bi laf vardır ya "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" resmen onun adını kullanmayıp bariz bi şekilde laf çaptırt...walla ben burada sinir oldum seni çok iyi anlıyorum... ben evli değilim ama çok kıskancımdır... çok acı çekerim heralde senin yerinde olsam -her ne kadar eşime güvenmsem de"... ben çocukken yada ilk gençlik zamanlarımda evli kadınların hiç aldatmadığını düşünürdüm...bu da heralde fedakar ve sadık anne figürümden dolayı.. ama büyüdükçe gördüm ki kadınlar erkeklerden bile çok aldatıyormuş...çevremde o kadar görüyorum ki senin komşu tarzı kadınları
ne kadar manyak insanlar var kendini akıllı sanan aptalın teki o kadın
siz dalgamı gecıyorsunuz??? ben ne yapayım peki,durduk yere mı bu sekılde konusuyorum,baslarda böyle davranmam gerektıgını yazan kişiler olmus,onların yaptıgı namussuzluk göz ardı edılıyor ben evımde yuvamdayım,nasıl kurtulurum dıye düşünüyorurm,bırde siz onları savunuyorsunuz,pesssss yaa evet haklısınız evli erkeklere asılan evli kadınlar haklı,sizin zihniyetiniz bu demek kiiii
cevaplar arka arkaya gelıyor ondan cevap veremedım,hemen kızmayın,hem ben böyle iftıra atayım demedım,birisi yazmıs bende olumsuz cevap verdım farkındaysanız,nıye böyle bır konu acayım kı buraya,gayet derdım kı komşum cok güzel ve ben onu kıskanıyorum böyle bır konuyla karşınıza gelırdım,ayrıca dışarda birçok güzel ve alımlı bayanlar var hangı bırını kıskanalım ben evlenelı 4 sene oldu bunları aştım cocugum oldu,üstelık kadın kadını anlar buda bır gercek,yazamadığım bırcok örnek var,kadın bana geldı oturuyorduk,kapı caldı esım geldı aksam üzerı evde kım var dedı bende üst komsu dedım kapı ağzında eşim içeri girmeden hemen yatak odasına gecti bebişi sevmeye gıttı,kadın eşimin sesiyle heycanlandı kızardı sesi titredi,eli ayağına dolaştı,daha sonra kendı toparladı yüksek sesle konusmlar benımle cok samımı tavırlar sergılemeler,kahkahalar ,az önce nasıldı eşim gelınce nasıl oldu,başka bırgun yanında bır arkadas getırmıs bana geldı,daha önceden üst katlarımı cok merak edıyordu,yatakodam banyom vs. var bende musıt degıl dedım gostermedım,bu o gun arkadası benı oyaladı buda oğlunun peşinden gıtme bahanesyle üst katları gezmıs,bırde yatak odamın kapısı acıktı kapatmış,sonra bende farkettım yukarı pesımden cıktım,bu tuhaf oldu,arkadasına hemen hadı kalkalım dedı,anlamıs degılım,bırcok örnek var hangı bırını yazayım((( bana dokunmayan yılan bın yaşasın arkadaşım dışarda güzel cokkk ,eşime asılırsa kıskanırım tabıkıde ,sen olsan kıskanmazmıydın,benımkısı kuru kıskanclık degıl
ısrarla yatak odana falan cıkmıssa benim de aklıma büyü yapabileceği geliyor
ne gurursuz insanlar ya,defolup gitsin hayatınızdan,ben olsam evime almazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?