- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
komşunuzun sizi kıskanma sebebi nedir acaba ,kiracıymışsın ,maddi durumunda iyi değil ,neyini kıskanıyor ,çok mu güzelsin acaba bak merak ettim ,ayrıca koltuk kırılırmı yaaa :)) bardak mı bu ,hey allahım ,komşuma hayvan demek en son aklıma gelecek şeydir ..
ilk koltuğa kendini atarak kırdı birşey demedim aaaaa kırdım dedi ayımıyım neyim dedi bende şu koltuğa geç bari dedim onada aynı hareketi yaptıktan sonra aaa bunu da kırdım deyince bende sinirlenip eee hayvan gibi oturuyorsun koltuğa oturmayı bilmiyorsunki dedim valla hiçte üzülmedim bunu dediğime.
ben sinirli bi insanım valla sinirlenince ağzıma geleni söylerim insan olsaydı alınır tamam komşum ben yaptırırım çok mahçup oldum özür dilerim falan derdi öyle deseydi tamam ya neyse ben yaptırırım gibi şeyler söylerdim ancak banada eşime karşıda çok pişkin davrandı ohhhhhhhh iyi demişim az bile demişim.
koltuk nasıl kırıldı anlamadım.....kadın çokmu kiloluki...
adabınla oturmamış cnm, kendini yaylı yatağa atar gibi oturunca koltuk çökmüş:roflol:
koltuk nasıl kırıldı anlamadım.....kadın çokmu kiloluki...
evet adabıyla oturmadı koltuk çökmedi de arka sırt yasladığımız yeri geriye doğru çatt deyip kırıldı.
her iki koltuğunda.
hayvan gibi oturuyorsun koltukta oturmasını bilmiyorsun akşam eşime derim yapabilirse yapar yapamazsa koltuk tamire gider parasınıda siz verirsiniz akannehir
bunu gerçekten dediniz mi :1shok:
ne kıskançlık yapıyo bilmem ama sizin davranışız çok ayıp
melege tam destek katılıyorum...komşunuz kıskanç olabilr belki ama sizin yaklaşımınız onun kıskançlığından daha vahim bi halde bence..oturmayla koltuk nasıl kırılır onuda pek anlamış değilm ama komşunuzun hayvanlığından olmadığı kesin..bence sizin gibi komşusu (sizin komşuluk anlayışınızda tartışılr tabi) olan insanlara Allah sabır versin..bu benim şahsi fikrim :)
her iki koltugunda cumlesini okuduktan sonra koptum:roflol:
ya sinirden guluyorum insan bu kadar vahsi olamaz yaa
belliki sinirlariniz zorlamis oyuzdne bu kadar agir konusmussunuz yani bu bir ilk veya iki uc degil demekki hep ayni ki bu kadar sert cikistiniz
arkadaşlar 3 yıldır bi aptmanda oturuyorum ve 1 yıldırda alt komşum oldu taşınalı neyse bildiğiniz komşu muhabbeti işte ama fesatlığı diz boyu ne yapsam taklit ediyor aman diyorum nasıl olsa kiracıyım çeker giderim ondan sonra da şey gibi ortada kalır deyip kendimi avutuyorum derken önümüzdeki yaz için taşınma kararı aldık zaten.
bugün ablam kuzenim falan işte kahve içmeye geldiler komşumda çat kapı çıktı geldi bende buyur ettim oturdu gerildi ne yaptı etti tekli koltuklardan birini kırdı ayy şey kem küm derken herkes gitti sigaramı içip bende kalkayım dedi bende o koltuğu kırdın öbür koltuğa geç dedim üçlü koltuğa geçti hayvan gibi oturmasıyla onuda kırdımı kırdığı yer koltuğun sırt dayadığımız kısımları oluyor desemki koltuklarım adi 3 yıldır kullanıyorum ve çok fazla misafir ağırlıyorum ayyyyy bunu da kırdım deyince benim şalterler attı tabi hayvan gibi oturuyorsun koltukta oturmasını bilmiyorsun akşam eşime derim yapabilirse yapar yapamazsa koltuk tamire gider parasınıda siz verirsiniz dedim tamam eşine bi söyle olmazsa yaptırırım dedi ama ne olursa olsun moralim çok bozuldu akşam eşim fıttıracak eşimide kışkırtıcam bağır cağır bidaha evime ayak basmasın dicem yeter ya bu nasıl bi kıskançlıktır sonrada burdan çekip gidicem.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?