Komşumun bebek görme hediyesi!

Benim başımada geldi aynı durum...çöpe attım o kişiyle samimi degilim lakin görüncede konuşuyorum...ònemsemeyin boşverin.

Bana da geldi birkaç kez böyle hediye. Birisi eski püskü bi tulum getirmiş kv nin çok yakın komşusundan belli bi köşede kalmış direk attım çöpe ama hiç kızamadım nedense, umursamadım diyelim. Bir tane takım geldi belli kalmış bi kuytu köşede, kaskatı bişey hiç esnemiyordu bile, hem de öz dayım ve yngemden ( eminim dayımın haberi bile yoktur ilgilenmez çünkü) yine attım çöpe. Amaaaannn at çöpe gitsin dert etmeye değmez..bazıları böyle işte naparsın bence o sana verdiği değerle alakalı değil, kendi karakteriyle alakalı..

Maddi durumlari iyi degilse bisey diyemem ama yuh ya bu kadarinada.Bence soyleyin canim gecen getirdigin sort lekeliydi istersen aldigin yere geri gotur de eger o size bunu verecek kadar alcaksa sizde diyin bosverin dusunmeyin bence

Hakikaten lekeli yav. İlginç enteresan.
Hiç başıma gelmedi böyle garip hedayeler :)

Düşüncem ya kendisi ya kocası hastalık derecesi cimri. KENDİSİ cimriyse tekrar görüşmem .Kocası cimriyse görüşürüm.

Bana da gelmişti attım gitti. Sizde atın çokta muhatap olmayın.

ben evlendikte sonra kayinvalidem bana komsular duhun hediyesi verdi bunlari sana diye koca bir valiz boyle eski pusku giyilmis bit pazari misali giysiler getirmisti. komsular gercekten mi getirdi yoksa benim kayinvalidem sagdan soldan toplayip mi getirdi bilmem ama hepsini cope atmistim. ona da komsularinin getirdigi giysiler ikinci eldi haberin olsun sana ne kadar degrr verdiklerini bil ona gore davran dedim sadece. bilmiyorum belki de bazi insanlar gercekten hediye olayini hic ciddiye almiyor eli bos gitmektense eski pusku lekeli olmasina bile dikkat etmeden bir parca copu getirip akillarinca hediye olayini savdiklarini dusunuyorlardir. bence umursamayin ona da bunun konusunu acmayin insan utandirmanin da kisiye hic bir faydasi yok nihayetinde. atin gitsin

Bende senin gibi düşünürdüm. AMA inan cimrilik hastalık. TRİLYONERr Adam var görsen açılsın haline. Bakkaldan bayat ekmekleri topluca alır nerdeyse bedavaya.Anlıyacağın adamlara harcasa hasta oluyor.Onlar bizim gibi düşünmüyor. KOCASI cimriyse kadının parasini kadına vermez ki.

herkes kendine yakisani yapar ,kalite asla tesaduf degildir
takma ,at gitsin

Bu pintilik fakirlik falan degil .durumun yoksa getirmezsin kimsede niye getirmiyosun demezterbiyesizlik sizinlemi bi derdi var acaba .hayir getirdigi sey biraz dizgin olsa kizimin kuculenlerini giydirirmisin falan dese anlicam.arkadasim hamile durumlari yeni evli borclari var oglu olcak kendisi dedi kucukenleri verirmisin diye inanin sece sece en az giyilmisleri verdim .bi arkadasin dedigi gibi pas pas yapin .cani kavgami istiyo anlamadim ayip ya getirme

Durumu iyi
Size hediye getirecek kadar düşünceli
Ben olsam bunları göze alarak derim ki hediyeni iki defa yıkadım vanish falan döktüm üstüne çıkmadı ne lekesi onlar falan derim....mıyk gıyk edicek baktım rengi soldu attım çöpe kusura bakma derim
ya da demesen mi acaba....içinde kalacak birşeyler demezsen bilemedim....

Sosyal medya hesabi var mi bu kisinin. Koyun oraya yavruma x teyzesinin hediyesi yazin bide gulucuk patlatin sonuna tabi o kisiyi etiketlemeyi de unutmayin ki herkes gorsun. Oyle hediyeye boyle tesekkur edilir valla
İyi fikir aslında ama iki gündür çok üzüldüm, o da üzülür mu diye düşünmeden edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…