komşumun fesatlığı yüzünden bana verdiği zarara bakın

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
arkadaşlar 3 yıldır bi aptmanda oturuyorum ve 1 yıldırda alt komşum oldu taşınalı neyse bildiğiniz komşu muhabbeti işte ama fesatlığı diz boyu ne yapsam taklit ediyor aman diyorum nasıl olsa kiracıyım çeker giderim ondan sonra da şey gibi ortada kalır deyip kendimi avutuyorum derken önümüzdeki yaz için taşınma kararı aldık zaten.
bugün ablam kuzenim falan işte kahve içmeye geldiler komşumda çat kapı çıktı geldi bende buyur ettim oturdu gerildi ne yaptı etti tekli koltuklardan birini kırdı ayy şey kem küm derken herkes gitti sigaramı içip bende kalkayım dedi bende o koltuğu kırdın öbür koltuğa geç dedim üçlü koltuğa geçti hayvan gibi oturmasıyla onuda kırdımı kırdığı yer koltuğun sırt dayadığımız kısımları oluyor desemki koltuklarım adi 3 yıldır kullanıyorum ve çok fazla misafir ağırlıyorum ayyyyy bunu da kırdım deyince benim şalterler attı tabi hayvan gibi oturuyorsun koltukta oturmasını bilmiyorsun akşam eşime derim yapabilirse yapar yapamazsa koltuk tamire gider parasınıda siz verirsiniz dedim tamam eşine bi söyle olmazsa yaptırırım dedi ama ne olursa olsun moralim çok bozuldu akşam eşim fıttıracak eşimide kışkırtıcam bağır cağır bidaha evime ayak basmasın dicem yeter ya bu nasıl bi kıskançlıktır sonrada burdan çekip gidicem.klava:

hayvan gibi oturuyorsun koltukta oturmasını bilmiyorsun akşam eşime derim yapabilirse yapar yapamazsa koltuk tamire gider parasınıda siz verirsiniz akannehir

bunu gerçekten dediniz mi :1shok:

ne kıskançlık yapıyo bilmem ama sizin davranışız çok ayıp

melege tam destek katılıyorum...komşunuz kıskanç olabilr belki ama sizin yaklaşımınız onun kıskançlığından daha vahim bi halde bence..oturmayla koltuk nasıl kırılır onuda pek anlamış değilm ama komşunuzun hayvanlığından olmadığı kesin..bence sizin gibi komşusu (sizin komşuluk anlayışınızda tartışılr tabi) olan insanlara Allah sabır versin..bu benim şahsi fikrim :)

Son düzenleme:

vereliniortakvereliniortak

bana şuanda bunları demeniz çok normal ama koltuğa oturmadı adeta kendini zınk diye arkaya doğru attı yanlışlıkla yapsa sorun değil canım olacağı varmış oldu derim kaç kere tabağımı çanağımı kırdı aman senden önemli değil ya dedim ama bunu kastten yaptı ablamla kuzenim bile şaştı koltuğa ne biçim oturuyorsun dediler birde beni sinir eden nokta aaaa kırdım dedikten sonra pişkin pişkin gülmesi oldu benim maddi durumum iyi değil ben işten çıkarıldım eşimin işleri gittikçe berbatlaşıyor o anda aman ne olcak kır gitsin yenisini alırım diyecek halim yoktu haaa adam gibi oturur bi gerilir koltuk çıt der o zaman senin bi suçun yok koltuk adimiş derim ama görseniz zıplayarak oturup arkaya doğru kendini öyle bi attı ki 2 koltukta da bunu yaptı ve koltuğun sırt kısmı resmen arkaya yattı hadi diyelim birini yanlışlıkla yaptın diğerine niye öyle oturuyorsun işte bu yüzden hayvan gibi oturuyorsun dedim ve hiççççççç alınmadı ben birdaha evime gelmesin diye böyle yaptım ama akşam çay içmeye gelirim dedi bana yaaa.
tamam ben yaptırırım falan dedi ama hikaye durumları bizden kötü abisi işsiz yengesi işten ayrıldı hamileyim diye kendisi çalışmıyor annesi babası köyden parasızlıktan gelemiyor şimdi giren bana girdi offffff allahım çıldırcam evime çok misafir geliyor nasıl ağırlıcam insanları offfffffff.

ayrıca 1 saat sonra eşim gelcek ve onun tepkisi ne olcak onu düşünüyorum 3 yıllık evliyiz herşeyi zar zor aldık aman hepsi kalite olsun bize uzun süre gitsin diye sürekli eşya değiştirmeyelim dedik ve 3 yıldırda çok temiz kullanıyoruz ben ve eşim eşyaya çok değer veririz yani bunada yanlış diyebilirsiniz ama bazı insanlar eşyaya mala fazlaca önem verebiliyor işte huyumuzu değiştiremeyiz bende eşimde ailemizden böyle görmüşüz.
neyse sorun o değil eşim biraz sinirlenip yapar veya yaptırır ancak alt komşudan nefret ediyor görüşme şunla deyip duruyordu bende napıyım kapıma geliyor kovayımmı diyordum alma boşver falan diyordu ahhhh keşke eşimi dinleseydim şimdi bide bunları yüzüme vurcak.

keşke kabul etmeseydiniz içeri.. madem o kadar zarar da vermiş şimdiye kadar.
yaptığı şey büyük ayıp.
ben kimsennin evime çat kapı gelmesinden hoşlanmam. kapıyı açsamda bir saate kadar çıkıcam yada misafirlerim özel der almam... (ben biraz garip ve sertim sanırım)
eşinize anlatın ama mutlaka bir bedel ödetmeli diye düşünüyorum. kırdığı tabak çanağı bile yeniletirdim ben olsam. yada bir daha konuşmazdım.
zaten komşuculuk olayını hiç sevmem.

canım insan hoşlanmayabilir çat kapı gelinmesinden kii bende hoşlanmam bahanede uydurulabilir onada okey ama siz bi acaipsiniz canım yani kırdığı tabağı çanağı dahi ödetirim demek çok ayıp ve komik geldi :1closedeyes:

eşim aşağı inip koltukların hali ne diye sordu verdiği tepki kahkaha atarak evet ben kırdım olmuş eşimde ben anlamam yarın yaptıracaksın demiş o da tamam yarın usta getirip tamir ettiririm demiş ama eşimin en uyuz olduğu şey hiç özür dilememesi olmuş.
daha zaten evimize sokmıcaksın diye eşim bana söylendi ona da söylicem eğer gelirsen seni kovmaktan beter ederim dicem dedi aman ohhh be kurtulcam artık.
istemiyorum sevmiyorum ama çat kapı gelince de kovamıyorum yani gelsin otursun bi kahvenin lafını yapacak değilim ama hep zarar hep zarar.
komşu olayını bende sevmiyorum fakat bunda ki yüzsüzlük kaç defa kovar gibi yaptım ehhh ne olcak diyor bugün hayvan gibi oturuyorsun dedim kahkaha atıyor bana biri bunu dese yerin dibine girerim ama anlaşılan şu ki fesat hemde çok fesat.

ya tabağın bardağın bedeli olmaz ne olcak onlar yanlışlıkla olabilir ama koltuk bu ya öyle çıt diye kırılacak birşey değilki adi birşey olsa taşındığım zaman kırıldı ne bileyim misafir çocukları tepesinde zıplarken kırılırdı ben üçlü koltukta kaç kişi yatırdım bişi olmadı ama zıplayarak öyle oturup bi attıki kendini hadi birini yaptın aynısını diğerine niye yaptın bu yüzden söylediğim sözden dolayı hiç pişman değilim artık kapımı açmam açsamda almam bitmişitr.

ilginçmiş...dünya malı ya değermi...illa görüşmeyi kesmek istemiyorsan almazsın evine bi kaç defa bahane uydurursun o çağırırsa gitmezsin olur biter...ne bileyim ya...
aynı şeyi ben yaşamış olsam utancımdan ölürdüm heralde..

valla ben olsam bende aynen sizin dediğiniz gibi derdim..çünkü yaptığı aynende hayvanlık...

yani insan karşısındakini bilir herhalde,insan gibi insan olsa,yanlışlıkla bişey kırsa kimse kalkıpta böyle cümle kurmaz,sağlık olsun boşver der geçersin ama bu insan belliki kıskancın önde gideni...bilerek yapıyor işte,daha da enayi gibi susacak değil herhalde kadın....nefret ederim böyle kıskançlıktan gözü dönmüş,ne yapacağını şaşırmış yaratıklardan!

valla sokma evine böyle tipleri canım aman haa....bugün tabağını ,koltuğunu kırar yarın hırsını alamaz başka zararlar verir allah korusun....

evet canım insan karşısındakini bilir yanlışlıkla yapılan şeyle kasten yapılan şeyi ayırt edemicek kadar çocuk değilim.
aynen eşimde öyle diyor bu hırsını alamaz allah muhafaza hırsızlık bile yapar diyor.
amaç zarar vermek olsunda nasıl olursa olsun.
ama artık taşınma kararımız kesinleşti en kısa zamanda bi işe girip kendimizi toparlayıp taşınmalıyız burdan yoksa evimi başıma indirecekler.

komşunuzla aranızda belliki bir problem var ki siz ona karşı tepkilisiniz..bunu anlarım..
çat kapı durumlarındanda bende hoşlanmam..
ama her ne olursa olsun ne kadar sinirlensemde yinede hayvan gibi terimini kullanmazdım...
gelmemesini istiyorsam vede yaptığından dolayı tepkiliysem daha güzel bir dille açıklardım...
hiç hoş değil yaptığı orası ayrı ama yinede bana göre fazla ağır bir dil tercih etmişsiniz

var öyle densizler benimde bi yakınım var aynı bi öküz gibi kendini kanepeye bi atıyo kanepede n çatır çatır sesler geliyo sonrada sırıtıyo kendisi 100 kilo luk biri..

Son düzenleme:
merak ettim komşunuz sizi niye kıskanıyor,sebep ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…