırıp getirmişti, ben çocuk aklımla bu paket ne ağır, kurabiye vs için de büyük biraz diyip, paketi gizlice öbür odaya götürüp açmıştım ki, içinden kocaman radyo çıktı:)) meğer tamire götüreceklermiş radyoyu, bize getirecekleri kurabiye paketiyle karıştırmışlar, bayağı mahcup olmuşlardı:))

Ne desem bilemedim, daha önceden ona getirilmiş olan bir hediye olabilir hani belki kullanmayıp paketiyle kaldırmıştır durduğu yerde sararmıştır desek koskoca insan bir açıp bakar yani mantıken ama kasıtlıysa da bence hiçbir şey demeyin siz tavrınızı koyun ama

Hic takma kafana sana o kadar deger veriyomus,herkes bole durumlarda kendi seviyesini belirler. Hic birsey soylemene gerek yok bu kisi hakkinda ipuclari olarak kabul et.

Terbiyesizlikten baskA bisey degil. Sizi anliyorum hic getirmese nolucakki aslinda en iyisini almissinizdir çocuğunuza eminim tek yapmak istediği sinir bozmak gereksiz insanlar bunlar üzmeyin kendinizi bazı insanlara hakettiği kadar değer vermek gerekiyor bu arada allah analı babalı buyutsun

Ben olsam napardim...annemin komsuusu benim bebegime bariz belli kendi torununa gelmiş kullanilmamis bi eşofman takimi vermiş , kokusundan belli yani ....hatirladikca cilgina dönüyorum...bide bebeğime küçük!!!!!o kadina elbet lafimi söylerim karsilasiriz birgün...direk Suriyeli kiyafetsiz bebeklere verdik..mesele kotu olması değil hele bide....yani sizin yerinizde olsam napardim düşünemiyorum ..insan onu nasil verir ya hoş insan vermez zatende

İyi veya kotu layik görüp almak önemli bence karsindakinin zevkini durumunu düşünerek....parasi olur ama almayi bilmez , parasi olmaz ama ucuzda olsa alir...ama boyle insanlar nasil olabiliyor...

Bir şey yapmazsan içinde kalacak o yüzden bir önerim var.Madem o çok normalmış gibi hediye etti...Sen de normal hediye prosedüründen yürü.
Hediyesini geri götür ve aynen şunları söyle : Çok sağol ama lekeli çıktı,herhalde gözünden kaçmış.Değişim kartı alsaydın değiştirirdim,fişi varsa sen değiştirirsin artık.(cevap vermesini beklemeden eline tutuşturursun.)

O onun görgüsüzlüğü bence yaptığı yanlış bir tutum çünkü atın çöpe gitsin verdiklerini.

valla bunu dilenciye versen suratina tukurur.nasil biseydir o oyle . cok cimri olsa bile yeni ucuz bisey getirebilirdi.bu kadin senden icten ice kıcık alıyor gibi. bence tepkini goster

Ay fikrinize bayıldım, rutubet kokulu yerlerden çıkar artik fişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…