- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
evet canım insan karşısındakini bilir yanlışlıkla yapılan şeyle kasten yapılan şeyi ayırt edemicek kadar çocuk değilim.
aynen eşimde öyle diyor bu hırsını alamaz allah muhafaza hırsızlık bile yapar diyor.
amaç zarar vermek olsunda nasıl olursa olsun.
ama artık taşınma kararımız kesinleşti en kısa zamanda bi işe girip kendimizi toparlayıp taşınmalıyız burdan yoksa evimi başıma indirecekler.
komşunuzla aranızda belliki bir problem var ki siz ona karşı tepkilisiniz..bunu anlarım..
çat kapı durumlarındanda bende hoşlanmam..
ama her ne olursa olsun ne kadar sinirlensemde yinede hayvan gibi terimini kullanmazdım...
gelmemesini istiyorsam vede yaptığından dolayı tepkiliysem daha güzel bir dille açıklardım...
hiç hoş değil yaptığı orası ayrı ama yinede bana göre fazla ağır bir dil tercih etmişsiniz
Madem önceden beri kasten zarar verdiğini ve kıskançlık yaptığını idda ediyorsunuz; neden muhattap oluyorsunuz o halde...
Görüşmeyin o zaman...
merak ettim komşunuz sizi niye kıskanıyor,sebep ne
canım insan hoşlanmayabilir çat kapı gelinmesinden kii bende hoşlanmam bahanede uydurulabilir onada okey ama siz bi acaipsiniz canım yani kırdığı tabağı çanağı dahi ödetirim demek çok ayıp ve komik geldi :1closedeyes:
kusura bakmayın soru bana değil tabi ama kendimi tutamadım çünkü en sinir olduğum sorudur...yapısı kıskanç olan insanlar kıskanacak bişey mutlaka bulurlar....sizin belki kıskanılacak hiç bişeyiniz yoktur hatta belki o kişi sizden daha iyi şartlara bile sahip olabilir ama o arar tarar bişey bulur...hastalık işte....
çalma hastalığı vardır bilirmisniz?kleptomani...ondada mesela ihtiyacı olmadığı halde çalarlar....
Kızmakta haklısınız bence birdaha görüşmeyin ama anlamadığım o şekil çıkışacağınıza niçin açık açık sormadınız neden eşyalarıma evime zarar vermeye çalışıyorsun diye ?
evet kasten yapıyorsa ve bunu birkaç kez tekrarlıyorsa ödetirim.
kastettiğim şey bir kez yanlışlıkla olmuş üzülmüş özrü dilenmiş bir tabak değil.
inat yapar gibi zarar vermesi halinde ödetirdim.
ayrıca ben zaten çok önemli günler de apartman birşeyler dağıtırken tek kullanımlık kaplar kullanırım.
yoksa elbette sıradan bir tabağa istemeden verdiği zararı elbette gözüne sokacak değilim bu dediğiniz gibi ayıptır :) a.s.
papatya87 arkadasım acaba bu arkadas biraz saf mı?
yüzsüzlüğün bu kadarına pess yani.. insanın biraz saf alık olması gerek bu rahatlığa pişkinliğe göre.:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?