komşumun fesatlığı yüzünden bana verdiği zarara bakın

valla taşınabiliyorsanız taşının ama taşınamıyorsanda kes alakanı....hırsızlıkta yapar iftirada atar böyleleri....kıskançlık çok ciddi bir rahatsızlıktır,ne yapacakları hiç belli olmaz...korkutmak için söylemiyorum ama hafife alınacak bişey olmadığını bilsin herkes....

canım öyle güzellikten anlamaz bazıları...kudurmuş köpek gibi oluyor bazı tipler...

elbette bilmezmiyim ..çevremdede gördüklerimde oluyor ama benim tercihim onların seviyesine inmemek diyelim..
en güzel cevabım bir daha görüşmemek olur...
ben kızmakta haklı buluyorum ama terim hoş olmamış ..yani benim açımdan böyle...

Madem önceden beri kasten zarar verdiğini ve kıskançlık yaptığını idda ediyorsunuz; neden muhattap oluyorsunuz o halde...
Görüşmeyin o zaman...

Son düzenleme:
senin misafirin varken nasıl sizinle oturuyo yaa oha be koltukda bardak çanak gibi ucuz değil ki insan biraz mahçup olur yüzsüzalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ahhh kızlar bakın sizler ne kadar onurlu insanlarsanız ki benim kullandığım sözden rahatsız oldunuz ama o ne yaptı kahkaha atıp amannnn eşin yapar dedi.
sebep benim mutlu seviyeli evliliğimin olması çatlıyor bundan dolayı bi ara eşimemi göz koyuyor diye düşünmedim de değil hani bu arada komşum genç kız evli falan değil yani bu komşumun kızı oluyor açıkcası benle yaşıt annesiyle öyle pek samimi değilim yaşlı bi kadın bunlada aynı yaşta olduğum için oturuyoruz kahve içiyoruz falan kötü bi insan değil ama nedense bana karşı aşırı fesat.
pazar günü amcamın 3 kızı annem babam ve ablam geldiler bana bu da geldi o kalabalıkta kapıya bakamadım bile napıyorsunuz bende geldim demiş ablamda gel buyur demiş bi baktım oturmuş herkesle muhabbet ediyor annemde dediki ben çat kapı gelen insanlardan hiç hoşlanmam hele de o kişinin misafirleri varsa davet bile etseler gitmem aile içinde özel şeyler olur komşunun ne işi var dedi yaa başkası olsa alınır gider aynen cevap şu evet bende hoşlanmam işin kötüsü komşunu kovamazsında aile içinde özel şeyler olur falan aslında o kişinin düşünmesi lazım gelinirmi hiç öyle dedi.
bende dayanamadım eee bu durumda sen o yüzsüz komşu oluyorsun dedim hiç üstüne alınmadı amcamın kızlarıda sigara için arka odaya geçmişlerdi kızlarrr napıyonus bakıyım diyerek o odaya gitti.

Son düzenleme:
Madem önceden beri kasten zarar verdiğini ve kıskançlık yaptığını idda ediyorsunuz; neden muhattap oluyorsunuz o halde...
Görüşmeyin o zaman...

yok canım durum şöyle kıskançlığı beni taklit etmekten ibaret açıkcası buna çokta takılmıyorum nasıl olsa bi kış daha taklit edecek daha da beni göremicek diye umursamıyorum yani öyle bi fesatlığı vardı şimdiye kadar bardak tabak falan kırdı ama öyle alıp yere atmadı yardım edeyim derken oldu fakat bu derece fesat olacağını tahmin etmemiştim etsem hiç evime alırmıyım.

merak ettim komşunuz sizi niye kıskanıyor,sebep ne

kusura bakmayın soru bana değil tabi ama kendimi tutamadım çünkü en sinir olduğum sorudur...yapısı kıskanç olan insanlar kıskanacak bişey mutlaka bulurlar....sizin belki kıskanılacak hiç bişeyiniz yoktur hatta belki o kişi sizden daha iyi şartlara bile sahip olabilir ama o arar tarar bişey bulur...hastalık işte....

çalma hastalığı vardır bilirmisniz?kleptomani...ondada mesela ihtiyacı olmadığı halde çalarlar....

evet kasten yapıyorsa ve bunu birkaç kez tekrarlıyorsa ödetirim.
kastettiğim şey bir kez yanlışlıkla olmuş üzülmüş özrü dilenmiş bir tabak değil.
inat yapar gibi zarar vermesi halinde ödetirdim.
ayrıca ben zaten çok önemli günler de apartman birşeyler dağıtırken tek kullanımlık kaplar kullanırım.
yoksa elbette sıradan bir tabağa istemeden verdiği zararı elbette gözüne sokacak değilim bu dediğiniz gibi ayıptır :) a.s.

papatya87 arkadasım acaba bu arkadas biraz saf mı?
yüzsüzlüğün bu kadarına pess yani.. insanın biraz saf alık olması gerek bu rahatlığa pişkinliğe göre.:1shok:

anneme yeni koltuk takımı almıştık ağbimin eşi her geldiğinde kendine koltuğa atarak oturuyordu biz bişey diyemiyorduk tabialsanaalsanasmilekıskandığı için kırmaya çalılıyodu koltuğu en sonunda başardı tekli koltuğu kırdı zaten 100 kilo kendisi biz ayy vah derken aman sizde para çok yenisini alıverirsiniz dedi:1shok:sizin komsunuzda bu tiplereden sanırım inanırım kendim sahit oldum fesatlığından kıskançlığından ama birşey diyemez senin malına zarar vererek hınç almaya çalışır ne diyelim sağlık olsun canınız sağolsun sizinde bahaneniz oldu işte görüşmeyi kesin artık

Kızmakta haklısınız bence birdaha görüşmeyin ama anlamadığım o şekil çıkışacağınıza niçin açık açık sormadınız neden eşyalarıma evime zarar vermeye çalışıyorsun diye ?

Kimi insanlar gerçekten düşüncesiz oluyor...

Olayın kıskançlık olup olmadığını bilemem...

Ama "bir hanede misafir varken misafir olmak" kadar gerçekten büyük bir görgüsüzlük yoktur herhalde.

Yerinizde olsam çoktan göz dağı verirdim, gereksiz yere bu kadar yüz göz olmuşsunuz.

canım inan dediğin gibi bende anlamıyorum evim bildiğiniz ev yani abartılacak hiçbir şeyim yok ama allaha şükür ben mutluyum yuvamda bi de şu pis nefisli insanlar olmasa.

eşim sormuş canım onu şu yokluk zamanda sen niye benim eşyalarıma zarar veriyorsun diyee amann abi sende ne zarar vermesi ben yarın yaptırırım demiş iyi öyleyse hemen yaptır birdaha oturup kalkmana dikkat et demiş ve o da kahkaha atmış ama hiç ne benden ne de eşimden özür dilemedi işte bu yüzden fesat olduğuna kasten yaptığına karar verdim.

saf değil canım çok terbiyesiz geniş bi insan ben buna karar verdim ayrıca evime gelen misafirde teyzemin oğlu yani cumartesi günü çanakkaleye üni ye gidicem ablamıda görüp öyle gideyim demiş bu da geldi oturdu niye geldin diyorum hiççç öyle oturmaya diyor kuzenimde koltuğu kırınca ne biçim otuyorsun ya koltuğa falan dedi yaptığı şey ıhhh ne var ki ne olcak oldu.
valla onu parçalamamak için kendimi zor tuttum o koltuktan diğer koltuğa gecince ve aynı şeyi bir kez daha yapıp o koltuğuda kırınca bende hayvan gibi oturuyorsun koltuğa dedim alınmadı güldü akşam çay içmeye gelirim dedi bide.

komşunuzun sizi kıskanma sebebi nedir acaba ,kiracıymışsın ,maddi durumunda iyi değil ,neyini kıskanıyor ,çok mu güzelsin acaba bak merak ettim ,ayrıca koltuk kırılırmı yaaa :)) bardak mı bu ,hey allahım ,komşuma hayvan demek en son aklıma gelecek şeydir ..

tepkinde haklısın çünkü niyet bozuk bilerek kırılan herşeyin parasını ödetirdim bende :1closedeyes:amann bi tabak bi koltuk mu diyeceğiz ama sürekli yapılırsada olmaz ve karşımızdakide buna niyetlenmişse ödetirsin bal gibi.ayrıca hayvan kelimesini siz kullanıpta karşınızdaki kahkaha atıyorsa buda normal olmadığını gösterir.normalde bi insana hayvan denilmek ayıp hele komşuysa ama bu komşu komşuluktan çıkmışsa böylelerinede bu kelime kullanılır.adamına göre muamele edilmesi lazım.

tepkinde haklısın canım tabak bardak değilki bu koltuk sonuçta. ne biçim insanmış ki kırmış. hadi kolu felan kırılır çok yaslanmıştır deriz ama sırt kısmı çok şaşırdım vallahi. ben komşumun çamaşırlarımın üzerine ıslak çamaşır asmasına, merdivenlerde çöp damlalarına bile kızıyorum. apartmanda oturan kişilerin çok dikkat etmesi gerek. allah hepimize sabır versin.

sempatiksalakcinni sinirlerim bozuldu birden :roflol: :roflol: :roflol:
sonuna kadar haklısınız..2 koltuğunuzu birden kırmış...ama yinede hayvan diye hitap etmeseydiniz daha güzel olurdu...bu kadar rahatsız ediyorsa bir daha ki geldiğinde kapıyı açmazsınız olur biterdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…