komşumun kocama olan ilgisi:(

evet malesef ki öyle (( mutlu değilsen boşan ,aldatmakta neyın nesi,etrafta bırcok örnek var baskalarının yuvasınada sebep oluyorlar,dediğin gibi en ıyısı laf carpıtmak ......

ya arkadaşlar bence siz konuyu başından beri okumamışsınız konu sahibini suçlamayı bırakın bence çünkü bu arkadaşa önce böyle böyle yap diye akıl verenler oldu oda burdan yola çıkarak aklında en son böyle bi yol buldu tamam iftira atmak güzel bişey değil ama bence edoşummm arkadaşım sen ''benm kulağıma böyle şeyler gelıyor bi kaç kez de gördüm bazı adamlara böyle davranışları oldu aşırı samımı bi kadın '' falan de hem iftira olmaz bu çünkü senn kocana bunları yapıo bu kadın asla yalan değil yani.ayrıca arkadaşı şizofren falan diye suçlayanlar olmuş iice gözünle görmeden konuşma falan diyenler olmuş illakı kocasıyla kadın bi yolunu bulup allah korusun yakalandıklarında mı buarkadaş o kadını suçlayacak belli işte bişeyler var boş yere bu kadar şey yapılmaz hem olayın kesinleşmesi için yine allah korusun adamında cvp vermesi lazım o kadına. öyle bi durumda ancak kesinlik kazanabilir çünkü kadın başka türlü duygularını tamamen ortaya çıkarmaz tabikide.sürekli yem atar adama yani mantıklı düşününce böyle ve ben kesinlikle bu arkadaşa inanıyorum yuvasını korumak istiyo arkadaş. zaten ahir zamanda en büyük fitne kadınlardan çıkacakmış çok fazla örneği var buda onlardan biri...

senn kadına sağlam bi tepki koy yani mesafe koy, salak bu anlamıo sanmasn, kocan içinde ii yapmışssın bence cilsn gözün üzernde çeknsn yani hissttr bunu, ayrıcaaa cidden bu önemli hep bakımlı ol yani sakın o kadndan sönük kalmaa

ay inanmıyorum milletn yazdıkları selere bak sakın kulak asma, zatende asmamıssın, ne iftirası ne paronoyası ya , o sana saçmalıosun dienlere sölüorum bunuuuuu SİZİN GÖZLERNZMİ KAPALI yoksa safmısınz, illa bişeleri anlamak için gözünzemi skmak gerekyor

senn yerınde olsam acıkca konusur'' senın hareketlerınden hoslanmıyorum muhattap olmamız ıkımızın hayrına derım '' hala devam ederse vay o kadının halıne bn olsaydım

Aaaa o kadını savunanlar mı var Yorumları baştan okuyamadım , o kadını haklı görenler iyilermi ?
Boşverin siz onları kocanıza bişey çaktırmadaaan işi halledin ondan daha güzel olun ama kadını vazgeçeceği yok belli ki evi değiştirin diyeceğim dükkanda da peşindeymiş pislik kadın .
Al kadını tut kolundan tehdit et kocana şikayet ederim de

Kadının ön sezileri kuvvetli olur bu kadar ciddi şüpheleniyorsa vardır birşeyler derim. Ha çoğu yurdum kadını benim kocam yapmaz der içini ferah tutar ama dikkatli olmak gerek. olmayacak birşey degil sonuçta.

Sayfaların tamamını okuyamadım ama bir çogunu okudum.

Vardıgım sonuç: Kusura bakmayın ama siz bu kadını kıskanıyorsunuz!!! Belki de normal şekilde size soru soruyor siz yanlış anlıyorsunuz...Güzel oldugundan ve aynı mahallede oldugunuzdan dolayı da eşinizin bu kadına ilgisi olabilir mi acaba diye de temkinli davranıyorsunuz. Velhasıl; siz eşinize de güvenmiyorsunuz...

arkadaşım ben bu mesajı okuyunca aklıma ilk gelen şey kadının büyü yapma ihtimali, anlattıklarından da yola çıkarak şayet mutlu bi yuvan varsa , kocan sana bağlıysa ve bu kadında kocana kafaya taktıysa aranız açılsın diye büyü yapmış olabilir bence de kadın ne kadar pis bi insan olsa da iftira atma haklıyken haksız konuma düşme ama kadına rahatsızlığını eşinin kız arkadaşlarına bile tahammül edemediğini sert bi şekilde söyle... baktın yine olmuyo açık açık söyle gerekirse tehtid et canım ne sıkıyosun kendini o üzülsün sen üzülene kadar.... allah yuvanın huzurunu kaçırmasın inşallah

edoşummm bide senin bi konun daha vardı doğmdan sonra eşimbenden soğudu diye durum hala aynı mı yani bu durumla bi ilgisi var mı??

ısrarla yatak odana falan cıkmıssa benim de aklıma büyü yapabileceği geliyor
ne gurursuz insanlar ya,defolup gitsin hayatınızdan,ben olsam evime almazdım

bana da yersiz şüpheler geldi. bebek olduğu ilk aylar bazı kadınlarda bu durum çok oluyor.. sakın iftira atmayın ve kendinizi rahatlatmaya çalışın, bunu yenmelisiniz..

çok enteresan bize yine çomak sokan bizleriz şuna bak ya
büyü falan çok abartılı hem o kadar zamanda nasıl yapsın besmele çekin büyüyü gecersız kılmak için dualar var temkinli olmak için onları okuyun Allah korsun ya sanmam büyü falan kötü düşünmeyin lütfen
tamam kadının zaafını anladık da buyu biraz abartı olmasın?
anladığım kadarıyla büyük bi eviniz var maddi durumunuz iyide onu kıskanarakmı bakmak gezmek istedi belkide kocanıza sarkmasıda bundandır terbiyesiz kadın
bence görüşmeyi kesin kadınal kötü olmadan evinize sokmayın selamlaşmayın bile
bi süre daha yapar eşiniz pas vermezse geri çekilir umarım aklını takmaz sıze

kendinize bakıp eşinizin gözünü kör etmelisiniz şahsen fikrim
çok olmamıs dogum yapalı umarım salmamışsınızdır kendinizi imkanlarınız dogrultusunda hem dah sosyalleşin hem daha bakımlı olun eşinizinn kafasını başka şeylerle meşgul edin bence

ısrarla yatak odana falan cıkmıssa benim de aklıma büyü yapabileceği geliyor
ne gurursuz insanlar ya,defolup gitsin hayatınızdan,ben olsam evime almazdım

Ne yalan söyleyeyim aynı ihtimal benimde aklıma geldi. Hatta yazdım büyü mü yapıyor diye de sonra geri sildim dedim şimdi evham yaptırmayayım ama şüpheli bir durum ısrarla yatak odası olayı. Çok art niyetli insanlar var diyorsun ya ne alaka büyü olurmu ama bazı insanlar için gayet kolay bir durum. Dikkatli ol gene de derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…