komşumun kocama olan ilgisi:(

Kızlar bakın ne anlatacağım size.

İş yerimde birisiyle tanıştım. Aynı memleketliyiz. Kız bekar. Bir sürü sorunu var. Babası yok hasta bir kızkardeşi var felan. Anlayacağınız bir sürü sorunu var. Ben bu kıza yardımcı olmaya çalıştım. Maddi durumuda iyi değil. Derken samimi olduk. Evime gelip gitmeye başladı. Bazen bende kalıyordu. Yaklaşık 3-4 ay arkadaşlık ettik. Sonradan ben bişey farkettim. Kız benden güzel bir kız değil. Kısacası ben herşeyimle ondan daha üstünüm. Bu kız eşimle abi abi felan diye konuşuyor ama ben tuhaf bir kıskançlık hissediyorum. Konduramayorumda acaba diyorum ben mi paranoyaklaştım. Bi süre sonra farklı birimlerde çalışmaya başladık. Benim yanımada başka bir kızı verdiler çalışması için. Bigün benim odada eşimle yeni iş arkadaşım sohbet ediyor. Yeni kızda diğerinden daha bakımlı daha güzel daha üstün. Ama ben yeni kızı hiç kıskanmadım. O an farkettim ve diğer kızla arkadaşlığımı tamamen bitirdim. Anında bıçak gibi kestim. Seni şuan çok iyi anlayabiliyorum. Çok akıllı davran. Önce sen kes irtibatını. Sonra yavaştan yavaştan eşinede kestir.

bı arkadas kocanı ov demıs, sakın sakın etrafta cok hödük var aralarında daha cabuk dıkkatını cekmesıne sebep olursunuz..eger aksı sekılde kotulersenızde zaten araları kötü kendınce onun yuzunden aranız bozulursa suclulugunu hafifletecek bahanesı olacak aklı sıra..arkadaşlarınızın dedıgı gıbı eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın..esınızle konusmaya kalkarsanız dıkkatını cekme cabalarında bı nebze daha hızlandırırsınız..tek tavsıyem hatun bu kadar kocanızın dıbınde dolanırken sızınde elınız armut toplamasın..camdan bakmak yerınde hatunn karsısında olun..birde işveli cilveli günler dilerim

ben inanmıyorum sizin diğer konularınıza baktım biraz paranoya gibi gördüm , sizin bu tavrınız eşinizi o yöne itet adamın aklında yoksa aklına düşüreceksin.

eski konularına baktım da,
zaten kocan evli çocuklu kadınlarla netten yazışıyormuş
valla sanalda yapan adam reelde de yapar
kocan karşılıksız bırakmaz kadının ilgisini

eğer öyleyse o zaman çok sıkı takip etmelisin... kocana da şüphelerinden bahsetme.. ister istemez adamın dikkatini çeker

Hadi ya öylemiymiş.Konu sahibi hep eşini savunuyordu oysa
benim eşim saf anlamaz öyle şeylerden diye.Üzüldüm yaa.

ortada kadını suçlamak için bariz bir delil yok ,
herkesin yapısı,karakteri,giyinişi farklı olabilir bu da diğerlerine farklı gelebilir,
kocanın eski vukuatlarıyla değerlendirirsek asıl sen her gün gelip geçerken kocanın kadını fark edip,
kapılacağını düşünüyorsun seni asıl rahatsız eden bu...hoş bir kadın ,topuklular,parfümler ...
bunlar kocanın ilgisini çeker diye düşünüyorsun ,kadının eşinin evde vakit geçirmemesi ilgisiz olduğu
aralarının kötü olduğunu kanıtlamaz ki kadını suçlamak yerine kocanı suçlasan .

Al benden de o kadar.. :13:
Konuda eksiklikler var gibi geldi, yorumlara bakıyorum bende bir gariplik var herhalde diyecektim ki, sizin yorumunuzu gördüm..
Topuklu giyip, parfüm sıkması esinizin ilgisini cekmek istiyor anlamına gelmiyor ki..?

Kendine özen gösteren, bakımlı olan her kadın böyledir zaten, daha önce topuklu ayakkabı giymemistir, cesaret edememistir belki, herkes yürüyemiyo cünkü benim arkadasım da yürüyemezdi, asla giymem, giyemem derdi simdi bakıyorum ayagından cıkarmıyor her yere topukluluklarıyla gidiyor. Giymiyor diye hic bir zaman giyemeyecek diye bir kaide' de yok bildigim kadarıyla..
Kadının esinize zaafı var kanısına cok cabuk varmıssınız, hatta her türlü hareketini ona baglamıssınız, ama bu söylediklerinizin bana pek ilgiyle alakası varmıs gibi gelmedi.
Esiniz dükkanı evinizin karsısına acmamıs mıydı? Yani normalde de o yol kullanılıyordu neden simdi kadın kendine baska yollar arasın ki?
Bana biraz paranoya yapıyormussunuz gibi geldi?
Bu sadece size zarar verir, iliskinize zarar verir.

bence hislerine güvenerek böyle bi işe kalkışma canım bu kez akıllarında hiçbişey yokken sen sokarsın 2 tarafında aklına. eşine güveniyosan sırtına yaslan rahat ol. neden kasıyosun ki kendini? sen istediğin kadar uğraş yaşanacakların önüne geçemezsin. ha çok takıyosan kadınla arana mesafe koyabilirsin...neden evine oturmaya gideyim laf sokayım diyosun? bu çok çirkin. kadın ne zaman gelse bak dürbünden hemen al çantanı bende cıkıyodum de çık alma içeri, eşinin dükkanının önünde durmasına karışamazsın çünkü umumi bi yer yani...burda iş eşinde başlar eşinde biter sen bence bu yüzden eşinle ilgilen kadını takma sadece eşine odaklan ilgilen güzel güzel giyin dikkatini dağıtmasına izin verme böyle kuruntu yaparak onuda sıkıntıya sokarsın...

Bir laf vardır hani.

Mutluysan kimseye anlatma ki kıskançlığa mahal verme.
Mutsuzsan da anlatma ki mutsuzluğun katlanmasın.

Edasummm Allah yardımcın olsun.
Umarım hislerinde yanılıyorsundur...

evet bırkeresınde esım bendne gızlı face almıs,daha doğrusu facesi yoktu,bana haber vermeden acmış adına,sonra ondan yaşca büyük bir kadınla sohbet muhabbet vs. bende bunu öğrendim ağzına sxxxx ,oda bana sacmalama annem yasındakı kadına asılacak degılım sadece senınle aramızda problem vardı(o aralar cok kavgalıydık maddı durumumuz kötüye gıdıyordu esım battı yenıden iş kurdu vs.) dertleşcek akıl alacak bırıne ıhtıyac duydum kımseye derdımı anlatamıyorum dedı,sonucta benım etrafımda nice düzgün kadınlar gedı gectı yapsam onlarla yapardım dedi,bende sonrasında hak verdım ve affettım...

Son düzenleyen: Moderatör:

işte bır kadın niyetini belli ediyor,birde kadınların hisleri cok güclü bu konularda ,iyilik devri bimiş,evine alıyorsun kapını acıyorsun derdıne ortak ol,onunda senın yuvanda gözü olsun ,olacak sey degıl((

kocamı övmeme gerek yok ki yaşantımız ortada,dükkan karsıda ev altında bırde esım gösterısı sever,buda ıster ıstemez kadınların dıkkatını cekıyor(((

ben inanmıyorum sizin diğer konularınıza baktım biraz paranoya gibi gördüm , sizin bu tavrınız eşinizi o yöne itet adamın aklında yoksa aklına düşüreceksin.

paranoya mı,bu anlattıklarım normal mı sizce,geçen gece esım 3 gıbı eve geldı,aşşagıdan zıle bastı,bende hemen megafona gıttım kapıyı acmak ıcın,hemen benden önce biri davrandı,megafona bastı ses vermedı esimin sesini dinledi,ben bakamıyorum megafona benden önce başkası bakınca bızımkısı calısmıyor,ışığın sönmesi gerek bilen bilir,neyse ışık sönunce hemen kimo dedım ,eşim aşşağıdan benım gülüm ac kapıyı dedi,neyse eşim eve geldi bahsetmedım bu durumu,hemen balkona cıktım baktım camlarına sadece onun evının ışığı yanıyor ,bu olayı birkac kez yaşadım benden önce megafona basıp eşimin sesini dinliyor hic cevapta vermıyor,paronoyak olan kim acaba???????????

ev kendi eviniz mi dükkan anladım kadarıyla kira ne yapıp edin eşinize dükkanı değiştirin eğr evinizde kiraysa değiştirin valla yuvanızdan olmaktansa böyle mikroplar yuva dağıtır. yuvana sahip çıkın

bende aynen böyle dusunuyorum,makyajsız işe giden kadın ,birden ne olduysa iki adımlık bakkala bıle topuklularla gitmeye basladı

evet her sabah tak tak taaaaaaaaaakkkk takkkk en üst kattan aşağı kadar iniyor,nasıl yankı yapıyor,ya koşarak iniyor,asansore bınmıyor sabahları ,aksamları ıs donusu bınıyor,buradada bır tuhaflık yok mu,bune yaaaa güne bu kadınla baslıyorum bu kadınla bıtırıyoruz,davranısları cok fazla gelmeye basladı hergun hergun bır degıl ıkı degıl....

Ben olsam galiba o kadinin kocasi hakkinda agzini arardim, ne seviyor yiyecek olarak.
Ozenerek onuda yapar hazirlardim. Guzel bir tabakla gotururdum evine.
Esinde cok sever demistim ozellikle onun yaptim der kadinin eline verirdim.
Bakalim kendisini nasil hissecek oyle bir durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…