- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
melege tam destek katılıyorum...komşunuz kıskanç olabilr belki ama sizin yaklaşımınız onun kıskançlığından daha vahim bi halde bence..oturmayla koltuk nasıl kırılır onuda pek anlamış değilm ama komşunuzun hayvanlığından olmadığı kesin..bence sizin gibi komşusu (sizin komşuluk anlayışınızda tartışılr tabi) olan insanlara Allah sabır versin..bu benim şahsi fikrim tabi :)
keşke kabul etmeseydiniz içeri.. madem o kadar zarar da vermiş şimdiye kadar.
yaptığı şey büyük ayıp.
ben kimsennin evime çat kapı gelmesinden hoşlanmam. kapıyı açsamda bir saate kadar çıkıcam yada misafirlerim özel der almam... (ben biraz garip ve sertim sanırım)
eşinize anlatın ama mutlaka bir bedel ödetmeli diye düşünüyorum. kırdığı tabak çanağı bile yeniletirdim ben olsam. yada bir daha konuşmazdım.
zaten komşuculuk olayını hiç sevmem.
keşke kabul etmeseydiniz içeri.. madem o kadar zarar da vermiş şimdiye kadar.
yaptığı şey büyük ayıp.
ben kimsennin evime çat kapı gelmesinden hoşlanmam. kapıyı açsamda bir saate kadar çıkıcam yada misafirlerim özel der almam... (ben biraz garip ve sertim sanırım)
eşinize anlatın ama mutlaka bir bedel ödetmeli diye düşünüyorum. kırdığı tabak çanağı bile yeniletirdim ben olsam. yada bir daha konuşmazdım.
zaten komşuculuk olayını hiç sevmem.
bana şuanda bunları demeniz çok normal ama koltuğa oturmadı adeta kendini zınk diye arkaya doğru attı yanlışlıkla yapsa sorun değil canım olacağı varmış oldu derim kaç kere tabağımı çanağımı kırdı aman senden önemli değil ya dedim ama bunu kastten yaptı ablamla kuzenim bile şaştı koltuğa ne biçim oturuyorsun dediler birde beni sinir eden nokta aaaa kırdım dedikten sonra pişkin pişkin gülmesi oldu benim maddi durumum iyi değil ben işten çıkarıldım eşimin işleri gittikçe berbatlaşıyor o anda aman ne olcak kır gitsin yenisini alırım diyecek halim yoktu haaa adam gibi oturur bi gerilir koltuk çıt der o zaman senin bi suçun yok koltuk adimiş derim ama görseniz zıplayarak oturup arkaya doğru kendini öyle bi attı ki 2 koltukta da bunu yaptı ve koltuğun sırt kısmı resmen arkaya yattı hadi diyelim birini yanlışlıkla yaptın diğerine niye öyle oturuyorsun işte bu yüzden hayvan gibi oturuyorsun dedim ve hiççççççç alınmadı ben birdaha evime gelmesin diye böyle yaptım ama akşam çay içmeye gelirim dedi bana yaaa.
tamam ben yaptırırım falan dedi ama hikaye durumları bizden kötü abisi işsiz yengesi işten ayrıldı hamileyim diye kendisi çalışmıyor annesi babası köyden parasızlıktan gelemiyor şimdi giren bana girdi offffff allahım çıldırcam evime çok misafir geliyor nasıl ağırlıcam insanları offfffffff.
valla ben olsam bende aynen sizin dediğiniz gibi derdim..çünkü yaptığı aynende hayvanlık...
yani insan karşısındakini bilir herhalde,insan gibi insan olsa,yanlışlıkla bişey kırsa kimse kalkıpta böyle cümle kurmaz,sağlık olsun boşver der geçersin ama bu insan belliki kıskancın önde gideni...bilerek yapıyor işte,daha da enayi gibi susacak değil herhalde kadın....nefret ederim böyle kıskançlıktan gözü dönmüş,ne yapacağını şaşırmış yaratıklardan!
valla sokma evine böyle tipleri canım aman haa....bugün tabağını ,koltuğunu kırar yarın hırsını alamaz başka zararlar verir allah korusun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?