komşumun fesatlığı yüzünden bana verdiği zarara bakın

ilk koltuğa kendini atarak kırdı birşey demedim aaaaa kırdım dedi ayımıyım neyim dedi bende şu koltuğa geç bari dedim onada aynı hareketi yaptıktan sonra aaa bunu da kırdım deyince bende sinirlenip eee hayvan gibi oturuyorsun koltuğa oturmayı bilmiyorsunki dedim valla hiçte üzülmedim bunu dediğime.
ben sinirli bi insanım valla sinirlenince ağzıma geleni söylerim insan olsaydı alınır tamam komşum ben yaptırırım çok mahçup oldum özür dilerim falan derdi öyle deseydi tamam ya neyse ben yaptırırım gibi şeyler söylerdim ancak banada eşime karşıda çok pişkin davrandı ohhhhhhhh iyi demişim az bile demişim.

canım onlarda kiracı kendisi benle yaşıt ama bekar komşumun kızı yani bana bu fesatlığı yapan.nihayetinde yeni evli sayılırım henüz 3 yıl oldu o yüzden bütün herşeyim tertemiz yepyeni ve çok uyumlu abartı şeyleri sevmediğim için öyle ultra lüks değil evim tabi ama bildiğiniz gibi şuan da moda olan salon tarzı yatak odası tarzı bi de 2 çekyatlı oturma odam var ama onların evinde bütün herşey çok eski annesi babası yaşlı sonuçta benim salon mobilyalarım siyah kalktı kendi evindeki mobilyaları siyah boyayla boyadı perdelerim renkli gitti pazardan renkli perdeler alıp taktı umrumda değil bu yaptıkları.....
heee işte bu yüzden kıskanıyor kendim için çok güzelim diyemem ama profilime girip fotograflarıma bakabilirsiniz ama şu bi gerçek ki ondan güzelim kendisi 85 kilo benim kilomu kıskanıyor bende senin gibi çıtır olmak istiyorum diyor ve tabiki eşimle olan mutluluğumu çekemiyor kendisi hep terkedilen biri olarak benim huzurumu bozmak için uğraşıyor.

Nedense siz anlattıkça "kıskançlık" konusunu abartıyorsunuz gibime geliyor...

Yani ailesiyle kalıyor, babadan yadigar eşyalarla otururken bekar olması sizin 3 yıllık evliliğinizi ve bergüzar evinizi kıskanması....

....fisfisfis Yazacak şey bulamadım ama, iki kelime ile...

Saçma geliyor...

niye abartayım ki arkadaşım abartsam ne olcak ne siz beni tanırsınız ne de ben sizi...
bu tarz insanlar için herşeyin mükemmel olması şart değilki bence ondaki bu durum hastalık.

ayrıca canım ben beni kıskandığını hiç anlamadım bile bana seni kıskanıyor baksana herşeyini taklit ediyor diyen kuzenlerim ve ablam oldu bende aman beğeniyor yapıyor falan diyordum ancak artık kendisi de söylemeye başladı seni kıskanıyorum sana çok özeniyorum gibi şeyler söylemeye ben yinede mutlu olmak onun da hakkı belki ben çok mutluyum ya o anlamda söylüyordur dedim ama dün akşam 2 koltuğuma da o şekilde oturmasıyla anladım artık bi kıskançlık fesatlık yaptığını.

kusura bakmayın ama ben abarttığınızı düşünüyorum. nedenmi anneniz laf sokmuş siz arkasından o yüzsüz sen oluyosun demişsiniz hayvan demişsiniz kocanız aşağıya inmiş daha öncede birsürü zarar vermiş siz medem sinirliyseniz bu kadar lafı söyleme çekinmiyosanız napıyım kovimmi diyosunuz yaa bence sizin gibi bi insanın çoktan kovması gerekiyodu o komşuyu ben asla hiç bi komşuma hayvan diyemem kocamı kapısına gönderemem vs sergilediğiniz hiç bir tutumun içinde bulunmam ama ben öyle bi insana koltuğumu kırıcak şuraya otur bari deyip ikinci koltuğu kırmasına asla izinvermem o anda lütfen evimden çıkarmısın bidaha sizinle görüşmek istemiyorum ayıp yaptığınız deyip gönderirdim zorla evime giremezdi herhalde lmaz:

ben bütün bunları zamanı geldiğinde söyledim artı bi keresinde kovdumda ama o hep kapıma geldi ben onu içeri almadımki pazar günü evimde tam 16 kişi vardı o kalabalıkta kapıyı bile duymadım ablam açmış bu da ayağını atmış içeri defol git diyemez niyahetinde benim evim gel o zaman demiş dünde teyzemin oğlu vardı çıktı geldi aaaa misafirim var aman ne olcak bi kahve içip gidiyim dedi bende kuzenimin yanında ne kahvesi defol git diyemezdim gel hadi çay var çay içelim dedim.
evime gir koltuklarımı kır demedim adam gibi oturan insan her zaman başımın tacıdır asla kimseyi kovmam ama çok sinirli bi yapıya sahibimdir ve benim o huyumu bile bile damarıma basıyor öyle bi insanada hayvan denir işte.
o koltuğu kırdın öbürünüde kır demedim siz yanlış okumuşsunuz şu sigaram bitsin bende ineyim üzülme koltuğunu yaptırırım dedi bende tamam şu koltuğa geç iç git dedim aynı hareketi o koltuğada yaptı sonrada ayyyy ayımıyım neyim bunuda kırdım dedi kendine ayı diyen bi insana ben hayvan demişim ne olcak sanki.

ayrıca aşağıya ben indirmedim eşimi eşim bu yokluk zamanda bana verdiği zarara bak o yaptırcak kırdığı gibi yaptırsın dedi tamam yaptırır dedim bende ama eşim sinirlendiği zaman çıkar gider istediğini yapar ayrıca eşim nasıl konuşacağını bilen bi insan gayet efendi bi şekilde konuşup geldi bugünde geldi komşum ben cmt pzr düğüne gidicem pazartesi yaptırırım dedi iyi tamam dedim ve halende gayet pişkin zaten hayvan dediğimde çekip gitmeyen bi insanı kovsam ne olcak.

Ayyyy nolur kusura bakmayın..
Çok komik geldi bana bu olay...kaydirigubbakcemile3
Koskoca kadın koltuğu kırmış yav!:roflol:
Bu arada görüşmeyin siz de lütfen artık kendisiyle...
Ayrıca fesatlık değil de başka bir şey bu komşunun yaptığı....guclubacismile

evet adabıyla oturmadı koltuk çökmedi de arka sırt yasladığımız yeri geriye doğru çatt deyip kırıldı.
her iki koltuğunda.

her iki koltugunda cumlesini okuduktan sonra koptum:roflol:
ya sinirden guluyorum insan bu kadar vahsi olamaz yaa
belliki sinirlariniz zorlamis oyuzdne bu kadar agir konusmussunuz yani bu bir ilk veya iki uc degil demekki hep ayni ki bu kadar sert cikistiniz

başka söze gerek yok siz zaten çok iyi vermişsiniz cevabı vereliniortak

En az eleştirdiğiniz insan kadar eleştiriyi hakediyorsunuz bu tarz söylemlerinizle.

Rahatsızlık duymaya başladığınız andan itibaren mesafenizi koyabilseydeniz,ona bu fırsatı vermemiş,sizde zarara uğramamış olacaktınız.

benim zaten bi samimiyetim yokki klasik komşu ilişkisi görünce slm ara sıra çay kahve benim çok samimi olduğum yüz göz olduğum dostlarımda var gelirler otururlar kalırlar onlar ne zarar vermesi aksine özen gösterirler.
bu tarz insanlar güzel laftan anlamadığı için böyle konuşmak lazım ben çat kapı gelen insanlardan hoşlanmıyorum komşu olayını sevmiyorum dedikçe fırsattan istifade evime giriyor eeeee anlamıyorsa az bile demişim.

ayrıca ben bu sözleri sarfederken gülen kahkaha atıp amannnn eşin yapar olmazsa yaptırırız deyip beni iyice sinirlendiren ve bu sözlerime karşılık özür dilerim ama çok yanlış konuşuyorsun tamam neyse sorun hallederim ama senin böyle konuşman beni çok üzdü deyip çekip gitmeyen insana ben bunları söylemekle az bile yapmışım.
benim başıma bu durum gelse hemen o anda özür dileyip doğru tamirciye koşup adamı getirtip ölçtürüp biçtirip hesap neyse anlaşıp yaptırtırdım.
ve komşumada mahçup olurdum pişkin pişkin gülmezdim.
beni ilk tanıdığı günden beri bilir mal benim için can kadar önemlidir bunu bile bile yapan insan hayvandır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…